Инфо за Слаковци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Инфо за Слаковци

Мнение от MiTaKa™ »

Искам да ви питам на Слаковки къде е най-подходящо за шаран на какво да го търса на косъм прожина олово или защо е на плувка .Нощем кълвели в петък мисля да отскоча за една нощ и ми треа прясно инфо за него. А също така и за сом на какво се лови там аз имам мои си предположениа и за дбата вида риба как да ги ловя ,но не съм ходил там и незнам как е и за това ми трябва експертно мнение .Къде е по добре да застана и на вътре ли е рибата ,а също и за шарана на царевица или на бял е по добре.Блгодаря ви предварително :wink: :wink: [/quote]
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Петък и събота там е голяма лудница.И понякога нарочно изпускат язовира.Ако все пак решеш да ходиш ти препоръчвам на плиткото.Всеки път шарана кълве на различна стръв.Така беше допреди две седмици.Сега са напускали малки сомчета.Ако захранваш с царевица(с лодка), за предпочитане е да ловиш на косъм.Можеш да очакваш големи шарани и амури.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

на плиткото смисал да селови на плувка или на дъно. А за сома на какво калве тои и през ноща има ли удари
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Имаш Лс
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”