Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
Вариант 2 : Отиваш във фирма , където правят такива табели и се примолваш за отпадъчните изрезки. Има дебелина 2 до 22 мм. С Лексана е малко по-сложен въпроса, но пак с намират отпадъци._DK_ написа:Ще кажа нещо, за което много хора може да ме псуват...
Привечер се разхождаш по някоя улица, харесваш си рекламна табелка дебела 3-10 мм, на пръв поглед от бяла пластмаса...натискаш леко с нокът и ако потъне мъничко-става...следва откъртване и бягане...ех, добрите стари времена, когато воблеродялкането тепърва започваше...
Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.
Чрез вариант 2 съм обзавел един куп народ в София.. Вариант 1 просто го забрави. 

ммммм да това с вариант 1 е много глупаво
като отидеш в някоя фирма за реклама на драго сърце ще ти дадът колкото си искаш отпадъчен дураформ
като отидеш в някоя фирма за реклама на драго сърце ще ти дадът колкото си искаш отпадъчен дураформ
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
-
- кандидат преподавател
За тебе знаем ти си душа човек .Pooh написа:Чрез вариант 2 съм обзавел един куп народ в София.. Вариант 1 просто го забрави.
Аз имам едно парче около 2м с дебелина около 4 мм но е по твърдичко .Сега ползвам по меко , че основно го дялам на ръка и това си ми стои .Та имам излишно де

пс:Преди си работих с твърдото и пак стават хайванчета

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега spoon23, воблерите ти са великолепни, в това спор няма и ти пожелавам много нови риби на тях!
Забелязах, че ухото откъм корема на рибката е напреко на тялото. Има ли някакви преимущества това?
Забелязах, че ухото откъм корема на рибката е напреко на тялото. Има ли някакви преимущества това?
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Някои от далекоизточните корифеи при производството на воблери използват това положение. Забелязвам и лека прилика във формата, което ме радва. 
Разположената по този начин халка малко ограничава движението на тройката назад, към другата, което теоритично дава възмжност за поставянето на малко по-голяма тройка. Така поне ми се струва на мен.

Разположената по този начин халка малко ограничава движението на тройката назад, към другата, което теоритично дава възмжност за поставянето на малко по-голяма тройка. Така поне ми се струва на мен.
spoon23 тези май съм ги виждал в един магазин в Изгрев
Наистина изглеждат добре направени 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Имаш набито око колега наистина съм копирал далекоизточен модел.Pooh написа:Някои от далекоизточните корифеи при производството на воблери използват това положение. Забелязвам и лека прилика във формата, което ме радва.

Колега f1team наистина си ги видял в Изгрев.
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Бялата боя е автомобилна основа.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Просто ползвам... не най-доброто, но поне доброто от това, което има по магазините.spoon23 написа:Имаш набито око колега наистина съм копирал далекоизточен модел.

А и не съм в спининга от вчера..

Което ме кара да посетя магазина в Изгрев щом стигна до моренцето!

Колега spoon 23, перфектни воблерчета. Много ми харесват. Това с обърнатата халка до главата на воблерчето мисля, че спомага за по-точното положение на куката (ако е монтирана правилно), а оттам и за по-малкото оплитане на двете куки при изхвърляне. В това положение, куката трябва да е монтирана така, че едната кука (от тройката) да е точно отдолу - вертикално, а другите две куки от тройката трябва да застанат странично ( по една от всяка страна на тялото). Ако завъртиш ухото на тройката при монтажа на 180 градуса, тогава тройката не застава в правилното положение, т.е. едната кука застава към коремчето над другите две, които са пак странично, но под вертикалната. Трябва да се внимава с монтажа на куката. При теб, като гледам снимките, мисля че са правилно монтирани.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аргументите за положението на ухото изглеждат логични.
В допълнение, ми се струва, че това положение би спомогнало на тройката да не измества центъра на тежестта, а по-лесно да се нагоди към него, ако ухото не е на съвсем точното място.
Ще почна и аз да я слагам така
Като единствен минус - ухото по-лесно би се изкривило назад от голяма риба например, което ще се преживее някак
В допълнение, ми се струва, че това положение би спомогнало на тройката да не измества центъра на тежестта, а по-лесно да се нагоди към него, ако ухото не е на съвсем точното място.
Ще почна и аз да я слагам така

Като единствен минус - ухото по-лесно би се изкривило назад от голяма риба например, което ще се преживее някак

-
- фен клуб-скобар
Здравейте. Малко изоставих воблерите от мързел а имам и заготовки всичко без телта, че я свърших. Иначе бях направил преди..има няма 3 месеца няколко воблера та чак сега ги боядисах

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- szhristov
- ще става разбирач
Привет,
Тия дни започнах подготовка за есенните крокодили и това е първото, което направих. Джерк - с неотрална плаваемост. Тестовете показаха доста потенциал
с времето се надявам да се докажат. Дължина 6 до 7см.

за сега това е от мен.
Поздрави

Тия дни започнах подготовка за есенните крокодили и това е първото, което направих. Джерк - с неотрална плаваемост. Тестовете показаха доста потенциал

за сега това е от мен.
Поздрави

...и наслука
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Част от производството ми през послендите 3-4 седмици:
(извинявам се за кофти качеството на снимките, от телефона са)
Още неизпробван:

С много добра игра и много успешен за клен:

Добра игра, но нямам още риби на него:

Изпробван съвсем за кратко, не съм особено доволен, ще му сменям лопатката:

Симпатичен, но ще се преквалифицира в ключодържател, за нищо не става:

Много добра игра, лови въстърва иклен, с бойни рани от удари по камъните:

Подобен на горния, с малко по-слаба игра, за по-силно течение:

Много добра игра, лови клен:

Неизпробвано диско топче:

Също неизпробван:

Един щукарски, още не е виждал вода:

И един попер:

Всичките са дървени(липа) и тракащи(с топчета).
(извинявам се за кофти качеството на снимките, от телефона са)
Още неизпробван:

С много добра игра и много успешен за клен:

Добра игра, но нямам още риби на него:

Изпробван съвсем за кратко, не съм особено доволен, ще му сменям лопатката:

Симпатичен, но ще се преквалифицира в ключодържател, за нищо не става:

Много добра игра, лови въстърва иклен, с бойни рани от удари по камъните:

Подобен на горния, с малко по-слаба игра, за по-силно течение:

Много добра игра, лови клен:

Неизпробвано диско топче:

Също неизпробван:

Един щукарски, още не е виждал вода:

И един попер:

Всичките са дървени(липа) и тракащи(с топчета).