За сом

Модератор: sapuna

Icakis
новобранец
новобранец

За сом

Мнение от Icakis »

Колеги да ви питам каде точно е този бент на марица до село Маноле чуват се слухове че излизали хубави сомчета.И на каква стръв.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: За сом

Мнение от AL KAPONE »

Icakis написа:Колеги да ви питам каде точно е този бент на марица до село Маноле чуват се слухове че излизали хубави сомчета.И на каква стръв.
:lol: Icakis, колега това не е слух а си е живата истина! Ако не си подготвен за риболов на сом с воблер и подходящ тъкъм по добре не се занимавай! Шансът ти е НУЛЕВ! искасе да познаваш течението на реката вировете и начина на гонене :roll: Много народ тръгва на там с мераци и се пребира с тях без сом :lol: Ако търсиш сигурни резултати ходи до железния мост до Димитровград където минават влаковете! Грозд торни червеи на дъно и чакане :idea: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

ще бъда много благодарен и аз ако дадете малко повече инфо за местата където се лови чичо Сом около Пловдив на марица, както се интересуваше къде е този бент до Маноле???
благодаря предварително
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Пловдив - посока Свиленград, като стигнеш Садово в дясно има ограничение 40 и тирпаркинг, точно там обаче в ляво срещу паркинга има черен път.... добър за каране! Тръгваш по него и няколко километра докато излезнеш до Марицата :roll: после пак в ляво и нагоре срещу течението :roll: Няма начин да го подминеш :roll: чичо Сом не знам дали ще срещнеш, но някой от по-младите му роднини е напълно възможно :lol: ако те видим с маломерни в живарника заминаваш по течението :smt112 :smt112 :smt112 Успех и приятен риболов....
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

... и лек път към точния рездел!
Местя темата!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
cvetelinmitov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cvetelinmitov »

Колега до колкото сьм чел в форума за Пловдив майстора на сома е само един Кроки БГ,мисля че той може дати даде най компетентно мнение
bisqo написа:ще бъда много благодарен и аз ако дадете малко повече инфо за местата където се лови чичо Сом около Пловдив на марица, както се интересуваше къде е този бент до Маноле???
благодаря предварително
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Al kapone, май нещо се ебаваш?! сега като сме нови във форума незначи, че сме хептем ...... Знаем за маломерните.Все пак благодаря за инфото.ако някой друг може да сподели за добри места да се чувства свободен да споделя :D
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

bisqo написа:Al kapone, май нещо се ебаваш?! сега като сме нови във форума незначи, че сме хептем ...... Знаем за маломерните.Все пак благодаря за инфото.ако някой друг може да сподели за добри места да се чувства свободен да споделя :D
Аууу.... грешно си ме разбрал!!! Нема нови, стари, майстори или аматьори :lol: Тука всички сме събрани от една масова болест :lol: Весеки, който може да е полезен независимо дали е на 13 или на 130 е добре дошъл :smt023
Е па то и аз не съм стар :lol:
А и да не забравя (не се надай някой да ти закачи червейчето) ходи чети по старите темите да видиш... че има изписано за един роман !!! Поздрав
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”