11.06-Езерото "Загорка"

Модератори: Павел Иванов, sestrata

esho
разбира нещата
разбира нещата

Re: 11.06-Езерото "Загорка"

Мнение от esho »

колеги а как е положението с хищника в момента?
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

Положението е трагично колега.Често ходя привечер да се разкарам и да помяткам някоя примамка.Но без успех само 1-но кленче съм хванал.Откакто махнаха пазача всеки прави каквото си иска.Поздрави
dooj
новобранец
новобранец

Мнение от dooj »

Колеги виждам че темата е стара! Но ако някой все още я следи да да каже как е положението там? Иначе аз лятно време си правя по някое излетче там. И почти всеки път имам по 1-2 шаранчета над килограм. А също така и средно-едра каракуда и червеноперка. Почти всичко съм пускал само 1-2 пъти съм си вземал уклей и червеноперка колкото за една биричка. Най големият ми шаран там е 1.800 и го пуснах пак. Тази година мисля да потърся балата риба на силикон. Миналата година извадиха доста там и тук-таме някоя щука. Сега някой пробвал ли е как е ???
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ако ги пускаш наистина е похвално защото Ние пък го зарибяваме постоянно , но не за пенсиите , а за колеги , като теб ! Потърси и сома :wink: има и по големи шарани - 4,6,8кг пуснати през миналата година и апелирам към всички посещаващи езерото - пускайте рибата обратно за да има какво да ловят и другите , които нямат възможност да обикалят България ! Мисля ,че ще е полезно за всички от нашия град да има къде да си направят кефа без да е необходимо да се харчат средства за бензини/нафти и т.н. Все пак е в нашия град и трябва да си го пазим ! В момента се водят преговори да се даде под аренда , но все още нищо не е сигурно !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
dooj
новобранец
новобранец

Мнение от dooj »

piranqta написа: Все пак е в нашия град и трябва да си го пазим ! В момента се водят преговори да се даде под аренда , но все още нищо не е сигурно !
Пускам ги. В момента при мен имам само едно боло и няколко спининга. Но онзи ден като минах беше пренаселено. Мисля да пробвам през седмицата на пропери за щука и силикони за бяла ( ако позволи времето ). А ако се даде под аренда сигурно няма да отида повече. Мразя платеният риболов. В Испания бях 2 години. Риболовният билет при тях е 9,90 евро а никъде нямат платен риболов и е бъкано от риба :D
Отнесох се. Та въпросът ми беше обаждал ли се е сега някой хишник???
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

Това е от днес
Изображение
Изображение
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

Браво, БРАВО ! :D
Изображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Има си зъбатки доволно , но са малки още ! Лошото е ,че пенсиите ги прибират и такива !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

Eднo крокодилче от днес
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

Eдин мъник от днес
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
TONICHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TONICHA »

браво колега
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

Oт днес
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
TONICHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TONICHA »

браво , браво

поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
jamix
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jamix »

Само така колега, в неделята небеше ли пак на езерото? До колкото разбрах от юли месец няма да можем без парички да си пробваме такъмчетата, има монтирани бариери с две думи вземато на консесия, макарче от както е създадено не е било давано на часно лице :evil:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Време беше да се въведе ред там :idea: Хората , които са го взели са читави и милеят за рибата така ,че всичко ще е наред :drinkers: 8лв на пръчка е таксата - шаран , амур , сом не се взимат , само дребна риба - уклей , перки , каракуди , морунажи и , ако на някой му харесват и слънчевките :D Деца до 14г ловят БЕЗПЛАТНО ! Ще се лови само на широката част , като от острова/моста до хотела ще е забранено за риболов ! Мисля ,че всичко ще е наред за в бъдеще :D Все пак риболова е спорт , а не начин на прехрана :idea:

Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”