Водоем Стрелбището....Плевен

Модератори: bobopeli, sapuna

kals79
новобранец
новобранец

Водоем Стрелбището....Плевен

Мнение от kals79 »

От доста време се каня да ви драсна някои ред за този арендован водоем който се намира по магистрала след село Опанец до Стрелбищният комплекс,,,,,,,,,,,,,плаща се 10 лева за деня и каквото успееш да хванеш си го взимаш............но дали има какво да хванеш се пита.............Все се носят легенди от арендатора за сомове,шарани и толстолоб с уникални размери но след неколкократното ми посещение там аз не видях никаква риба камо ли ти тези гиганти...........ЕЕЕЕЕЕЕ вчера ловиха,нощес ловиха,,,,,,,,,,,а сега точно спря да калве-(цитат от въпросният господин) ,от 7 въдици за цял ден нито едно пипане нямаше ........а било то поне и слънчева рибка,,,,,,,,,явно или аз не мога да ловя или този човек редовно съветва рибата там да не кълве с добре познати похвати......или си няма риба........вие кажете защото аз вече го зачеркнах от списъка с водоеми.....стига съм му пълнил касичката.......успех,,,,,,от снимки няма нужда.............
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Водоем Стрелбището....Плевен

Мнение от Whassup »

такива арендатори и аз познавам, според мен няма смисъл да ходиш там :)
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

:lol: Добре познатият трик на голям процент арендатори!!! Около Плевен единственно на Градина МОЖЕ БИ си струва да се ходи. Въпреки ,че там рибата е наплашена, трудно се лъже ,а и се плаща на магазинна и по-висока цена!!! Поне едри амури и шарани съм виждал да се ловят.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
avto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от avto »

Никой от Плевен ли няма впечатление от тоя водоем?? :D
:wink: :!: .....Nikola Polizovski
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Аватар
ThunD3r
новобранец
новобранец

Мнение от ThunD3r »

Аз имам баща ми през забраната направи два излета там по време на дъждовни дни.През първия излет 1 толуб 6 кг през втория пак един 5 килограма,но е имал и втори удар нереализиран хващат се на спирала на дъно и на куката стериопор.Двете риби са хванати през нощта.Аз там съм ходил един единствен път и арендатора ме пусна на съседното блато на което държи едрия хишник резултата беше един распер и 2 писалки.Щучките не съм ги снимал хванах ги на двуделно ъгли а распера удари на луксос 3-ка.Рибките са си там,ето и една снимка с распера.
Изображение
kals79
новобранец
новобранец

Мнение от kals79 »

сигурно само тогава сте ловили там,,,,,,,,,,,,,,,,,,хаха,,,,,,,,,,,,,чакаме и други отзиви,,,,,,,,,
Аватар
ThunD3r
новобранец
новобранец

Мнение от ThunD3r »

Ако правиш темите си за да се заяждаш по добре си мълчи.Аз ти казвам какво сме хванали за двата излета,ти питаш и аз ти отговарям никой няма вина че ти неси хванал нищо.
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

ThunD3r написа:Ако правиш темите си за да се заяждаш по добре си мълчи.Аз ти казвам какво сме хванали за двата излета,ти питаш и аз ти отговарям никой няма вина че ти неси хванал нищо.
Евала малчо ти си ги лови а на такива тъпаци не им обръщай внимание :drinkers:
Аватар
vlax
новобранец
новобранец

Мнение от vlax »

Здравей колега.
Рибата да оставим настрани...
ИНТЕРЕСУВА ме арендаторът колко пъти ти даде касова бележка за тези 10 лева....
Поздрави.
If we each do a little, we can all do a lot
kininikolai
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kininikolai »

:smt023
Аватар
ThunD3r
новобранец
новобранец

Мнение от ThunD3r »

Като ви бърка касовата бележка по-добре отидете и за тези пари вземете зарибителен материал (на не малко места в Плевен има) и го пуснете на избрано от вас място.
kals79
новобранец
новобранец

Мнение от kals79 »

[quote="ThunD3r"]Като ви бърка касовата бележка по-добре отидете и за тези пари вземете зарибителен материал (на не малко места в Плевен има) и го пуснете на избрано от вас място.[/quo абе малолетни младежо аз защо си плащам билет всяка година аааааааа,,,,,да ходя и да зарибявам ли,,,,,,,,,
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Мнение от tiramisu »

kals79 написа:
ThunD3r написа:Като ви бърка касовата бележка по-добре отидете и за тези пари вземете зарибителен материал (на не малко места в Плевен има) и го пуснете на избрано от вас място.[/quo абе малолетни младежо аз защо си плащам билет всяка година аааааааа,,,,,да ходя и да зарибявам ли,,,,,,,,,
Господин многолетен.Ако не искаш да зарибяваш и се чудиш за какво си плащаш билета , чий х@й го дървиш въобще по водоемите?
Аватар
ThunD3r
новобранец
новобранец

Мнение от ThunD3r »

Без коментар.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”