Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Ролер 85
Модератор: nkolev66
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Ролер 85
Няма проблем Владо
! ....Сега доклад от тестовете днес:
- Първо хубавите неща:
При максимална далекобойност от върха на стрелата и заедно с нея- 5,5м, мишената е фибран около 5см дебел, един бледосин , много жилав- стрелата се вади доста трудно от него, закотвен с две шишета от минерална вода с пясък.
1. От 5м дистанция се забива до 1/3, опъвайки въжето
2. От 4м пробива фибрана и висва от другата му страна
3. От 3,5м минава и заминава през мишената, опъвайки докрай въжето
4. Точността при тия дистанции е добра, имайки предвид, че на 5 метра едва се различаваше правоъгълният фибран, а точката по средата му само си я представях- "разброса" беше около 10 см, но не съм сигурен дали е от харпуна, дали от мен или от лекия мъртвак в залива
5. Отката е нищожен, в сравнение със стандартна алуминка
6. Стреля като добре прогонен метров харпун с ластици 19
-Сега недостатъците:
1. при 3 от около 15 изстрела имаше едно захапване на кордата на метър от края и откъм главата (губя метър далекобойност), захапването беше винаги на десният повдигач, между него и тетивата...
2. Излязох в ачика , стрелях отблизо на два пъти по дребни риби( в ачиака, на дълбокото беше яка мътилка), но курец....или не съм му свикнал, или траекторията не е като хората...
3. Трябва да му увелича плаваемостта
Моите изводи са, че тая система си заслужава!!! 85 см харпун стреля като метров, обслужва се по бързо от харпун с два ластика, отката е значително по малък...Приготвям една стрела 7,5/105 с ластици 16 и мисля, че ще има още по добри резултати, но за тях след седмица...така, че действайте колеги- конструктори и успех!!!

- Първо хубавите неща:
При максимална далекобойност от върха на стрелата и заедно с нея- 5,5м, мишената е фибран около 5см дебел, един бледосин , много жилав- стрелата се вади доста трудно от него, закотвен с две шишета от минерална вода с пясък.
1. От 5м дистанция се забива до 1/3, опъвайки въжето
2. От 4м пробива фибрана и висва от другата му страна
3. От 3,5м минава и заминава през мишената, опъвайки докрай въжето
4. Точността при тия дистанции е добра, имайки предвид, че на 5 метра едва се различаваше правоъгълният фибран, а точката по средата му само си я представях- "разброса" беше около 10 см, но не съм сигурен дали е от харпуна, дали от мен или от лекия мъртвак в залива
5. Отката е нищожен, в сравнение със стандартна алуминка
6. Стреля като добре прогонен метров харпун с ластици 19
-Сега недостатъците:
1. при 3 от около 15 изстрела имаше едно захапване на кордата на метър от края и откъм главата (губя метър далекобойност), захапването беше винаги на десният повдигач, между него и тетивата...

2. Излязох в ачика , стрелях отблизо на два пъти по дребни риби( в ачиака, на дълбокото беше яка мътилка), но курец....или не съм му свикнал, или траекторията не е като хората...
3. Трябва да му увелича плаваемостта
Моите изводи са, че тая система си заслужава!!! 85 см харпун стреля като метров, обслужва се по бързо от харпун с два ластика, отката е значително по малък...Приготвям една стрела 7,5/105 с ластици 16 и мисля, че ще има още по добри резултати, но за тях след седмица...така, че действайте колеги- конструктори и успех!!!

