Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пълно капо,съчитано с адска жега.
Пълно капо,съчитано с адска жега.
Здравейте колеги и колежки!Радвам се да Ви намеря в добро здраве. dancingHappy_icon От доста време не съм пускал теме в Риболовните излети.Та реших днес,да пусна една.И то най вече да изкажа едно Благодаря от все сърце worshippy На Боби от Стрелча.И на Бопсъна от Житница.Че ни спестиха още стотина и нещо километри,да извървим у те тая......жега.Та,с Иво-Дофторо у петък отпрашихме за яз.Копринка.Благополучно в 18:30 ч. престигнахме и magnifier водата паднала.......и то яко.След здраво обикаляне.Разгеле къде 19:45 ч.намерихме едно местенце,където водата беше кажи речи по-близко.Ама откъм сянка беше eyeballs_iconНезависимо тъй като времето напредваше.Решихме те тука да е бивачето.

До 24:30 ч.никакви признаци откъм риба.Хапване,пиване и по леглата.Сабалем станахме у 6:30ч.и като почна да напича......с Дофтора се спогледахме и си викаме.Тука че умреме от жега.....без грам сянка.Набързо събрахме катуно и газзззз къде Пясъчник.По-пътя Дофтора звънна на Бопсън,да го пита каква е хавата на гьола.Той не знаеше.....но явно беше звънъл на Боби от Стрелча.И не след малко той ни се обади .И ни каза че положението е също плачовно и там.И ние къде,къде та на Пясъчник.Малко снимки от там:
Иво-Дофтора се чуди откъде да зафата.

Фана се у работа.

Фароно бди над реката......сори язовира.

Те ме те......дънерат зад мен,за малко да ме утепа.Някакви пе....си бездомни бяха съсипъли дръвчето.И то непрекъснато плачеше.

Наздраве от Дофтора на сите Ви.

И от мен.......

Хвърлихме по-някоя въдица.Ама файда нямаше......то при тая жега кво да се очаква.

Дофторо у акция......

Така премина нашият риболовен излет.яз.Копринка-Тополница.
Наслука на всички Ви!!!

До 24:30 ч.никакви признаци откъм риба.Хапване,пиване и по леглата.Сабалем станахме у 6:30ч.и като почна да напича......с Дофтора се спогледахме и си викаме.Тука че умреме от жега.....без грам сянка.Набързо събрахме катуно и газзззз къде Пясъчник.По-пътя Дофтора звънна на Бопсън,да го пита каква е хавата на гьола.Той не знаеше.....но явно беше звънъл на Боби от Стрелча.И не след малко той ни се обади .И ни каза че положението е също плачовно и там.И ние къде,къде та на Пясъчник.Малко снимки от там:
Иво-Дофтора се чуди откъде да зафата.

Фана се у работа.

Фароно бди над реката......сори язовира.

Те ме те......дънерат зад мен,за малко да ме утепа.Някакви пе....си бездомни бяха съсипъли дръвчето.И то непрекъснато плачеше.

Наздраве от Дофтора на сите Ви.

И от мен.......

Хвърлихме по-някоя въдица.Ама файда нямаше......то при тая жега кво да се очаква.

Дофторо у акция......

Така премина нашият риболовен излет.яз.Копринка-Тополница.
Наслука на всички Ви!!!
Re: Пълно капо,съчитано с адска жега.
Да-а, жегата на Пясъка по това време е тропическа

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- koda33
- разбира нещата
Нищо , все пак сте се разходили , то и аз така виждам един комшия(в Панагюрище) натоварил такъмите и му викам: "Къде бре?" , а той ми вика на "пясъка" , "е добре си решил ама какво дава в момента" , а той ми вика - дава , РАКИЯ

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- borislav58
- сериозен играч
Сънди и аз е преместих на другия ден
от Душанци на Правище
от там та на Микрото /Малкия Пясък/та там улових десетина малки каракудки .Трябваше да се кача на Широка поляна поне там ракията върви и през деня. 

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Е Санде така е като не ме викате да ви отсрамя ,а инак добре сте се разходили и искарали.
Ще кълве ли днес?!

.........е пак сте размърдали гъзетата

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Брат Павле,ние не те викаме щот сме от екскурзиантите.А ти си парче риболовче.Щеше да ти е много тегаво......pavkata66 написа:Е Санде така е като не ме викате да ви отсрамя ,а инак добре сте се разходили и искарали.

Другият път си с нас.Вервай ми.