Какво да избера.....

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
AzoriS
новобранец
новобранец

Какво да избера.....

Мнение от AzoriS »

Здравейте колеги след извесно време имам няколко дни свободни и съм решил да отида на еидн платен водоем близо до град Враца,язовира се намира село след село Мраморен.Преди годидина или можеби две там лових не много големи шарани,ловяха се доста лесно на спирала с захранка с лепило за фидер и на сладка царевица от консерва,да ма сега не искат така лакомо да кълват.Говорих с колеги които често посещават този водоем те ми обесниха че ловят шараните и амурите на косъм с няколко зърна суха царевица пробвах го и този метод три дни бях там купих един чожал царевица от арендатора захраних с лодна на шамандура,освен каракуди по 500 гр нищо друго не калвеше а колегите до мен вадаха доста прилични риби не мога да си обесня как стават тези работи използвах сащия монтаж сащата страв и не и не.Сега сам решил да захранвам по малко с ПВА чорап и да дипвам стравта дали ще е правилно.Сащо ще кисна малко царевица да ЗАМЕРИШЕ и се надявам да има ефект.Моля за помощ по вещите шаранджии понеже водоема е труден...
За бракониерите само ЦАРИЦИ
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво да избера.....

Мнение от mario67 »

Използвай 3-4 зърна царевица с повдигач.За амура е задължителен,това е свързано с начина му на хранене.На Овчарица и за шарани и амури монтажа е със стара царевица с повдигач.
Повдигача може да ти е изкуственна царевица,топче стереупор,пуканка.
Импровизирай и експериментирай! В това е тайната и магията на риболова!
Поздрави и успехи!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Какво да избера.....

Мнение от snegk »

Големи риби се ловят с търпение, за всичко останало е писано много :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”