Мнение за 2 захранки от гамата FilStar

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Tanio2
новобранец
новобранец

Мнение за 2 захранки от гамата FilStar

Мнение от Tanio2 »

Добър ден колеги, искам да попитам за захранките на FilStar "Ванилия с коноп" и "Шаран с ягода" Добре ли ще стане ако ги смеся за риболов на платика,червеноперка и каракуда.
Ще му туря и малко бели червеи.

Кажете ми моля Ще има ли добър ефект. ТЕЗИ КОИТО СА ГО ИЗПРОБВАЛИ МОЛЯ ДА МИ СПОДЕЛЯТ!!!!!!!!! :) :) :) :)
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Мнение за 2 захранки от гамата FilStar

Мнение от гуслар »

Няма никакъв проблем за смесване,дори ако ги ползваш в комбинация, за плувка и дъно.Всякакви подобрители са ефикасни,стига да не използваш ванилия, карамел ,и ягода ,с останалите аромати. Успех !!!
И падащата звезда е била изгряваща .
Mixailov
новобранец
новобранец

Мнение от Mixailov »

Аз само да попитам ако смеся дадената захранка с Ванилов ароматизатор за Шаран и Платика на дъно, дали ще имам успех.Можели ли да ми кажете някаква захранка за шаран и платика?Аз ползвам Мaver + Kюспе + Накълцан торен + Канела ама Mavera е малко по скъпичак на забелязвам че на него и мойта тактика за забуркването на захранка след около 30 мин. , като топчето от пружината или от хранилката се размие имам удари на Шаран и Платика.

:arrow: Поздрави :drinkers:
На платено и баба може , даи да те видим в дивата природа :) !!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Стига с тоя сарказъм, не виждам нищо толкова смешно.
Вярно, че захранката се казва "Шаран ягода", но едва ли има някой неразбрал, за какво става дума. :evil:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”