Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Деева тоя шаран деева о.0
Модератор: sapuna
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Деева тоя шаран деева о.0
Ходя вече 2 месеца на 1 язовир аз за шаран , ама нище ... На какво ли не пробвах ? На дънна ? На подводна ? На въздушна ? Абе на всичко пробвах ... Едвам чакам да дойде събота , да стана в 4 сутринта , да тръгна , та до 5 да съм вече на язовира ... От 5 сутринта до 8 вечерта стоя не мърдам ... Ама и шарана и той ... Е вярно излизат по няколко червеноперки и каракуди , ама искам шаран ... Язовира е малко (спушен) мноо шивари има ... Идеики ? 

It's all about the game and how you play it !!!
- dimitar_
- сериозен играч
Пробвай на плочка кюспе без тежест , аз предното лято имах добри попадения в храсталаците , но да знаеш колко съм късал и то не риба , а от закачки , просто ако клъвне го вадиш , а ако не , късаш .
Може и да знаеш , но ще ти кажа , че като хвърлиш плочката я оставяш свободно да падне ,и почти не изпъваш влакното , ако имаш късмет ще ти го изпъне шарана !
Може и да знаеш , но ще ти кажа , че като хвърлиш плочката я оставяш свободно да падне ,и почти не изпъваш влакното , ако имаш късмет ще ти го изпъне шарана !
-
- разбира нещата
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Абе да ти кажа пробвал сам ... Не става ли с царевица от магазина ? Сладка Сладка Царевицаkalkan4o написа:Бих ти препоръчал да опознаеш водоема ако не си вече да си избереш едно чисто петно с възможно най малко закачки и възможно по-близко до големи закачки камъш или подводно дърво.Това петно го храниш яко и после по най-тихия начин ловиш.Храни с царевица варена.

Пък язовира си го познавам много добре ... Помня го преди 10 години , когато там имаше казарма и само връзкари можеха да влизат - като баща ми

It's all about the game and how you play it !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз говоря за количество царевица...от магазина ще ти излезе много солено иначе може да земеш 5 кила за 2-3 лева от пазара да ги свариш може и да я ароматизираш и мятай примерно 5 дена първия ден 5 кила 2рия 4... и като отидеш ти метни пак малко....ако няма кой да плаши шарана вероятно ще е излязъл от трастиките да си хапва.
Но щом казваш че си пробвал значи отпада
.
Но щом казваш че си пробвал значи отпада

За бракониерите само слънчаци
!

-
- разбира нещата
-
- разбира нещата