Кастери

Модератор: Paublo_Eskobar

bounce
фен клуб-скобар

Кастери

Мнение от bounce »

колеги кажете как да си направа кастери ?? някаде бях чел че се слагали в мокра кърпа в хладилника за нз. колко време после някакви др. стъпки имаше ама загубих статията та някой на ТИ с нещата да сподели. мерси :)
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Re: Кастери

Мнение от Кърцата »

Вземаш си една кутия бял червей от магазина и не я прибираш в хладилника, а я оставяш навън.
На другия ден като идеш на риба половината, че и повече бели ще са се превърнали в кастери.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
agov
фен клуб-скобар

Мнение от agov »

bounce написа:колеги кажете как да си направа кастери ?? някаде бях чел че се слагали в мокра кърпа в хладилника за нз. колко време после някакви др. стъпки имаше ама загубих статията та някой на ТИ с нещата да сподели. мерси :)
Колега според мен най-добре да питаш в риболовните магазини,там почти винаги имат. :wink:
Поздрави.
кеф цена няма :)
qdeca
новобранец
новобранец

Мнение от qdeca »

Взимаш белия червеи и го слагаш в пласмасова тава на топло но сенчесто място.Не го слагаи на слънце защото ще стане черен и няма да има ефект от него към рибите.Идеалния цвят на кастера е златисто-кафяв.След като вече червеите са станали на кастери ,ги постави в съд с вода .Тези кастери които плуват ги махни ,а останалите (потъналите) стават за риболов.Ако ползваш кастерите за да ги закачаш на куката си вземи остри и тънки куки иначе кастера ще се спука.Много от добрите фирми имат специално куки за кастери.А и знаи че ако вземеш 0,500гр червеи няма да излезне 0,500гр. кастери.
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

мерси колеги :) :)
Аватар
KrasimirK
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от KrasimirK »

qdeca написа:Взимаш белия червеи и го слагаш в пласмасова тава на топло но сенчесто място.Не го слагаи на слънце защото ще стане черен и няма да има ефект от него към рибите.Идеалния цвят на кастера е златисто-кафяв.След като вече червеите са станали на кастери ,ги постави в съд с вода .Тези кастери които плуват ги махни ,а останалите (потъналите) стават за риболов.Ако ползваш кастерите за да ги закачаш на куката си вземи остри и тънки куки иначе кастера ще се спука.Много от добрите фирми имат специално куки за кастери.А и знаи че ако вземеш 0,500гр червеи няма да излезне 0,500гр. кастери.
Колегата го е описал абсолютно както трябва :). Само бих добавил за цвета, трябва да е такъв:
Изображение
(като преди това задължително са минали през съд с вода и са отстранени плуващите личинки). :wink: Еййййййй ония златистите са идеалния цвят, майко как хрускат... като пуканки. :lol: :D
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Като взема повечко читав червей,винаги ми дават бонус поне торбичка кастери,та може и да нямаш зор да си ги правиш нарочно.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

И да не забравиш отворена кутията ,че какви дърти ,сини мухи литват. :roll:
Аз там съм пораснал...
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”