Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Мерси за инфото за 777-те колега, баш каракуда ми се лови, през седмицата ако захлади може да мина някой следобяд.
И автограф задължително!Жега голяма,форума умре.Без снимки не върви играта.Тоя бил оня бил-не се брои тоя риболов.Днеска може да ви водим на Витоша,ако детето направи снимки сапунерски.Зел ми е телефона та не може да си говорим с рибарите кво става по Искара![]()

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Сечено положение,сега ми се прибра детето от ВИТОША,гепили са им крадци телефоните от раницата-3 броя,картите извадени слушалките мълчат-на крадците да си купят свещи,няма да им пожелавам,щото е гадна клетва ама да не видят хаир занапред.Фотото е оцеляло снимки като има,днес не са снималиtopsoft написа:Мерси за инфото за 777-те колега, баш каракуда ми се лови, през седмицата ако захлади може да мина някой следобяд.
И автограф задължително!Жега голяма,форума умре.Без снимки не върви играта.Тоя бил оня бил-не се брои тоя риболов.Днеска може да ви водим на Витоша,ако детето направи снимки сапунерски.Зел ми е телефона та не може да си говорим с рибарите кво става по Искара![]()

Риболовци.
-
- новобранец
Благодаря ви!
Ще разгледам 136 страници
Може ли да ми кажете как да стигна до този водоем Орландо? Пеша съм, в смисъл без автомобил?
Ще разгледам 136 страници

Може ли да ми кажете как да стигна до този водоем Орландо? Пеша съм, в смисъл без автомобил?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Малко късно ,но сега се прибрах от язовира,риболова е все така,както го описва Люсиен.Зле е работата ,водораслите излязоха вече и на повърхността/1,5-2м.високи/създават много ядове при вадене на риба,много гелета.il4o6o написа:митко70 в момента на шипоченския от кьм бункера удобно ли е за плувка? а и от кьде е по удачно да се стигне до там през сухото дере или през злокучене?
За Шипочанския ,имаш в предвид може би носа срещу Бункера,от другата страна на малкия залив,там имаше един навес скован/вече изгорял/-да там има дълбочина за плувка.Сега се минава през Сухото дере,за другия път през Злокучене не знам.
Всичко може,но не всеки го можe.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Днес, събота, без да нося въдици се отбих до комплекса до с.Конска, Брезнишко.
Хубав развлекателен комплекс, скоро ще има и басейн.
Та интереса ми беше към язовира.
Като инфраструктура е отличен, направено е всичко необходимо. Човека с мен като видя, че до всяка беседка има и шезлонг за плаж, рече че ако ще ходи за риба - само тук.
Само дето рибата я нямаше - от двадесетина въдици - едно шаранче, каракудка и малко дребосък.
Денят беше-жега, а след обяд гръмотевици с градушка !
Видях и табелата за яз.Ярловци, ама вече нямаше време.
Хубав развлекателен комплекс, скоро ще има и басейн.
Та интереса ми беше към язовира.
Като инфраструктура е отличен, направено е всичко необходимо. Човека с мен като видя, че до всяка беседка има и шезлонг за плаж, рече че ако ще ходи за риба - само тук.
Само дето рибата я нямаше - от двадесетина въдици - едно шаранче, каракудка и малко дребосък.
Денят беше-жега, а след обяд гръмотевици с градушка !
Видях и табелата за яз.Ярловци, ама вече нямаше време.
- drat
- разбира нещата
На ярловци, само дребосък, оня ден го проверих. 

Здравей колега.Чух че на Ярловци има нов собственик.Вярно ли е.drat написа:На ярловци, само дребосък, оня ден го проверих.

- drat
- разбира нещата
Верно е, ама какво от това. Малкото останал класна риба е толкова наплашена от мрежи и трудно може да се излъже.ribarq_64 написа:Здравей колега.Чух че на Ярловци има нов собственик.Вярно ли е.drat написа:На ярловци, само дребосък, оня ден го проверих.

Днес,ходих с комшиите 4 човека и детето на гости,при другите от махалата.Доста от тях бяха там,не ми стигна времето да ги проверим всичките по биваците.Риболова е слаб,но те са за релакса и почивката.Сипвам с количката снимкитеMITKO70 написа:Малко късно ,но сега се прибрах от язовира,риболова е все така,както го описва Люсиен.Зле е работата ,водораслите излязоха вече и на повърхността/1,5-2м.високи/създават много ядове при вадене на риба,много гелета.il4o6o написа:митко70 в момента на шипоченския от кьм бункера удобно ли е за плувка? а и от кьде е по удачно да се стигне до там през сухото дере или през злокучене?
За Шипочанския ,имаш в предвид може би носа срещу Бункера,от другата страна на малкия залив,там имаше един навес скован/вече изгорял/-да там има дълбочина за плувка.Сега се минава през Сухото дере,за другия път през Злокучене не знам.

