Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Мнение за 2 захранки от гамата FilStar
Модератор: Paublo_Eskobar
Мнение за 2 захранки от гамата FilStar
Добър ден колеги, искам да попитам за захранките на FilStar "Ванилия с коноп" и "Шаран с ягода" Добре ли ще стане ако ги смеся за риболов на платика,червеноперка и каракуда.
Ще му туря и малко бели червеи.
Кажете ми моля Ще има ли добър ефект. ТЕЗИ КОИТО СА ГО ИЗПРОБВАЛИ МОЛЯ ДА МИ СПОДЕЛЯТ!!!!!!!!!

Ще му туря и малко бели червеи.
Кажете ми моля Ще има ли добър ефект. ТЕЗИ КОИТО СА ГО ИЗПРОБВАЛИ МОЛЯ ДА МИ СПОДЕЛЯТ!!!!!!!!!

-
- ще става разбирач
Re: Мнение за 2 захранки от гамата FilStar
Няма никакъв проблем за смесване,дори ако ги ползваш в комбинация, за плувка и дъно.Всякакви подобрители са ефикасни,стига да не използваш ванилия, карамел ,и ягода ,с останалите аромати. Успех !!!
И падащата звезда е била изгряваща .
Аз само да попитам ако смеся дадената захранка с Ванилов ароматизатор за Шаран и Платика на дъно, дали ще имам успех.Можели ли да ми кажете някаква захранка за шаран и платика?Аз ползвам Мaver + Kюспе + Накълцан торен + Канела ама Mavera е малко по скъпичак на забелязвам че на него и мойта тактика за забуркването на захранка след около 30 мин. , като топчето от пружината или от хранилката се размие имам удари на Шаран и Платика.
Поздрави 

На платено и баба може , даи да те видим в дивата природа
!!!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Стига с тоя сарказъм, не виждам нищо толкова смешно.
Вярно, че захранката се казва "Шаран ягода", но едва ли има някой неразбрал, за какво става дума.
Вярно, че захранката се казва "Шаран ягода", но едва ли има някой неразбрал, за какво става дума.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.