Браво Шуменец, екстра изглежда !
Така като го гледам ми изглежда като "нормален" фул ролер, с "полускрити ластици от горната страна, идеално (поне от това което се вижда )са станали и системата работи перфектно, като можеше да "вкопаеш" и долните ластици.
Освен ако грешно съм разгадал снимките. 
Стрелял съм със харпун с вкопани канали за ластиците а и имам един подарък от приятел тук -дървен такъв , седи ми в хола за спомен, така че знам много добре предимстваа на тази ссистема.
Не виждам нещо по-различно (от снимките) и затова смятам че е фул ролер, и никак не се учудвам че си толкоз въодушевен от резултататите.
Тък в Гърция бяха качили клипче на новия италиански ролер с наклоненеи ролки и 85цата слагаше очила на нормални дървни 100см харпуни , така че публиката вече трябва да свиква че ролера е "тавана на харпуните".
Така като го гледам ми изглежда като "нормален" фул ролер, с "полускрити ластици от горната страна, идеално (поне от това което се вижда )са станали и системата работи перфектно, като можеше да "вкопаеш" и долните ластици.

Стрелял съм със харпун с вкопани канали за ластиците а и имам един подарък от приятел тук -дървен такъв , седи ми в хола за спомен, така че знам много добре предимстваа на тази ссистема.
Не виждам нещо по-различно (от снимките) и затова смятам че е фул ролер, и никак не се учудвам че си толкоз въодушевен от резултататите.
Тък в Гърция бяха качили клипче на новия италиански ролер с наклоненеи ролки и 85цата слагаше очила на нормални дървни 100см харпуни , така че публиката вече трябва да свиква че ролера е "тавана на харпуните".

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Мерси Яво! Доколкото знам, фулролер се нарича тогава, когато ластика е открай докрай отгоре и отдолу при заредено положение? Поправи ме, ако бъркам... В случая е така, като след изстрел остава натегнат на коеф. около 1,7, а в заредено състояние около 3,6- 3,7. Наистина, по тялото на харпуна има какво да се желае, ама това ще е за следващият харпун.
...на тоя вчера следобяд му се случи случка...сблъска се с едно длето и една раш пила във връзка с олекотяването му
.....ще видим какво ще се получи....За ъгъла на ролките вече и аз съм съгласен, защото така ластика върви косо и със сигурност излишно се увеличава триенето в ролките и за конкретният случай си мисля да сложа отгоре от ония кованите разкрачени тетиви, а отдолу, закачката за ластика да представлява широка ролка, така, че ластиците да вървят успоредно на оста на тялото

....дерзайте пичове , режете , пилете , експериментирайте...българина е номер 1 в света и рано или късно ще го признае целия свят ...ех , заради такива като вас , не напускам България и продължавам да се боря ....с вятърните мелници...
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Булти, и на мен не ми се мърда от Бг, тук е интересно и наистина много хора могат да мислят и правят...само че тук с тия ролери само доусъвършенстваме чужди идеи
...дано успяваме
...Преди бях пуснал снимки на едно мое хрумване и на Seal от другият форум му беше хрумнала и моята идея за доусъвършенстване на тая приумица, както и други отлични идеи....умен пич е и затова писах, ако влиза в тоя форум да ми пише на лични, че да пообсъдим идейки. Всъщност, това ми е вторият ролер, защото предния изчака да ми се поизбистрят нещата, докато правя тоя
, но и него довърших почти ( за един приятел , живеещ в чужбина го направих, некомерсиално, пък и удоволствието да станат нещата са не по малко радващи от печалбата) 

