Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Аз ще ходя просто да разуча язовира, няма да ловя, идеята ми е да си харесам местенца и някой път да се организирам за излет.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Menkata
- фен клуб-скобар
А-а-а извинявао не съм те разбралtopsoft написа:Аз ще ходя просто да разуча язовира, няма да ловя, идеята ми е да си харесам местенца и някой път да се организирам за излет.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Днес минах от там, толко пълен кат днес не го бях виждал. А и беше доста мътен, водата кафенееше.

Успех рибари и риболовци?!
misho kostura 55 написа:Днес минах от там, толко пълен кат днес не го бях виждал. А и беше доста мътен, водата кафенееше.![]()
Язовира наистина е много пълен, днес бяхме там. Цял ден духаше ужасен вятър, рибата не пипаше независимо от захранката, всички около нас чакаха с надежда звънчетата да се заклатят, но уви. Май скоро няма да ходим там.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Къде бяхте?poisson написа:misho kostura 55 написа:Днес минах от там, толко пълен кат днес не го бях виждал. А и беше доста мътен, водата кафенееше.![]()
Язовира наистина е много пълен, днес бяхме там. Цял ден духаше ужасен вятър, рибата не пипаше независимо от захранката, всички около нас чакаха с надежда звънчетата да се заклатят, но уви. Май скоро няма да ходим там.

Успех рибари и риболовци?!
Срещу гребната база, под асфалтовия път след отбивката за Лесидрен по пътя за Троян. Мястото е прекрасно за къмпинг, но докато не поспадне язовира добър риболов няма да се получи.misho kostura 55 написа:Къде бяхте?poisson написа:misho kostura 55 написа:Днес минах от там, толко пълен кат днес не го бях виждал. А и беше доста мътен, водата кафенееше.![]()
Язовира наистина е много пълен, днес бяхме там. Цял ден духаше ужасен вятър, рибата не пипаше независимо от захранката, всички около нас чакаха с надежда звънчетата да се заклатят, но уви. Май скоро няма да ходим там.Ако не е тайна разбирасе.
![]()
![]()
![]()
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
- Menkata
- фен клуб-скобар
Имайте в напредвид на този язовир има вятър няма риба.Няма вятър има риба.В петък като ходих аз не духаше никакъв вятър до 10 сутринта.Направих си доста приличен риболов 3 кг риба си хванах за деня.Ако не беше заваляло и задухало сигорно още риба щеше да се хване.Язовира е доста високо ниво ,но рибата не хвърлила хайвера още,надявам се поне още 3-4 седмици на високо ниво това ще увеличи доста пополацията на този страхотен язовир.
Колега от лодка ли си ловил и долу горе на кое място беше застанал ?
- Menkata
- фен клуб-скобар
Колега ето ти прясно инфо от вчера.3 дена бях на язовира 3 ма човека около 30 кг риба,но "НО"! чат пат някоя едра каракуда(разбирай от 1 кг нагоре),останалата риба беше платика,костур и много едра бабушка която излизаше на сладка царевица.Екземпляри по 800 гр. направо трофейни.За мен рибата си не кълвеше бяха доста мъчни дни.Тръгнах за шаран и амур 50 кг царевица метнах за 3 дена само "тоз" дребосък от време на време кълвеше.7 до 9 сутринта след това от 1 до 2;от 4:30 до към 7:30.Така беше и през 3-те дена.Може би беше заради водата.Пълен жабуняк...ама пъленDiE HarD написа:Колега от лодка ли си ловил и долу горе на кое място беше застанал ?

Сега от Сопот се врьщам бях с преспиване , капо.
Колеги, ние пък сме доволни. В сряда бяхме на язовира и направихме добър и разнообразен улов. Може би защото се задоволяваме с малко и не се лакомим за големи рибоци. Хванахме доста платика, уклей, бабушки, каракуда, червеноперка, костур. Каквото повече да искаме? Никога досега не сме имали такова видово разнообразие. Водата беше чиста, рибките се лъжеха през целия ден.
Пак ще отидем. Намерихме си прекрасно местенце, и за почивка, и за риболов.
На всички на слука.
Пак ще отидем. Намерихме си прекрасно местенце, и за почивка, и за риболов.
На всички на слука.
- Menkata
- фен клуб-скобар
НормалноDiE HarD написа:Сега от Сопот се врьщам бях с преспиване , капо.

Не обикалят редовно,има си герими чух от комшия за 2 по 60 куки,имало 2 сомета по 3 кила на тях.Иначе донесе 3 кила платики и толко уклей,за седмица 0 броя шаран,25 кила царевица захранено петно-барали само каракуди,бяла капо.Аз се чудим къде е народа те били тамMenkata написа:НормалноDiE HarD написа:Сега от Сопот се врьщам бях с преспиване , капо.докато водата не поизбистрее малко и не се нормализира поне малко времето тея жеги направо объркват тотално рибата.Много внимавайте нощно време.Не ви препоръчвам да оставяте пръчките във водата.ИАРА пише актове за нощен риболов.Сряда през нощта направиха акция по вода и обиколиха всичко и мрежи бяха набарали

Риболовци.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Не обикалят редовно,има си герими чух от комшия за 2 по 60 куки,имало 2 сомета по 3 кила на тях.Иначе донесе 3 кила платики и толко уклей,за седмица 0 броя шаран,25 кила царевица захранено петно-барали само каракуди,бяла капо.Аз се чудим къде е народа те били там
От началото на годината един два пъти чух да скочи шаран.Къде се дяна тая гад,потъна в земята...направо ми се струва че тая година на Сопот няма да е шаранджииска