Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Монтаж на косъм за протеиново топче
Модератор: sapuna
- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Монтаж на косъм за протеиново топче
За качественото убождане според мен има още една права, която се търси, а именно от извивката на острието до ухото на кукатаmitaka_dimitrov написа:Относно 3-я монтаж явно колегата е имал предвид, че горния край прави линия с острието и затова не е сложил сигурно шлаух, ако сложи ще се развали малко линията си мисля. Ако го има, сигурно трябва много малко да излиза отгоре.

Аз го свалям около 3см. и нямам проблемиhristotihov написа:Обелената част от повода не е ли малко къса, аз го обелвам до средата?

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- Ribarq.s.m.
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И аз като колегата попитах в риболовен магазин за какво е извито ухото навън и не е ли за сом тази ? те ми отговориха че се използва с шаранджийски вирбел ,който се нанизва през куката.Надявам се да съм помогнал 

И това е точно така. По начина по който е изпълнен монтаж 1 също работи. Тази кука е предназначена само за pop-up монтаж.Ribarq.s.m. написа:И аз като колегата попитах в риболовен магазин за какво е извито ухото навън и не е ли за сом тази ? те ми отговориха че се използва с шаранджийски вирбел ,който се нанизва през куката.Надявам се да съм помогнал
Колега по добре пробваи и тогава ще коментираме.Наслука
m-kar.mobile.bg
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
забелвай по малко повода.имам впредвид от към куката да не е толкова дълъг ,за да намалиш оплитанията