проблем с палатката???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

проблем с палатката???

Мнение от oldi »

колеги здражеите мойе ли някои да ми кайе как да си попражя палатката 4е от ж4ера пропуска изпрахя и са се прееба ако някои знае с какжо да я намайа да не пропуска пак с6те сам му много благодарен мн.благодаря преджарително и наслука на си4ки :)
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: проблем с палатката???

Мнение от AL KAPONE »

oldi написа:колеги здражеите мойе ли някои да ми кайе как да си попражя палатката 4е от ж4ера пропуска изпрахя и са се прееба ако някои знае с какжо да я намайа да не пропуска пак с6те сам му много благодарен мн.благодаря преджарително и наслука на си4ки :)
:lol: Батко, на къв език пишеш :shock: и аз правя грешки ама...... :shock: Пиши за материала и модела на палатката да знаят хората какво да ти отговорят! :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Обясни малко по-точно ,от какъв материал е палатката!? :?
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: проблем с палатката???

Мнение от Mitak »

има два начина първия е да отидеш в туристически магазин и да си вземеш няколко флакона импрегнант разпъваш палатката и пръскаш
другия начи е да отидеш да магазина за строителни материали и купуваш една една кутия лак(яхтен) една четка разпъваш палатката и мажеш чакаш хубаво да изсъхне и си готов пробвал съм ги и двата начина има ефект имам три палатки двете съм ги лакирал и ги ползвам само за риболов а другата зимата за планината...
а има и още едим начин да си купиш нова :lol:
Изображение
Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldi »

колеги извинявам се за моите гре6ки :oops: но пи6а 1-вата си тема и несам нау4ил дори и клавиатурата но се пак сте ме разбрали 6те гледам да не гре6а за напред.а за палатката тя е на 18 год. и бе6е по мръсна 4е ре6их да я изпера но се оказа 4е не се пере и я преебах.някъв промазан плат е ина4е ма си те4е много же4е.мерси пак и наслука на си4ки :)
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

мда 18 годишна помазан плат най-вероятно подобен на брезент пробвай това дето ти писах и двата вариянта работят успешно
ето за такъв спрей ти говоря http://www.stenata.com/?categoryID=202
Изображение
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

То кат спрея ше ми струва 20лв,а има хубави палатки за по 30-35лв,смятам,че е по-разумно да си взема нова.Това е съветът ми. :D
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Камбата написа:То кат спрея ше ми струва 20лв,а има хубави палатки за по 30-35лв,смятам,че е по-разумно да си взема нова.Това е съветът ми. :D
:lol: точно това щях да пиша :lol: Това е толко изгнило че първия вятър ще я разпори като на баба гащите :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

абе не е точно така щото за 30-40 лв няма качествени палатки по-добре да си я третира щото може и на 18 години да е но са качествени а боклуците за 30-40лв са направени от долнопробен полиестер невършат работа.. една хубава семейна палатка струва от порядъка на 1000-1500лв
Изображение
Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldi »

палатката е много здрава затва изкам да я поправя.мисля 4е дори и палатки по 400-500лв немогат да издържат на буриите които е издържала моита а за модела не пис6е никаде какъв е и мисля да си я направя.мерси на вси4ки колеги за полезната информация. :)
Аватар
Klenajiata
новобранец
новобранец

Мнение от Klenajiata »

Това с лака е интересно, иначе на място ако ти протече временно решение е да сложиш вестници и теча спира...и никога не пипаи палатка когато е мокра.
Изображение
pmzk

Мнение от pmzk »

Купуваш си найлон, като я разпънеш го слагаш отгоре, закрепваш го с камани и проблема ти е решен :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”