Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

проблем с палатката???
Модератор: sapuna
проблем с палатката???
колеги здражеите мойе ли някои да ми кайе как да си попражя палатката 4е от ж4ера пропуска изпрахя и са се прееба ако някои знае с какжо да я намайа да не пропуска пак с6те сам му много благодарен мн.благодаря преджарително и наслука на си4ки 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: проблем с палатката???
oldi написа:колеги здражеите мойе ли някои да ми кайе как да си попражя палатката 4е от ж4ера пропуска изпрахя и са се прееба ако някои знае с какжо да я намайа да не пропуска пак с6те сам му много благодарен мн.благодаря преджарително и наслука на си4ки

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Re: проблем с палатката???
има два начина първия е да отидеш в туристически магазин и да си вземеш няколко флакона импрегнант разпъваш палатката и пръскаш
другия начи е да отидеш да магазина за строителни материали и купуваш една една кутия лак(яхтен) една четка разпъваш палатката и мажеш чакаш хубаво да изсъхне и си готов пробвал съм ги и двата начина има ефект имам три палатки двете съм ги лакирал и ги ползвам само за риболов а другата зимата за планината...
а има и още едим начин да си купиш нова
другия начи е да отидеш да магазина за строителни материали и купуваш една една кутия лак(яхтен) една четка разпъваш палатката и мажеш чакаш хубаво да изсъхне и си готов пробвал съм ги и двата начина има ефект имам три палатки двете съм ги лакирал и ги ползвам само за риболов а другата зимата за планината...
а има и още едим начин да си купиш нова

колеги извинявам се за моите гре6ки
но пи6а 1-вата си тема и несам нау4ил дори и клавиатурата но се пак сте ме разбрали 6те гледам да не гре6а за напред.а за палатката тя е на 18 год. и бе6е по мръсна 4е ре6их да я изпера но се оказа 4е не се пере и я преебах.някъв промазан плат е ина4е ма си те4е много же4е.мерси пак и наслука на си4ки 

мда 18 годишна помазан плат най-вероятно подобен на брезент пробвай това дето ти писах и двата вариянта работят успешно
ето за такъв спрей ти говоря http://www.stenata.com/?categoryID=202
ето за такъв спрей ти говоря http://www.stenata.com/?categoryID=202

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Камбата написа:То кат спрея ше ми струва 20лв,а има хубави палатки за по 30-35лв,смятам,че е по-разумно да си взема нова.Това е съветът ми.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- Klenajiata
- новобранец