Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СЕЗОН 2011
Модератор: nkolev66
Re: СЕЗОН 2011
...Динко , пак изби рибата ...страхотен напредък за много кратко време ...браво ....браво и на останалите колеги ...
...и още малко и от мен :

...и още малко и от мен :

- dimardesy
- новобранец
- Обратна връзка:
Започна се... Булти пак зареди като миналата година поредицата от платерини със секача... Поздрави...

...тринайстата мЪ погледна особено , жално и сефте излязох рано - в 15 часа

И аз днес бях почивка и най-после отидох да пробвам един харпун. 

...наборе , поздравления и за пушката и за рибатаyavorsub написа:И аз днес бях почивка и най-после отидох да пробвам един харпун.

- Jack Daniels
- разбира нещата
Яворе, ако му спретнеш затворена глава, аз ще го взема
Булти, нищо за хвалене, обичайните заподозрени бидоха наказани.... аааа едно голямо добиче - тоже, Жорката каза че било ешек. Интересно че беше в стадо кефали. Пуснах фотото в др.сайт ама ти нещо не сакаш да влизаш там
. Ей го на и тука

Булти, нищо за хвалене, обичайните заподозрени бидоха наказани.... аааа едно голямо добиче - тоже, Жорката каза че било ешек. Интересно че беше в стадо кефали. Пуснах фотото в др.сайт ама ти нещо не сакаш да влизаш там

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
...в Спиърфиша още имам бан -има , няма ши станат 10 годиниJack Daniels написа: Пуснах фотото в др.сайт ама ти нещо не сакаш да влизаш там

- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Момчета нека ви се похваля:Пълен аматьр съм,но вече отстрелях първата си риба след две-тре гмуркания - прекрасен кефал около килото като още две такива риби ми се откачиха от стрелата.Безкрано съм щастлив.Рибата бе простреляна с Mares фантом 75 около Крайморие.Извинявам се за лошото качество на снимката.Ето го и него:
- Прикачени файлове
-
- IMG_0599.JPG (128.26 KiB) Преглеждано 1112 пъти
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
- Jack Daniels
- разбира нещата
Поздравления Тяна! Влизаш в нов филм от тук нататък! 

@Претор:ама той си го искаше човека, само че аз не го дадох.
Като пълен аматьор какъвто съм си , не бях догледал елементарна и досадна подробност , но от съществено значение за стрелбата.Та си го върнах и поправих.А сега му се кефя.Утре пак ще го пробвам.
@Булти: наборе недей така , и ти стреляш със ластичен харпун, и аз също, и аз днес по кефали стрелях, а за ръкавиците две мнениея няма.От как излязоха ръкавици дайнима, карам почти цяла година с един чифт.Ама нали бачкам всеки ден де.

@Булти: наборе недей така , и ти стреляш със ластичен харпун, и аз също, и аз днес по кефали стрелях, а за ръкавиците две мнениея няма.От как излязоха ръкавици дайнима, карам почти цяла година с един чифт.Ама нали бачкам всеки ден де.

Абе навсякъде давате съвети че харпуна е хубаво да е поне 90 см.,
а Булти с тва миньонче гледай какви риби отнася. Даже и с тризъбец.
За август няма да оставите и един кефал в морето бе хора.
а Булти с тва миньонче гледай какви риби отнася. Даже и с тризъбец.
За август няма да оставите и един кефал в морето бе хора.