Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Как се лови черна котка в тъмна стая,особенно като я няма???
- danev69
- сериозен играч
Re: Как се лови черна котка в тъмна стая,особенно като я ням

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- разбира нещата
Аха значи само ми се виждат еднакви съчмите...pacho109 написа:Прогресивно утежнение,като мяташ по-малко се оплита,по точно намираш дъното и позиционираш куката на дъното,по-бавно пада стръвта,така наречено кълване на пропадане и др. предимства.kaloyan Mladenov написа:Браво , браво,
добре си ги надърпал...
П.П. Би ли разказал малко за утежнението което си показал ,защото не съм ползвал и не съм виждал тази подредба.Каква е идеята и как трябва да работи.
Четири еднакви съчми, разстояние около 15см и още три на около 5 см една от друга.Аз така ги виждам...
Ами аз на пропадане не оставям това разстояние , т.е. не ги групирам в две отделни групи ,за т'ва ми стана интересно.
............ще си ги тепаме на солети дипнати в доматен сок ........както е тръгналоКрасимир Кюрпеков написа:Екстра, батьов. Щом и там го свикнахте с пелети явно вече си отиваме към риболова в Англия.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Мене пък от цялата "дандания"ме изкефи как "пее" аванса....!rosenqko написа:Браво колега.От цялата дандания наи ме изкефи кепа как го дърпаш с крак

[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wnrMAMG5ddI?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Мечтата на всеки рибарин 

Таранка маниак!