Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Стръв за амур
Модератор: Paublo_Eskobar
Стръв за амур
Колеги кажете ми на каква стръв да хвърлям за амур.Какво е това камъш и каде мога да го намера?
-
- кандидат преподавател
Благодаря ви колеги
Благодаря ви колеги. Тази събота ще пробвам.
Aко някои знае друга стръв нека да ме посаветва
Aко някои знае друга стръв нека да ме посаветвал.Ще съм му много благодарен.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Здравейте колеги.
имам в сметката два амура по 4кг. извадени на парче от тръстика и резенче краставица.
по-подробно ...откъсваш млада тръстика и отрязваш около 3-4 сантиметра от бялото на дръжката.
няма значение как ще го закачиш,но оловото трябва да е подвижно и на не повече от 15-20см. от стръвта ,защото е лека и се вдига..
НАСЛУКА..
имам в сметката два амура по 4кг. извадени на парче от тръстика и резенче краставица.
по-подробно ...откъсваш млада тръстика и отрязваш около 3-4 сантиметра от бялото на дръжката.
няма значение как ще го закачиш,но оловото трябва да е подвижно и на не повече от 15-20см. от стръвта ,защото е лека и се вдига..
НАСЛУКА..
НАСЛУКА
- tihomir tanev
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте, да кажите нещо за захранка за амур.Четох някаде за комбинация на домат,краставица и още нещо.Мисля да направя следващия път захранка със домати,краставици и някакво тесто.Оттам на топки вав фризера и така да се хварля.
Въпросът ми е дали е добра идея и какво да се слага на куката(може ли и на пружина)
Въпросът ми е дали е добра идея и какво да се слага на куката(може ли и на пружина)
Няма значение каде,важното е да се хваща!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- tihomir tanev
- новобранец
- Обратна връзка:
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ей за това не съм се замислял никога!За самата процедура,мисля че ще се получи.Няма причина да не замръзнат.Но не мислиш ли,че шоково замразяване и шоково размразяване ще се явят малко в повечко на тези доматчета.Доста нежна ми се вижда подобна примамка!Опитай все пак.В кулинарията импровизацията е майка на уникални рецепти.Защо пък и тук да не проработи!tihomir tanev написа:вапроса е кам Sapuna-дали може да се направи чашка от чери домати и дали мислиш, че ще проработи за амурчетата.![]()
![]()
![]()
![]()