Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Малко Шарково?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?
колеги преди 2 часа се прибрах от язовира.От вчера към 4 след обяд до днес кум 16.00- 4 човека с 15 въдци- 3 кг каракуда, чевенопера.и 2 3 кустура.Много слаб риболов,нивото на язовира падаше бързо.Това е само да кажа че вси4ко бе уловено само на пружина. 

http://bubukabg.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
- dedeff
- разбира нещата
Интересното е колега,че водораслите ги няма никъде,ама грам,преди 4 часа се прибрах от там след 5 дневен излет,костурът си върви добре,но за разлика от миналата година и водораслите ги няма и сома го няма.kanev000 написа:утре трагвам ще пробвам най вече от лодката зад водораслите дано има слука ще пусна коментар после ще търся предимно костура
Без жени можем,без риболов не можем!
- ivelin_1976
- разбира нещата
Ми как да го има, той вече е изконсумиранdedeff написа: сома го няма.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

прав си колега много се изненадах че няма водорасли при положение че бяха голяма напаст бяхме на боровата горичка срещо лудницата риболовът протече много добре ловихмв само от лодката излизаше доста добър костур като имам един дзвер 1.000 кг като гледах колегите от брега обаче за тях маи не беше толкова сполучлив уловът вадеха епизодично по някоя червеноперка на втория ден решихме да жлезем по навътре и да търсим червенопера отново имаше изненада осхте на първия удар извадих 600-700 гр екземпляр иначе масовите бяха от порядакът на 300-400 гр костура го тарсихме само на рибе а перката на бяло и подхранвахме пак с бяло получи се страхотен излет отново ми се връщат надеждите че този хубав язови ще продалжи да ни радва стига да няма от онези жалки мрежари разбира се 

Същото може да се каже и за шарана.ivelin_1976 написа:Ми как да го има, той вече е изконсумиранdedeff написа: сома го няма.

то има ли там сом? Никога не съм виждал! Какви се учудвате че няма водорасли, като пада нивото те не могът да пораснат! То сега може би е по-лесен риболова щом ги няма. Ще видим на есен 

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На 14-15.07 бяхме на язовира за първи път, от страната откъм селото, много плитко,привечер излизаха доволно каракудки на торен и бял около шамарче, едри - но по-рядко на царевица...на другия ден през деня на фидер яко бабушки, имаше семейство щъркели на които хвърлихме 5-6 бабки
всички други рибета си плуват пак в язовира.Много приятно местенце, с удобни места за излет и релакс.Направи ми впечетление че брега е много чист, дано си остане така...ПРИБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ!

-
- ще става разбирач
Колега Ясен Генсузов молбата ми е да се уточниш за кое село става въпрос , за с.Воден или за М.Шарково ? Благодаря предварително!
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За Малко Шарково, но пак казвам че дълбочината от тази страна беше ~1м. на 15-20м. навътре. 

къде по точно колега аз бях миналата седмица на боровата горичка но там дълбочината си беше доста прилична на 20 метра беше към 7 метра горе долу
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Шарковският ръкав е едно от най-дълбоките места със стръмен и каменист бряг, идеален за риболов на хищник. Може би колегата е бил в самото "устие" на ръкава и е мятал по-скоро в самия язовир, където дълбочината е доста намаляла.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
така по съм съгласен колега тази година освен с някой едър костур или бабушка никой с нищо не се е похвалил е..ха му мамата на тоя язовир ей
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето тук бяхме, сутринта повъртяхме 2 блесни но освен едно леко кълване и 2 късания друго нямаше, въпреки че цял ден хищника гонеше 

- Прикачени файлове
-
- 6arkovo.JPG (74.11 KiB) Преглеждано 875 пъти
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря ти за прекрасното унагледяване, Ясене
Точно както и предположих, били сте в основата на ръкава, преди това беше едно от най-перспективните места по целия язовир и почти винаги заето цяло лято и есен. Но май от последните няколко години, далеч не е така вече
Както и да е, извинявам се за повтарянето, но вътре в самия ръкав е прекрасно място за лек спининг, ако планирате излет отново там, пробвайте в ръкава

Точно както и предположих, били сте в основата на ръкава, преди това беше едно от най-перспективните места по целия язовир и почти винаги заето цяло лято и есен. Но май от последните няколко години, далеч не е така вече

Както и да е, извинявам се за повтарянето, но вътре в самия ръкав е прекрасно място за лек спининг, ако планирате излет отново там, пробвайте в ръкава

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!