Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

PowerPro за 17 лв
Модератори: Павел Иванов, sestrata
PowerPro за 17 лв
Пичове,това е само временна тема-да ви кажа само че на пиротска един пич продава PowerPro за 17 лв.Мисля,че не знаеше много добре какво продава,ако Някой го кефи може да ходи да си види.
Не знам как точно да ви обясня човека - то е на сергия,продава също ножове,въдици,воблери,блесни,фенери някви...
Аз си взех 0,08 , има още 0,15,0,10...и другите ги забравих.
ПП : В кутията имаше книжка с възли и др глупости.Пробвах влакното вкъщи и си е бая здраво.
Не знам как точно да ви обясня човека - то е на сергия,продава също ножове,въдици,воблери,блесни,фенери някви...
Аз си взех 0,08 , има още 0,15,0,10...и другите ги забравих.
ПП : В кутията имаше книжка с възли и др глупости.Пробвах влакното вкъщи и си е бая здраво.
amatior nekuv
Менте е, но е много добро. Аз съм си взел 8 и 10 и съм много доволен. Здраво е и превъзхожда доста "оригинални" влакна. Плетката му е по-хлабава в сравнение с оригиналното, но в никакъв случай не е плоско, което е характерно за всички евтини брейдове. Просто у нас няма по-добро от него за тази цена, като по характеристики превъзхожда и болшинството скъпи брейдове. По-добри са само оригиналния Спайдър, ПауърПро и Стрен. Но там цените са над 50-60 лв(става дума за България. В нормалните страни струват 10-12 долара).
Аз лично си купувам това менте за 12 лв, ама човека си е калкулирал и транспорт сигурно
Аз лично си купувам това менте за 12 лв, ама човека си е калкулирал и транспорт сигурно

115 метра е.17 лв без транспорта.Просто си движех и видях сергията с джунджурийте и как си разглеждам - А!
у нас го пробвах с 4 кила плодове и си дъежеше стабилно.Нямах нищо повече с точен грамаж.Аз си мисля че тоя пич или ги е свил от някъде или е така са му паднали от някъде.
ПП:Митака , аватара ти цепи мрака !

ПП:Митака , аватара ти цепи мрака !

amatior nekuv
Aз ти обясних, че това не е оригинално ПауърПро. Ако си имал възможност да видиш такова , веднага ще установиш разликата - онова има по-траен цвят, по-стегната оплетка, по-твърдо еи с по-кръгла форма. Според някои колеги, ментето е некачествено и бракувано оригинално ПауърПро с по-малко вложен материал и не така добре оплетено. Сколонен съм да им повярвам, защото в И-бея излизат оферти за цена 2-3 долара на ролка (разбира се при закупуване на примерно над 1000 бройки). И кутийките на оригинала и ментето са различни, въпреки, че изглеждат доста сходни.Germanov написа:...Аз си мисля че тоя пич или ги е свил от някъде или е така са му паднали от някъде...
Но пак казвам - ментето е отлично, който си вземе, няма да сбърка!
Само не си мислете, че търговците не са на ясно какво продават и го правят на загуба...