Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Водоем Стрелбището....Плевен
Водоем Стрелбището....Плевен
От доста време се каня да ви драсна някои ред за този арендован водоем който се намира по магистрала след село Опанец до Стрелбищният комплекс,,,,,,,,,,,,,плаща се 10 лева за деня и каквото успееш да хванеш си го взимаш............но дали има какво да хванеш се пита.............Все се носят легенди от арендатора за сомове,шарани и толстолоб с уникални размери но след неколкократното ми посещение там аз не видях никаква риба камо ли ти тези гиганти...........ЕЕЕЕЕЕЕ вчера ловиха,нощес ловиха,,,,,,,,,,,а сега точно спря да калве-(цитат от въпросният господин) ,от 7 въдици за цял ден нито едно пипане нямаше ........а било то поне и слънчева рибка,,,,,,,,,явно или аз не мога да ловя или този човек редовно съветва рибата там да не кълве с добре познати похвати......или си няма риба........вие кажете защото аз вече го зачеркнах от списъка с водоеми.....стига съм му пълнил касичката.......успех,,,,,,от снимки няма нужда.............
- Whassup
- ще става разбирач
Re: Водоем Стрелбището....Плевен
такива арендатори и аз познавам, според мен няма смисъл да ходиш там 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Никой от Плевен ли няма впечатление от тоя водоем?? 
.....Nikola Polizovski

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Аз имам баща ми през забраната направи два излета там по време на дъждовни дни.През първия излет 1 толуб 6 кг през втория пак един 5 килограма,но е имал и втори удар нереализиран хващат се на спирала на дъно и на куката стериопор.Двете риби са хванати през нощта.Аз там съм ходил един единствен път и арендатора ме пусна на съседното блато на което държи едрия хишник резултата беше един распер и 2 писалки.Щучките не съм ги снимал хванах ги на двуделно ъгли а распера удари на луксос 3-ка.Рибките са си там,ето и една снимка с распера.

сигурно само тогава сте ловили там,,,,,,,,,,,,,,,,,,хаха,,,,,,,,,,,,,чакаме и други отзиви,,,,,,,,,
Ако правиш темите си за да се заяждаш по добре си мълчи.Аз ти казвам какво сме хванали за двата излета,ти питаш и аз ти отговарям никой няма вина че ти неси хванал нищо.
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Евала малчо ти си ги лови а на такива тъпаци не им обръщай вниманиеThunD3r написа:Ако правиш темите си за да се заяждаш по добре си мълчи.Аз ти казвам какво сме хванали за двата излета,ти питаш и аз ти отговарям никой няма вина че ти неси хванал нищо.

Здравей колега.
Рибата да оставим настрани...
ИНТЕРЕСУВА ме арендаторът колко пъти ти даде касова бележка за тези 10 лева....
Поздрави.
Рибата да оставим настрани...
ИНТЕРЕСУВА ме арендаторът колко пъти ти даде касова бележка за тези 10 лева....
Поздрави.
If we each do a little, we can all do a lot
-
- научил се да хвърля
Като ви бърка касовата бележка по-добре отидете и за тези пари вземете зарибителен материал (на не малко места в Плевен има) и го пуснете на избрано от вас място.
[quote="ThunD3r"]Като ви бърка касовата бележка по-добре отидете и за тези пари вземете зарибителен материал (на не малко места в Плевен има) и го пуснете на избрано от вас място.[/quo абе малолетни младежо аз защо си плащам билет всяка година аааааааа,,,,,да ходя и да зарибявам ли,,,,,,,,,
Господин многолетен.Ако не искаш да зарибяваш и се чудиш за какво си плащаш билета , чий х@й го дървиш въобще по водоемите?kals79 написа:ThunD3r написа:Като ви бърка касовата бележка по-добре отидете и за тези пари вземете зарибителен материал (на не малко места в Плевен има) и го пуснете на избрано от вас място.[/quo абе малолетни младежо аз защо си плащам билет всяка година аааааааа,,,,,да ходя и да зарибявам ли,,,,,,,,,
Без коментар.