-
- новобранец
Еййй, човек да не смее да отиде за риба за месец-два - веднага ше напълните форума с убавини! Да използвам че сина не е на компа та да се изкажем и аз!
Еваларка Шуменец! Рече и го отсече тоя ролер! Ние много не разбираме от ролери, ама изглежда убедително - бравос! Тия дни гледах на един остров нещо такова, да не кажем същото. Момчето трескаше добри риби с него и много го хвалеше.
Само да поясниш за по-застреляната публика, демек - такива като нас, какво му е уникалното на твоя ролер, оти още ни кънтат ушите от заканите с него да почне нова ера у харпуноправенето. Те това мислим ти да го беше писал веднъж по темата за ролерите, знаеш къде:
"засега толкова,..един от великите БГ харпунджии( не се шегувам), вчера ме посъветва, да го патентовам и след това да с пъна по форуми, че току виж, някой наш "подводен великан" или чужд говнар се направил на велик...май ще прежаля хилядарка за патентен специалист и още толкова за самият патент.....сега ще ме нападнете ли пак агресивно?фона е странен...за сведение, се занимавам със слаботокова електроника, няма нищо странно
...да подчертая...за разлика от "Паисиевците" в сайта, някои ( и аз даже) правим, а не сме клакьори, цитиращи други
.....съвет от гадния шуменец...не се правете на критици само,. а се пробвайте...така ще се роди нещо читаво. а не словоблудствен урод
"
Та понеже ролери като твоя сме виждали вече, да ни светнеш кое му е за патентоване и да си знаят разни келемета, дето вече от неколко години стрелят с такива ролери, от кого са го откраднали. Иначе евала пак за майсторлъка - кое си убаво, убаво си е! За харпуна адмирации, а за големата уста - умната! Може вече и сам да си се сетил...
Като казах уста, та се сетих - гледам и другия инженер Гумен и он се е пак активизирал:
Гумен, само не е убаво, дето си фърлял лопати с го*вна по батя си Гринго. Преди време по Гофуса, после по батко Влади, сега по Гринго, па и се ги избираш такива да не са ти по ръста. Това с тигрицата убаво, ама да не и се усмърди кожения салон покрай тебе, оти нали знаеш - като фърляш фекалии на високо, повечето пада обратно по тебе - Нютон го е открил, ама он поне е фърлял ябълки. После като седнеш, да не ти се разбегат конете изпод капака от.... смрад!
Не съм му адвокат, он ако рече може да е по-устат и от мене, ама ние тука неколко човека мислиме, че Гришката много ни липсва и у форумите, и на маса, оти е мъж та дрънка, плува и се гмурка като видра и около него винаги е купон. Верно не вади много риба ама он си е такъв - не е кръвожаден и сичко си му е с мерка. Ама не е като да не сме яли риба от него. И най-важното - има много приятели нищо че сега нещо се е замонашил и ни яде ни пие. Ние ше го чекаме да му мине. Ти не си такъв и он на тебе верно нема какво да ти каже. Харпунджиите немат шкембища като твойто оти за него требва много гньетене и кърканье, а това не се връзва с гмурканье па и после требва много олово за такъв плавателен мехур.
Айде със здраве, че са тръгнали едни "златни кефали" и требе да търсим отнекъде дабълфулролер - минмум!, оти нема пробиване! Изгорех, останах без риба! Иначе и аз требе като бат Гринго да излизам с по 2-3 риби, максимум!
Еваларка Шуменец! Рече и го отсече тоя ролер! Ние много не разбираме от ролери, ама изглежда убедително - бравос! Тия дни гледах на един остров нещо такова, да не кажем същото. Момчето трескаше добри риби с него и много го хвалеше.
Само да поясниш за по-застреляната публика, демек - такива като нас, какво му е уникалното на твоя ролер, оти още ни кънтат ушите от заканите с него да почне нова ера у харпуноправенето. Те това мислим ти да го беше писал веднъж по темата за ролерите, знаеш къде:
"засега толкова,..един от великите БГ харпунджии( не се шегувам), вчера ме посъветва, да го патентовам и след това да с пъна по форуми, че току виж, някой наш "подводен великан" или чужд говнар се направил на велик...май ще прежаля хилядарка за патентен специалист и още толкова за самият патент.....сега ще ме нападнете ли пак агресивно?фона е странен...за сведение, се занимавам със слаботокова електроника, няма нищо странно

