Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Къде?
Модератор: Кърцата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Къде?
Не съм сигурен дали улучих раздела.Ако не съм...сори!
Привет колеги.
Жената ме врънка да ходим за 2 - 3 дни някъде на минерален басейн.
Иде реч за северозападната част на страната.
Обаче не съм много по плажуването,та някой ако знае такова място,но с близък водоем където да къцам неква риПка .... а?
Привет колеги.
Жената ме врънка да ходим за 2 - 3 дни някъде на минерален басейн.
Иде реч за северозападната част на страната.
Обаче не съм много по плажуването,та някой ако знае такова място,но с близък водоем където да къцам неква риПка .... а?

-
- фен клуб-скобар
Re: Къде?
пробваи на вьршец колега 

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

На Симеоново е идеално. Хем ти е близо, хем Реката е на два метра от теб, хем хотела е нов и супер добре обзаведен. Миналото лято ходихме с жената и двамата останахме много доволни, аз от риболова, тя от басейна.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колегата е прав!Пробвай на Вършец. И мини през дефилето. Ако искаш, ще Ти напиша по подробно. През дефилето, наистина е много красиво, но е малко лош пътя(особено след Лакатник), но Ти го препоръчвам. Ако не си накупиш такъми от София, първото место , след това е в Мездра(там са открили едно ново магазинче, в което има всичко(ама наистина всичко), лошото е , че е накрая на града и е трудно за откриване. Във Враца можеш да намериш всякаква стръв, също(не Ти препоръчвам Своге и околие, защото са под всякаква критика). Последно можеш и от Криводол.И там има магазинче и хората са свестни. Ако искаш подробна информация, пиши. Често съм по тия места за риба и мога да Ти дам актуално инфо 

-
- новобранец
Колеги, около 20.02.2015 г.ще съм за 2-3 дни в Стрелча.Освен, че оттам минава р. Луда Яна друго незнам. Ще бъда благодарен за всякаква информация относно видове риба, места и начин за риболов и т.н.Благодаря предварително!