КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
nov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.

Мнение от nov »

dimitur70 написа:
batbubi написа:Вчера, 04.07 от 8.30 до към 11, баща ми хвана доволно - две риби малко над кило, 5 по около 800 гр. и другото около 350-400 гр....много малко беше дребната илария...явно навсякъде се е завъртяло него ден....( предварително се извинявам, но бройки и снимки няма да приложа, за да не се възбудят нечии страсти и да се опорочи темата.....)...успех на всички идните дни
Да не е тайна мястото?И правилно,че е възможно нечии страсти мнооого да се възбудят...
Тайна майна :) дори града не се знае :shock: ....Ами успех...
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Сори....извинявам се .....в бързината, не съм допълнил - Шкорпиловци.....още веднъж- СОРИ...успех
:wink:
0885022272 / 0885897615
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Menkata написа:
lusienn написа:Здрасти бандата.Инфо от място-намирам се в момента на Приморско.Платерина дава на малката буна на Перла,ако си хванеш свободно място,близо е до брега,размер100-200гр.От приятел местен,днес е на състезание по подводен риболов инфото е че морето е пълно с кефал.В река Караагач-също ври от риба,но трудно взима,почти не пипа,но се виждат и ти играят по нервите.Довечера ще ги пробваме с моя приятел Жоро-Алкохола.Снимки като се върнеме,ако слушате :P
Ей колега.Може ли да ми дадеш малко повече информация за реката къде играе рибата и като размер какви риби играят над водата.Благодаря ти предварително :drinkers:
:arrow: [imghttp://www.prikachi.com/images/313/3535313O.jpg img] Изображение Изображение Изображение Изображение :arrow: Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

batbubi написа:Сори....извинявам се .....в бързината, не съм допълнил - Шкорпиловци.....още веднъж- СОРИ...успех
:wink:
Пише, ако има зарибени за шкорпиловци, че не ми се ходи сам... От Варна съм с кола, ако има някой друг с кола може и с неговата да отидем.
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Изображение
Днес с колегата Карид се накаридихме. :drinkers:
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

kkiryazov написа:Днес с колегата Карид се накаридихме.
Мдааа. На север чупят сафрида, а ние платерините поради тенически причини.Накаридихме ли се, накирязихме ли се? Не знам, ама винаги си е кеф, когато така започва бомбардения сезон за някои хора.
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Вчера на Шкорпиловци никакъв удар с две пръчки на дъно от 7:00 до 11:00. После се преместих по на юг по плажа и пак нищо и реших да метна бомбардата и видях че я гонят малки илариики. Налових около кило,но са от най-малките.... Къде да ходя вече и аз не знам.
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

Днес послучай рожденния ми ден рибата реши да ми направи подарък:

166394442520154007521310294361LOQuhcCax8uMxgxJPBrU.JPG
Това е само едрото,освен нея имам една тава по-дребна.
Мястото е на канала в Аспарухово на "хлебарницата"-с подхранка хляб в гаца,на чип 7 м.
Стръв-морски червей,но колегата вляво взимаше добре на хляб,а през 3-4 човека вдясно успешно се ловеше на СЛАНИНА!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
dr-marti
новобранец
новобранец

Мнение от dr-marti »

Днес на бреговете около Черноморец /поделението/пълен погром на платерините .С още един сериозен колега ,двамцата почти напълнихме една алчна овална 15 килограмова кофа.Повечето екземпляри бяхя педарки ,но имаше и няколко сериозни ,които накараха авансите на макарите ни да запеят.Рибата беше групирана на големи пасажи ,държеше се от около 5 метра от брега ,докъм 80-100.Виждаше се навсякъде из морето ,накъдето ни погледнеха очите.Добре ,че червеите свършиха ,щото мускулно-ставните проблеми не ни мърдаха,ако бяхме продължили. :D
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

рибата сега се групира за размножаване,очаквайте изненади
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
borko84
новобранец
новобранец

Мнение от borko84 »

недялко радков написа:рибата сега се групира за размножаване,очаквайте изненади
това не се ли случи още през май месец :shock: ?
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

borko84 написа:
недялко радков написа:рибата сега се групира за размножаване,очаквайте изненади
това не се ли случи още през май месец :shock: ?
Мне Кефаловите се размножават от юни месец нататък :rolleyes:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Днес ходих на канала на аспарухово.... Голяма мафия там рибарите,кътат се места, сменят се на определен час :lol: Аз отидох и си мятах на дъно с червеи, а не със сланина и телескоп без водачи и гаца с хляб.... Изкарах две големи иларии, но този начин на риболов не ми допадна и ще си ходя някъде на бомбарда да си мятам :D
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Днес по стечение на обстоятелствата бях в района на Атия...почти цял ден наблюдавах огромни пасажи платерина ,която скачаше по повърхността и се гонеше а също се хранеше доста настървено на пръв поглед.Морето просто завря от риба.Жалко ,че не бях подготвен.Как е на Илия Бояджиев ?
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

dianstefanov89 написа:Днес ходих на канала на аспарухово.... Голяма мафия там рибарите,кътат се места, сменят се на определен час :lol: Аз отидох и си мятах на дъно с червеи, а не със сланина и телескоп без водачи и гаца с хляб.... Изкарах две големи иларии, но този начин на риболов не ми допадна и ще си ходя някъде на бомбарда да си мятам :D

Начина на риболов наистина не е много привлекателен там,имайки впредвид,че се киснеш с часове във водата,но в много случаи е единствения ефикасен. :idea: :idea: :idea: Отивайте в почивни дни,когато има повече хора и захранка,тогава и отстрани да застанеш ще имаш успех!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”