Та понеже ролери като твоя сме виждали вече, да ни светнеш кое му е за патентоване и да си знаят разни келемета, дето вече от неколко години стрелят с такива ролери, от кого са го откраднали. Иначе евала пак за майсторлъка - кое си убаво, убаво си е! За харпуна адмирации, а за големата уста - умната! Може вече и сам да си се сетил...
Като казах уста, та се сетих - гледам и другия инженер Гумен и он се е пак активизирал:
Верно подводния риболов е у нечуван застой откак нещо не текат иновации откъмто Казанлък! Убаво, че е решил пак да ашладиса, да оплоди, да кажем за по-благозвучно, яловите тикви на кибиците, занимаващи се с харпунджилък. Верно бая народ се отвисе, направо фана хемороиди пред компютрите, докато чека некоя идея. И тука, и у Европа сезона е пред провал! Бравос и на него за самарянския напън!gunman написа:Ще гледам да представя на кибиците, дето само това и чакат,някоя идейка дето по-лесно да може да се крадне (в смисъл копира).![]()
![]()
Гумен, само не е убаво, дето си фърлял лопати с го*вна по батя си Гринго. Преди време по Гофуса, после по батко Влади, сега по Гринго, па и се ги избираш такива да не са ти по ръста. Това с тигрицата убаво, ама да не и се усмърди кожения салон покрай тебе, оти нали знаеш - като фърляш фекалии на високо, повечето пада обратно по тебе - Нютон го е открил, ама он поне е фърлял ябълки. После като седнеш, да не ти се разбегат конете изпод капака от.... смрад!
Не съм му адвокат, он ако рече може да е по-устат и от мене, ама ние тука неколко човека мислиме, че Гришката много ни липсва и у форумите, и на маса, оти е мъж та дрънка, плува и се гмурка като видра и около него винаги е купон. Верно не вади много риба ама он си е такъв - не е кръвожаден и сичко си му е с мерка. Ама не е като да не сме яли риба от него. И най-важното - има много приятели нищо че сега нещо се е замонашил и ни яде ни пие. Ние ше го чекаме да му мине. Ти не си такъв и он на тебе верно нема какво да ти каже. Харпунджиите немат шкембища като твойто оти за него требва много гньетене и кърканье, а това не се връзва с гмурканье па и после требва много олово за такъв плавателен мехур.
Айде със здраве, че са тръгнали едни "златни кефали" и требе да търсим отнекъде дабълфулролер - минмум!, оти нема пробиване! Изгорех, останах без риба! Иначе и аз требе като бат Гринго да излизам с по 2-3 риби, максимум!
-
- ще става разбирач
И двамата ме кефите като характери,но някак си не си ви представям на една маса за покер(ама от ония,дето си оставяш пистолета до картите-като в спагети уестърн),но ако се омешате пак в разправии,аз лично няма да ви чета пак следващите три месеца,докато не си наместите лимките в главите и двамата-единия пали от четвърт оборот,другия сипва добавка в резервоара-не че не работи двигателя,ама оборотите са излишно натегнати и прегрява,д..ба и колата му.Преди три седмици се търкалях по едно татами с хора,дето имат енергия в излишък,но нямат нужните знания и умения да и предадат полезно действие.Резултата- и двете ми ръце бяха със синини,лактите ожулени,а бъбреците ми се мислеха за плешки три дни.Те станаха по-добри, в усвояването на енергията си,аз станах по търпим на болка,и започнах да уважавам повече хората с бели пижами и цветни колани.И спрях да търся точки у хората по думите им, какво биха направили,и започнах да гледам тези,които са постигнали нещо-макар и скромно.Скромно в техните очи,велико в моите.Аз се учих как да понасям болката,те се учеха как да я прилагат,а най Готиното от всичко е ,че те са страхотни всеки сам за себе си,а заедно са непобедими(сигурно е).
Вие сте страхотни.
А непобедими можете ли да бъдете?
Вие сте страхотни.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Браво! Много добре казано.grizmin написа:И двамата ме кефите като характери,но някак си не си ви представям на една маса за покер(ама от ония,дето си оставяш пистолета до картите-като в спагети уестърн),но ако се омешате пак в разправии,аз лично няма да ви чета пак следващите три месеца,докато не си наместите лимките в главите и двамата-единия пали от четвърт оборот,другия сипва добавка в резервоара-не че не работи двигателя,ама оборотите са излишно натегнати и прегрява,д..ба и колата му.Преди три седмици се търкалях по едно татами с хора,дето имат енергия в излишък,но нямат нужните знания и умения да и предадат полезно действие.Резултата- и двете ми ръце бяха със синини,лактите ожулени,а бъбреците ми се мислеха за плешки три дни.Те станаха по-добри, в усвояването на енергията си,аз станах по търпим на болка,и започнах да уважавам повече хората с бели пижами и цветни колани.И спрях да търся точки у хората по думите им, какво биха направили,и започнах да гледам тези,които са постигнали нещо-макар и скромно.Скромно в техните очи,велико в моите.Аз се учих как да понасям болката,те се учеха как да я прилагат,а най Готиното от всичко е ,че те са страхотни всеки сам за себе си,а заедно са непобедими(сигурно е).
Вие сте страхотни.
Гризмин ,пич си .
Sineok ,пич си. 

