Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от dobrin_dinev »

Красимир Кюрпеков написа:Няма такса :wink: . 10 лв. на година :lol: . Или 15 беше :roll: .
:( :( :(
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Добрине, Добрине сега с това Брягово, преди с Леново :( . Не че и аз не ходя - миналата година 2 пъти на Леново на състезания с Бат Бойко и 1 път на Брягово, пак с него. Открили сме дестинация , издава се само на вътрешни хора срещу стъклена бележка :lol:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Без билет неможи на 40-извора трима пазачи го пазят и денонощно проверки има.
С такса не можи само с билет. :wink:
Но пък като минаваш през Асеновград преди или след риболов какъв проблем ще ти е да минеш и да си искараш билет.Ако знаеш колко Пловдивчани си искараха.
А и сенки си има, аман от това Слънце.
Инфо от Мечка ли искате ми кажете бре :lol:
Водата пада :idea: на прожина каракуди илизали :idea: рядко шаран :idea: кефал колкото ти сака душата само да го набараш и червеноперка също. :idea:
5лева- сянка никаква
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Асеновградчани какво стана с язовир Моминско свободен ли е платен ли е?Излиза ли риба?Преди време чух че някой го е купил вярно ли е?
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

То на Моминско само зимата ходим като няма каде другаде :D
Ама вчера се мерили нещо там исчелявали са нещо :!: :?: :idea:
Ква ще му е съдбата незнам.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Колеги някой да е ходил на Мулдавския язовир,който е точно над селото ?
CARP111
новобранец
новобранец

Мнение от CARP111 »

nemalabavo написа:Колеги някой да е ходил на Мулдавския язовир,който е точно над селото ?
Здравеи колага ас сам си от Мулдава и на този язовир дето питаш ти излиза много хубав костур каракуда не излиза а за шаран да не говорим :Д:Д:Д
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

chestarfield написа:Без билет неможи на 40-извора трима пазачи го пазят и денонощно проверки има.
С такса не можи само с билет. :wink:
Но пък като минаваш през Асеновград преди или след риболов какъв проблем ще ти е да минеш и да си искараш билет.Ако знаеш колко Пловдивчани си искараха.
А и сенки си има, аман от това Слънце.
Инфо от Мечка ли искате ми кажете бре :lol:
Водата пада :idea: на прожина каракуди илизали :idea: рядко шаран :idea: кефал колкото ти сака душата само да го набараш и червеноперка също. :idea:
5лева- сянка никаква
не трима пазачи да има а 10 пазачи даса пак циганите си висът по заливите и си хващат беспроблемно
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

не трима пазачи да има а 10 пазачи даса пак циганите си висът по заливите и си хващат беспроблемно
Като са си искарали билети кво пречи да висят, абсолютно сички имат билети и живарниците им се проверяват, сега които иска да први золуми пак си ги прай дажи и да не е мангал.
Мангалите мрежи не хвърлят там, само БГ индивиди. :wink:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
djordano
новобранец
новобранец

Мнение от djordano »

Здравейте колеги!Някой ще спомене ли какво е дереджето на Леново в момента?
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

"chestarfield"]
Като са си искарали билети кво пречи да висят, абсолютно сички имат билети и живарниците им се проверяват, сега които иска да први золуми пак си ги прай дажи и да не е мангал.
Мангалите мрежи не хвърлят там, само БГ индивиди. :wink:[/quote]

Не вярвам циганите,че имат билети.Тва са глупости. 15 лв те няма да дадат за нещо ,което може и без пари да го правят.Камо ли пък ще идат във фотото да се снимат,за да дадат снимка :)
Аватар
syrfist_bg78
новобранец
новобранец

Мнение от syrfist_bg78 »

nemalabavo написа:"chestarfield"]
Мангалите мрежи не хвърлят там, само БГ индивиди. :wink:

Не вярвам циганите,че имат билети.Тва са глупости. 15 лв те няма да дадат за нещо ,което може и без пари да го правят.Камо ли пък ще идат във фотото да се снимат,за да дадат снимка :)[/quote]

напално съм сагласен с теб колега няма никкав контрол убедих се в това миналия ден бях на 40то до помпата пазача ме видя , домарзяго да доиде до мен даме провери извиками "хеи младеш имаш ли билет " аз искарх едно портмоне от джоба показахмуго и тои се вратна и си отиде макар че имам билет нарочно искарах друго от джоб изобщо неси направи труда да види какво е такаче още дълги години 40то няма да има риба! колегата честърфилд е праф докато несе напрви язовир с здружение обаче на часни начала неможе да има сериозен контрол
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Асенски има ли някакво раздвижване въпроса по вземането на язовир :!: :?: :?
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Не вярвам циганите,че имат билети.Тва са глупости. 15 лв те няма да дадат за нещо ,което може и без пари да го правят.Камо ли пък ще идат във фотото да се снимат,за да дадат снимка
Преди забраната когата половината махала беше на устието абсолютно сички си показваха билета и имаха такъв, непропускаха хора сичко караха подред.
На мен само веднъж са ми го искали и повиче не са ме притеснявали и нормално и колата ми е забелижителна и аз съм като нея :lol: виде ли ме некой не мой ма сбърка. :mrgreen: Нормално, секи ден ако ходи манго, секи ден има ли смисъл да му проверяват билета :rolleyes: Това не значи че нямат билет.
.Редовните клиенти секи път ли си показват личните карти пред дискотеката. :wink:
Се пак има някакъв контрол самото им пресъствие там е достатъчно, ако му кажиш че си видял да пребират маломерни веднага ще се отзове пазача, те се пак не са сланца да огреят на сякаде
.Но и не са профи боксьори и да се бият с нарушители :axe: .
Пък и най важното ако няма магали няма да знаем каде е рибата помислехте ли по-този тъй важен въпрос. :lol:
Аз съм доволен че има язовир като 40-извора в околията,това че не можите да си хваните риба не означава че вътре няма такава :wink:
Без мрежи много трудно дане река невазможно е да се излови язовир особенно с капацитета на 40-извора.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Асене, тука си много прав :wink: . След като видях цигани да си връщат маломерните шаранчета в сряда без да има контрол :roll: . И билети имат поне70-80 %. А за рибичка - който може си го може :lol: . Лошото е че не снимам ,защото не мога да качвам снимки, иначе рибки си дава като гледам по-добре от платените.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”