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Днес, неделя, на яз.Огняново даде добър като размер костур, но малко като бройки.
Докато го намеря, то взе че затрещя и засвятка, а с тези карбонови пръчки сме до там.
Докато го намеря, то взе че затрещя и засвятка, а с тези карбонови пръчки сме до там.
-
- новобранец
Зад теца в дружба две малки костурчета на по малкия докато да се устроим към големия защото преди това обикаляхме и по искара до теца където капотирахме задуха много силно и се насъбраха облаци от там напряко и се скрихме в абдовица или миленково не знам как го водът и кое е по близко до гиола преваля за 30 мин през това време мина един и беше си наловил клен на жито..... на по големия отидохме към 5 на големия само слънчаци
до нас дойдоха още хора единия вадеше нещо дребно излизаше и каракуда дребна общо взето само дребни ........и този слънчак
имаше и едни с лодка на малкия който е обрасъл доста с шавар и има закачки на по големия е чисто и на двата има малко места за мятане от повечето места е доста стръмно и е рисковано !!!

- BACARDI
- научил се да хвърля
А на какво ловихте захранка ? линия ? стръв ?maikal3333 написа:Зад теца в дружба две малки костурчета на по малкия докато да се устроим към големия защото преди това обикаляхме и по искара до теца където капотирахме задуха много силно и се насъбраха облаци от там напряко и се скрихме в абдовица или миленково не знам как го водът и кое е по близко до гиола преваля за 30 мин през това време мина един и беше си наловил клен на жито..... на по големия отидохме към 5 на големия само слънчацидо нас дойдоха още хора единия вадеше нещо дребно излизаше и каракуда дребна общо взето само дребни ........и този слънчак
имаше и едни с лодка на малкия който е обрасъл доста с шавар и има закачки на по големия е чисто и на двата има малко места за мятане от повечето места е доста стръмно и е рисковано !!!
Че ми се ще да го проверя тоз дружбенски гиол ама мноо се чуда има ли смисъл
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- jasonsmith
- разбира нещата
ЕЕ добре че е Люсиен да има прясно инфо отгоре (въпреки че в този момент няма кой да ме накара да се кача при всичката тая навалица освен на "моето си място"...lusienn написа: има още много снимки но ме мързи,нека и друг да се включи в картите...
Са като се кача в съботата ще дам и аз прясно инфо.
Р.С. Звъннете по отрано другия път като дойдеш при Иво - Люлин да черпя по бира

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За мен "Бункера " си е второ мери там има на едно място удрят сомове, а малко по ня ляво големи платики, за сомовете има една дупка там до бункера.jasonsmith написа:ЕЕ добре че е Люсиен да има прясно инфо отгоре (въпреки че в този момент няма кой да ме накара да се кача при всичката тая навалица освен на "моето си място"...lusienn написа: има още много снимки но ме мързи,нека и друг да се включи в картите...
Са като се кача в съботата ще дам и аз прясно инфо.
Р.С. Звъннете по отрано другия път като дойдеш при Иво - Люлин да черпя по бира

-
- новобранец
Захранка жито с хляб стръв жито разстояние от брега около 5 метра поне така каза този който беше наловил кленчетата.Ако ходиш сутринта по рано за да си запазиш място ако почнеш да мяташ на бял слънчака идва на жито не пипа слънчак но и нищо друго поне при нас може би след дъжда нещо да и е станало на рибата.Като излезе вятър има и вълни с по малка плувка и ти я потапят !!! Доста е дълбоко !!! Говора за по големияBACARDI написа:А на какво ловихте захранка ? линия ? стръв ?maikal3333 написа:Зад теца в дружба две малки костурчета на по малкия докато да се устроим към големия защото преди това обикаляхме и по искара до теца където капотирахме задуха много силно и се насъбраха облаци от там напряко и се скрихме в абдовица или миленково не знам как го водът и кое е по близко до гиола преваля за 30 мин през това време мина един и беше си наловил клен на жито..... на по големия отидохме към 5 на големия само слънчацидо нас дойдоха още хора единия вадеше нещо дребно излизаше и каракуда дребна общо взето само дребни ........и този слънчак
Че ми се ще да го проверя тоз дружбенски гиол ама мноо се чуда има ли смисъл