- barutchiata ©
- Администратор
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
.................................................................................
2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители, група потребители или сайта и форума, ще бъдат баннати или изгонвани без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори, администратор или сайта и форума.
Правя официална забелжка на Sineok. Спри да анализираш хората и да им търсиш недостатъците! Ако продължаваш така ще те изгоня от форума!
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Grizmin, доста приятно и есеистично се изказваш, но не съм убеден, доколко правилно съм те разбрал...за татамито в буквален смисъл- ДА, занимавах се с джудо известен брой години
...всъщност, побеждаван съм в много неща и насоки, но е за добро....който не е ял "бой", няма реален критерий за нещата и който се хвали, че не е побеждаван в нещо, или е лъжец или е страхливец и не е влизал в никаква битка, а просто се хвали с "непобедимостта" си
Колкото до "синеокият субект"...всъщност имам съмнения, че е сашко пе.....нататък думата би била обидна, копира от други форуми и пише , меко казано глупости.....за патентоването ИЗОБЩО не идеше реч за класически ролер и нека тоя незнам какъв ОЧКО не заблуждава хората с инсинуации, а което съм го писал за суми, патентни специалисти и прочее си е просто така....който не вярва може да провери
мисля, че не само аз казах, а и уважаваният от всички Явор, а и други уважавани участници във форумите, че класическият ролер е нещо, в което " има доста хляб", просто споделих наблюденията си по моето харпунче и ненапразно написах думичката "ДОКЛАД"...на английски "рипорт"....сиреч наблюдения, а не умозрителни заключения и ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ 

Колкото до "синеокият субект"...всъщност имам съмнения, че е сашко пе.....нататък думата би била обидна, копира от други форуми и пише , меко казано глупости.....за патентоването ИЗОБЩО не идеше реч за класически ролер и нека тоя незнам какъв ОЧКО не заблуждава хората с инсинуации, а което съм го писал за суми, патентни специалисти и прочее си е просто така....който не вярва може да провери

