Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Абсолютно си точен както винаги....Raptorr написа:На черния плаж към солниците,Илия Бояджиев,Краймоерие,Вромос...Зависи къде дава.Но когато дава на Илия Бояджиев,ходя там,все пак не е много далече.svilen12 написа:Въпрос към Бургазлии,къде ловите кефаловите,или инфото ви се заплаща))),попитах преди време но никой не отговаря.
Едно допълнение-недейте забравя,че в момента навсякъде по плажната ивица цамбуркат,бълбукат или просто се давят разни "плажуващи"...Илия Бояджиев е добър вариянт,само че в момента май не дава риба там...

-
- разбира нещата
На "4-та" буна на бомбарда, камъните под "Почивка", вчера пълно капо.Много водорасли. Малки джуруми, но не ще.Крайно време беше да се направи проба, независимо от горещината.Това от 17.30 до 19 30.
Това от мене!
Това от мене!

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- новобранец
Абсолютно си прав! Вчера бая време дрямах там!ivalpetkov написа: Илия Бояджиев е добър вариянт,само че в момента май не дава риба там...

Ама и длъжни сме да проверяваме

Животът е това, което ти се случва, докато правиш други планове.
Джон Ленън
Джон Ленън
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

В момента най-голям успех с платерината имат харпунджиите. Вчера видях един кукан пълен с яки платерини. Човека каза, че ги е нагърмял около Черноморец.
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Говориш за Жезъла? Кума ми ми е показвал снимки на разни платерини хванати там ( на бомбарда), но няколкото пъти, които съм ходил винаги съм бил капо. Добро място за морски коткиPe6o_Tikvata написа:Колеги някой пробвал ли е да лови платерини от буната която е вдясно преди Поморие почти срещу камерата на КАТ.Предварително ви благодаря за отговорите и наслука на всички
![]()

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- ribarshe
- ще става разбирач
Снощи проба дали кълве иларията по тъмно - не ще да пипне .Мястото - Зеления фар ,на плувка 

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колеги здравейте миналата седмица бях на 2 3 места та да споделя инфото- на КРЗ пълно капо петъка запознахме се с Кариг и Онзинези (мерси за съветите колеги беше ми много драго), кефалчета скачаха над водата. После отидох на перла- там бяха взели сутринта по 2 3 малки платерини, спуснах се до Ропотамо-пълно с риба дойдоха горските като по поръчка от някъде та ме изгониха барабар с 1 къмпингуващи.. та след това запалих към "крокодила" - скалата над Перла- гмурках се нито 1 риба не видях. Следващият ден метах на булдо на Караагач- пак скачаха риби но не яде.. Наслука на всички 

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
- djambaza
- научил се да хвърля
На Петрол, на буничката от тетраподите излиза доволно илария и тук-таме някой кефал.Много леко пипа и трябва да се държи в ръце въдицата.Много семкари около мене оставяха въдиците опряни в някой камък и си тръгваха капо в крайна сметка
Рибата взема рано сутрин и следобед. Надявам се да съм бил полезен, след 5 часа ще се ходи там отново
може и снимки да приложа, ако имам слука, успех на всички

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, на моста излизат ли някакъв вид кефалови ?
И изобщо някъде около плажа вземат ли по някоя риба или е капо работата ?
И изобщо някъде около плажа вземат ли по някоя риба или е капо работата ?

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
днес от 6,00 да 13,00 ч.на петрол хванах 22 иларии

- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На дъно или на бомбарда този хубав резултатKodjito75 написа:днес от 6,00 да 13,00 ч.на петрол хванах 22 иларии
на дъно колега.
-
- новобранец
Здравейте.Днес с колегата решихме да похвърляме малко за кефалови риби след работа.Но при този вятър единстено на КРЗ-то остана.От 18ч-до 19.30ч нито един удар.Много вятър и водорасли.Пробвахме и на плаваща и потъваща бомбарда.