За един начинаещт рибар който се нуждае от помощ за оборъдва

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: За един начинаещт рибар който се нуждае от помощ за обор

Мнение от sunnen »

Благодаря на модератора AL CAPONE! :)
П.С . Ще почерпя обещавам пред всички :).
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Колега sunen, писмото ти наистина ме впечатли, най-малкото с правописа, за което ти свалям шапка, НО! Не разбирам с какво толкова те е обидил колегата Ал Капоне :?: Напротив - на негово място бих се почувствал адски обиден, да не кажа бесен! Аз се имам за широко скроен човек, но добрият успех в училище, както и материалните блага, не са всичко, което изгражда личността :!: Откъде знаеш колко книги е прочел колегата и какво ти дава правото да го обиждаш - това че имаш добър успех :?: :!: :?: Колкото до "постъпката" му като модератор - точно това е правилното действие в случая! Защото АКО се окаже, че ти си поредния измамник, не знам дали си представяш дълбочината на проблема. Не е въпроса в това, че някой ще загуби някой ненужен такъм, а в това, че този човек ще загуби нещо много по-ценно - ДОВЕРИЕТО ! Затова не се обиждай, а започни с простите неща - представи се, кажи нещо повече за себе си, дай някакъв телефон за връзка ... така се прави, приятелю :!:

п.п. Ето ти един прост пример http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=49163

Нищо лично :!: Между другото съм съгласен, че и настоящата тема би трябвало да отиде там, където и твоята, по същата причина - няма как да знаем дали Марти е на 13, 33, или 53 години, както и дали въобще е Марти :!: Сори, ама това е моето мнение.

Поздрави
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Колко и кои книги си прочел, драги пич sunnen -би ли ги посочил конкретно.Защото се съмнявам-хората от твоето поколение по принцип не четат книги.По-голяма полза ще имаш да си поговорим за написаното в книгите,отколкото да получаваш такива дарения,които винаги ще те държат в състояние на дълбока неудовлетвореност.На твоята възраст и аз съм нямал пари,за да задоволя желанията си за играчки дори,камо ли за съвременно риболовно оборудване.Ако наистина ти се ходи на риба толкова,ще ловиш на първо време и с тръстикова пръчка.
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

Съжалявам наистина с глупостите за книгите. Просто не искам да ме изкарват лъжец и измамник, наред с тези, които са го правели до сега. Колкото до книгите това бе в момента на гняв, за което се извинявам пред всички на човека. Наистина си е в правото да заключи темата, но да заключи и всички подобни. Колкото до подаръците веднъж вече споменах, ако толкова смятате, че съм измамник, ще снимам и ЩЕ ГИ ПРАТЯ ЗА МОЯ сметка обратно на тези които са ми ги дали. Тази тема както и доста други такива, са обект на друг коментар и не смятам да се оправдавам пред когото и да било. Относно телефона ми .. да разбира се ще го дам и съм го дал на тези, които трябва ... телефона ми не е публично достояние.
Съжалявам също и за това, ако пряко някой друг се е засегнал. Не съм имал намеренията да обидя или накърня достойнството на някого.
Колкото до колегата, който питаше кои книги съм прочел конкретно, ще кажа, че най-малко на него съм длъжен да му давам обяснения и отново ще споделя, че общ знаменател на различните хора не се слага. Ако синът или дъщеря му не чете, то това не значи, че няма хора които да посещават библиотеки и да се ровят в Wiki, да гледат Nat Geo, Discovery и все приятни за мен неща. Като цяло да ..поколението ни е такова, но не е моя вината за това ...

Поздрави и нищо лично, не съм седнал да споря с когото и да било и да Ви карам да сте на моето мнение!
Отново на господина с ник Ал Капоне се извинявам, и не съм имал намеренията да го обидя.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Остави пращането обратно, няма смисъл. Ако си измамник-няма да ги пратиш, а ако ги пратиш, то значи си пич и си ги заслужавал. :) Ползвай си въдичките със здраве, а като напреднеш в риболова и финансово просто ги подари на някой, който има нужда.
И не се засягай, Капонето е пич, но сме се нагледали на доста грозни неща. Към примера му с "Кроко" мога да добавя поне още 2-3 :evil:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

sunnen написа: Отново на господина с ник Ал Капоне се извинявам, и не съм имал намеренията да го обидя.
Чак пък господин :D уахахааааааа
На никого не се обиждам а и нямам право да го правя, защото и аз самият понякога паля, дрънкам и после като се замисля няма бутон за назад.... :D
Sunnen самия факт, че си в риболовен форум а не някой за писи игри те прави вече по-различен от съвременните зомбита... :D
Форумът "Нариба" се е превърнал на "Китайската Стена" тема до тема, потребител до потребител, камък до камък... Всички заедно са силни.
А доверието не се подарява, то се печели с времето... Мисълта ми е че и твоето место е тук... :wink:
Ето тук може да видиш началото и то не само моето а на много хора от форума... икой от нас не е имал маркови такъми а само мерак http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=6950 :D
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

Благодаря, това са наистина хубави думи, след като прочетох и разказа ти направо ме разчуства наистина. Може би, защото и аз тръгнах с покойният ми дядо по реките в Пазарджишко и това ме прати в далечните ми спомени.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”