Бе аз се нямам за капацитет , даже нямам и кой знае какво техническо образование, а и като истински балканец винаги отхвърлям новите и непознати неща.Дали от страх или от глупост -още не съм уточнил, но живота ме научи да не действам пъвосигнално а да изчаквам и да видя "ефекта от изстрела".
Когато за първи път видях ролер незабавно го кръстих -"не става !", главоблъсканица, непиятност, прекалено сложно, и т.н. Разбира се по-късно ми се отдаде възможност да стрелям,и..... завъртях си мнението на 180 гадуса. Беше един дървен самоделен и не дотам добре одялан харпун, който и до днес си стои и стреля все така-без откат, взривно и не дотам точно , но на 6 метра.
От тогава вече минаха поне 10ина години и аз няма да престана да повтарям че тавана при ластичните харпуни е РОЛЕРА !
Наскоро гледах в един италиански форум една вариация на Владовия полиспастен ролер, с наклонени вече ролки и .... определено вярвам , както и тогава го писах че поне Владо акулата е на много правилен път.
Та поне за ролерите сме на едно мненеие.
Когато за първи път видях ролер незабавно го кръстих -"не става !", главоблъсканица, непиятност, прекалено сложно, и т.н. Разбира се по-късно ми се отдаде възможност да стрелям,и..... завъртях си мнението на 180 гадуса. Беше един дървен самоделен и не дотам добре одялан харпун, който и до днес си стои и стреля все така-без откат, взривно и не дотам точно , но на 6 метра.

От тогава вече минаха поне 10ина години и аз няма да престана да повтарям че тавана при ластичните харпуни е РОЛЕРА !
Наскоро гледах в един италиански форум една вариация на Владовия полиспастен ролер, с наклонени вече ролки и .... определено вярвам , както и тогава го писах че поне Владо акулата е на много правилен път.
Та поне за ролерите сме на едно мненеие.

-
- новобранец
Yes Admin, Sir!barutchiata © написа:2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
.................................................................................
2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители, група потребители или сайта и форума, ще бъдат баннати или изгонвани без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори, администратор или сайта и форума.
Правя официална забелжка на Sineok. Спри да анализираш хората и да им търсиш недостатъците! Ако продължаваш така ще те изгоня от форума!
Gumеn, Шуменец, Yavorsub, ама молим ви се, занимавайте се! Немам нищо против ролери, ролки, ремъци, вериги, полиспасти, полимери, полинезнамкаквоси и сичкия технически прогрес! Молим само тая част от пишещите или само четещи пишлемета дето немат интерес към ТНТМ да не бъдат наричани "кибици, паисиевци, крадци, подводни великани, говнари" и пр. щото като фърлиш го*вно върху бела стена или напишеш нещо у форума следите остават и смърди с години затова малко по-полека със засилките! Пишете така че да нема нужда да обяснявате после какво сте искали да напишете...

Два форума се напълниха с мъдрости и смелости за дървените харпуни па като гледах по състезанията тия дни колко човека влезнаха с дървени харпуни... Е, има двама-трима ама они са повече статисти, не ли? Начи това с какъв харпун си има значение ама не за резултата и не е в полза на самоделките, не ли? Ама вие нема да губите надежда - може да видиме некой ден Стамен, Марио или Пламен Арабаджиев с ролери - знае ли човек? Видехте ли Валко как мина на карбон? Ама там е друго ше кажете...
Затова немойте да се държите отвисоко с тея дето не прават харпуни - може да прават по-важни работи. Некой път е по-добре нищо да не правиш отколко да се намираш на работа!
Иначе си дерзайте, патентовайте, публикувайте и един ден може и Стефано Белани да фърли команчито, ако Креси пусне ролер. Само ако може да не неглижирате (бах ти думата, как я измислих!) ората дето немат интерес от ваште битки и се опитват да гледат на малко по-далече от 6 метра пред харпуна.
Само за протокола, ама гледам много народ почна напоследък да се замисля че нещо става с тоа свет, сичко ври кипи трещи и се разпада, нещо не е баш така както си го мислехме и ролерите мое се окаже че са ни последната грижа... Дано не стане та един ден и аз да си купим полиспастен ролер от ПасификБГ или DIVERSTORE - генерален представител за България на фирмата "Акула Дълбоко"! Амин!
Админе, Peace Bro!

