Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Красимир Кюрпеков написа:Няма такса. 10 лв. на година
. Или 15 беше
.

Добрине, Добрине сега с това Брягово, преди с Леново
. Не че и аз не ходя - миналата година 2 пъти на Леново на състезания с Бат Бойко и 1 път на Брягово, пак с него. Открили сме дестинация , издава се само на вътрешни хора срещу стъклена бележка 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Без билет неможи на 40-извора трима пазачи го пазят и денонощно проверки има.
С такса не можи само с билет.
Но пък като минаваш през Асеновград преди или след риболов какъв проблем ще ти е да минеш и да си искараш билет.Ако знаеш колко Пловдивчани си искараха.
А и сенки си има, аман от това Слънце.
Инфо от Мечка ли искате ми кажете бре
Водата пада
на прожина каракуди илизали
рядко шаран
кефал колкото ти сака душата само да го набараш и червеноперка също. 
5лева- сянка никаква
С такса не можи само с билет.

Но пък като минаваш през Асеновград преди или след риболов какъв проблем ще ти е да минеш и да си искараш билет.Ако знаеш колко Пловдивчани си искараха.
Инфо от Мечка ли искате ми кажете бре

Водата пада

5лева- сянка никаква
-
- сериозен играч
Асеновградчани какво стана с язовир Моминско свободен ли е платен ли е?Излиза ли риба?Преди време чух че някой го е купил вярно ли е?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То на Моминско само зимата ходим като няма каде другаде
Ама вчера се мерили нещо там исчелявали са нещо
Ква ще му е съдбата незнам.

Ама вчера се мерили нещо там исчелявали са нещо

Ква ще му е съдбата незнам.
-
- научил се да хвърля
Колеги някой да е ходил на Мулдавския язовир,който е точно над селото ?
Здравеи колага ас сам си от Мулдава и на този язовир дето питаш ти излиза много хубав костур каракуда не излиза а за шаран да не говорим :Д:Д:Дnemalabavo написа:Колеги някой да е ходил на Мулдавския язовир,който е точно над селото ?
- syrfist_bg78
- новобранец
не трима пазачи да има а 10 пазачи даса пак циганите си висът по заливите и си хващат беспроблемноchestarfield написа:Без билет неможи на 40-извора трима пазачи го пазят и денонощно проверки има.
С такса не можи само с билет.![]()
Инфо от Мечка ли искате ми кажете бре![]()
Водата падана прожина каракуди илизали
рядко шаран
кефал колкото ти сака душата само да го набараш и червеноперка също.
5лева- сянка никаква
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Като са си искарали билети кво пречи да висят, абсолютно сички имат билети и живарниците им се проверяват, сега които иска да први золуми пак си ги прай дажи и да не е мангал.не трима пазачи да има а 10 пазачи даса пак циганите си висът по заливите и си хващат беспроблемно
Мангалите мрежи не хвърлят там, само БГ индивиди.

Здравейте колеги!Някой ще спомене ли какво е дереджето на Леново в момента?
-
- научил се да хвърля
"chestarfield"]
[/quote]
Не вярвам циганите,че имат билети.Тва са глупости. 15 лв те няма да дадат за нещо ,което може и без пари да го правят.Камо ли пък ще идат във фотото да се снимат,за да дадат снимка
Като са си искарали билети кво пречи да висят, абсолютно сички имат билети и живарниците им се проверяват, сега които иска да први золуми пак си ги прай дажи и да не е мангал.не трима пазачи да има а 10 пазачи даса пак циганите си висът по заливите и си хващат беспроблемно

Не вярвам циганите,че имат билети.Тва са глупости. 15 лв те няма да дадат за нещо ,което може и без пари да го правят.Камо ли пък ще идат във фотото да се снимат,за да дадат снимка

- syrfist_bg78
- новобранец
nemalabavo написа:"chestarfield"]Като са си искарали билети кво пречи да висят, абсолютно сички имат билети и живарниците им се проверяват, сега които иска да први золуми пак си ги прай дажи и да не е мангал.не трима пазачи да има а 10 пазачи даса пак циганите си висът по заливите и си хващат беспроблемно

напално съм сагласен с теб колега няма никкав контрол убедих се в това миналия ден бях на 40то до помпата пазача ме видя , домарзяго да доиде до мен даме провери извиками "хеи младеш имаш ли билет " аз искарх едно портмоне от джоба показахмуго и тои се вратна и си отиде макар че имам билет нарочно искарах друго от джоб изобщо неси направи труда да види какво е такаче още дълги години 40то няма да има риба! колегата честърфилд е праф докато несе напрви язовир с здружение обаче на часни начала неможе да има сериозен контрол
-
- сериозен играч
Асенски има ли някакво раздвижване въпроса по вземането на язовир

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Преди забраната когата половината махала беше на устието абсолютно сички си показваха билета и имаха такъв, непропускаха хора сичко караха подред.Не вярвам циганите,че имат билети.Тва са глупости. 15 лв те няма да дадат за нещо ,което може и без пари да го правят.Камо ли пък ще идат във фотото да се снимат,за да дадат снимка
На мен само веднъж са ми го искали и повиче не са ме притеснявали и нормално и колата ми е забелижителна и аз съм като нея

.Редовните клиенти секи път ли си показват личните карти пред дискотеката.

Се пак има някакъв контрол самото им пресъствие там е достатъчно, ако му кажиш че си видял да пребират маломерни веднага ще се отзове пазача, те се пак не са сланца да огреят на сякаде
.Но и не са профи боксьори и да се бият с нарушители

Пък и най важното ако няма магали няма да знаем каде е рибата помислехте ли по-този тъй важен въпрос.

Аз съм доволен че има язовир като 40-извора в околията,това че не можите да си хваните риба не означава че вътре няма такава

Без мрежи много трудно дане река невазможно е да се излови язовир особенно с капацитета на 40-извора.
Асене, тука си много прав
. След като видях цигани да си връщат маломерните шаранчета в сряда без да има контрол
. И билети имат поне70-80 %. А за рибичка - който може си го може
. Лошото е че не снимам ,защото не мога да качвам снимки, иначе рибки си дава като гледам по-добре от платените.