Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Най-лошото сефте....... : (
Модератор: bobopeli
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Най-лошото сефте....... : (
-----------------------------------------------------------------------------------------на Душанци ще се накефиш6tukata написа:Еми напраих най-лошото сефте : ) ..... 1 костур(20 см)-ебаси бебето...и тфа е .....цял ден ги мориме на червей...хляб....за щука......мааани бегаи...нищоооо![]()
![]()
каете каде да хода за да фащам ве

-
- научил се да хвърля
10x drugata sedmica sam tam we....ivan_yo написа:-----------------------------------------------------------------------------------------на Душанци ще се накефиш6tukata написа:Еми напраих най-лошото сефте : ) ..... 1 костур(20 см)-ебаси бебето...и тфа е .....цял ден ги мориме на червей...хляб....за щука......мааани бегаи...нищоооо![]()
![]()
и ти е но 85км.

Кефал-ти мислиш за всичко 

- ivan_yo
- разбира нещата
КОГА(дата), КАДЕ КЪМПИРАШ, КАК МОГА ДА РАЗБЕРА ЧЕ СИ ТИ?!!!!!!!!!!6tukata написа:10x drugata sedmica sam tam we....ivan_yo написа:-----------------------------------------------------------------------------------------на Душанци ще се накефиш6tukata написа:Еми напраих най-лошото сефте : ) ..... 1 костур(20 см)-ебаси бебето...и тфа е .....цял ден ги мориме на червей...хляб....за щука......мааани бегаи...нищоооо![]()
![]()
и ти е но 85км.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- научил се да хвърля
6to ti e?:P ina4e mai nema hoda 6toto e zabranena,nali?ivan_yo написа:КОГА(дата), КАДЕ КЪМПИРАШ, КАК МОГА ДА РАЗБЕРА ЧЕ СИ ТИ?!!!!!!!!!!6tukata написа:10x drugata sedmica sam tam we....ivan_yo написа:-----------------------------------------------------------------------------------------на Душанци ще се накефиши ти е но 85км.
Кефал-ти мислиш за всичко 

Може да ви се струва измислено, ама си беше баш така - застанах на източния бряг на Панчарево, че кат минава на запад слънцето да ми топли. Там е течението на реката, та реших да заметна на дъно - рибата не е активна, че да гони! Е метнах, седнах та се пооблегнах на един камък.....и къде 16.20 се събудих, събрах такъмите и хванах! рейса за в къщи!

Надеждата е последна!