Абе ти май се не спираш
Кажи конкретно кой те е засегнал лично тебе с нещо?
Обаждаш се като черна станция без някой да те е питал за нищо. Тръгваш да нападаш хората в теми, в които въобще не ти е мястото.
Когато трябваше да открия първата си тема тук, се представих на всички кой съм и поисках разрешение да го направя. Едва след това започнах да пиша.Ти направи ли го това?
Или Реши скрит зад клавиатурата и залегнал зад монитора да го играеш партизанин ?
Има форуми за лов, за риболов, има форуми зъздушно и газово оръжие, за кучета, за котки,за гълъби... Има сайтове за всичко, включително и за детска порнография ако щеш. Като не ти харесва някой сайт или онова, което се пише в него. Просто не чети и не пиши. Подминавай го с насмешка и толкова.Не влизай, не се логвай и т.н.
Всеки да стреля по състезанията с каквото си има на сърце и с каквото му позволява регламента (разбира се).
Ако не ти се е изяснило до сега, тук- в тази тема си говорим за наши си работи - самоделки. Говорим си, общуваме си, обменяме идеи и приятелства и ни е гот. Питаш ли се още колко хора има, на които им им е интерсно и четат темите, които на теб не ти се четат въобще
Има наистина много мнения, които на мен не са ми интересни и не ги чета, но не съм тръгнал да се ебавам с техните автори, тъй като цял живот съм си изкарвал парите с труд и нищо никой не ми е дал да имам на готово. Ей затова и аз уважавам техния труд и не съм тръгнал да им се подигравам или дапоказвам надменното си отношение спрямо техните личности.Позволявал съм си да правя това само с лицемери.Точка с тебе.
Извинявам се на всички останали в този форум за отклонението.
Яворе, не съм бил на съвсем прав път, приятелю. Има и още по-прав от тоя. Гаранция!
Както вече споменах, пробвах, получи се нещо наистина впечатляващо, но още има неща за "шлайфане" дето се вика. Потроших доста нерви и пари и смятам, че края му се види вече. Просто още нещата не са за представяне пред публика.

Кажи конкретно кой те е засегнал лично тебе с нещо?
Обаждаш се като черна станция без някой да те е питал за нищо. Тръгваш да нападаш хората в теми, в които въобще не ти е мястото.
Когато трябваше да открия първата си тема тук, се представих на всички кой съм и поисках разрешение да го направя. Едва след това започнах да пиша.Ти направи ли го това?
Или Реши скрит зад клавиатурата и залегнал зад монитора да го играеш партизанин ?
Има форуми за лов, за риболов, има форуми зъздушно и газово оръжие, за кучета, за котки,за гълъби... Има сайтове за всичко, включително и за детска порнография ако щеш. Като не ти харесва някой сайт или онова, което се пише в него. Просто не чети и не пиши. Подминавай го с насмешка и толкова.Не влизай, не се логвай и т.н.
Всеки да стреля по състезанията с каквото си има на сърце и с каквото му позволява регламента (разбира се).
Ако не ти се е изяснило до сега, тук- в тази тема си говорим за наши си работи - самоделки. Говорим си, общуваме си, обменяме идеи и приятелства и ни е гот. Питаш ли се още колко хора има, на които им им е интерсно и четат темите, които на теб не ти се четат въобще

Има наистина много мнения, които на мен не са ми интересни и не ги чета, но не съм тръгнал да се ебавам с техните автори, тъй като цял живот съм си изкарвал парите с труд и нищо никой не ми е дал да имам на готово. Ей затова и аз уважавам техния труд и не съм тръгнал да им се подигравам или дапоказвам надменното си отношение спрямо техните личности.Позволявал съм си да правя това само с лицемери.Точка с тебе.
Извинявам се на всички останали в този форум за отклонението.
Яворе, не съм бил на съвсем прав път, приятелю. Има и още по-прав от тоя. Гаранция!
Както вече споменах, пробвах, получи се нещо наистина впечатляващо, но още има неща за "шлайфане" дето се вика. Потроших доста нерви и пари и смятам, че края му се види вече. Просто още нещата не са за представяне пред публика.

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.