Бунгала на Доспат

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Аватар
@Poly
новобранец
новобранец

Re: Бунгала на Доспат

Мнение от @Poly »

Здравейте, колеги! Тъй като наблежава края на месеца и началото на моята почивка на Доспат :D имам няколко въпросчета относно възможностите за риболов ..1.Има ли от къде да се купи жива стръв в района на Сърница :( ако задавам глупави въпроси!? ..простете(за ручейнецети разбрах, че трабва да си събера от реката след Велингра..е не знам как изглеждат, но ще питап :wink: );2.Какъв точно риболов е удачен за язовира(плувка, фидер, спининг...);3.Какви "качамаци" :rolleyes: мога да си подготвя от къщи, които ще бъдат от полза на язовира...еееее, май забравих какво още исках да питам :?
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Колеги,

За да не пускам нова тема искам да попитам в коя станция условията са по-добри:

1. Станцията и бунгалата на СО МАТ - 15лв на човек, 30 лв пълен пансион

2. Станцията и бунгалата на ДЗИ - нямам идея за цени и координати и ще съм благодарен ако някой сподели

Благодаря предварително.

За Poly: Откъм Сърница би трябвало да имаш успех на всяка тактика за каракуда, шаран и костур. Пъстървата сега се държи по-надълбото и може да има някоя заблудена на пружина с кускус и бял. Препоръчам ти да се ориентираш към някой по-затревен и плитък залив и ще накъсаш доспатските каракуди - Успех!
Аватар
@Poly
новобранец
новобранец

Мнение от @Poly »

:) благодаря, колега..ще експериментирам.. :D ще взема и повечко такъми , ще сваря и кускус :D добре, че багажника на колата е голям.
Не знам дали мога да бъда полезна с информация, но това което разбрах, търсейки аз къде да почивам е, че бунгалата на ДЗИ са по 50 лв, има реновирани и стари, има басейн, но е в ремонт..лично аз избрах почивна база Романтика(бунгало с 3 легла за 45 лв) :wink: по препоръка на колеги от форума...след 10 август ще споделя лични впечатления :wink:
Аватар
@Poly
новобранец
новобранец

Мнение от @Poly »

здравейте отново и както обещах включвам се вече с лични впечатления от яз.Доспат (по точно ПБ Романтика) и ако трябва да се изразя с две думи..ОЧАРОВАНА СЪМ..от природата, от чистотата и не на последно място от риболова. Е, шаран не хванах :D , но пък качествени костурчета, червенопирки с размери, които да сега не бях виждала, уклеи..Костурът кълвеше на щипок, а червеноперката и уклия на царевица и жито. Има и снимки, но не знам как да ги прикача :(
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”