Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз. Овчарица
Модератор: bobopeli
Тролинг на яз. Овчарица
Колеги знае ли някой как стои въпроса с тролинг на яз. Овчарица.
Излъчват се риболовни филми с тролинг на този язовир.
Ако някой е запознат нека сподели.
Излъчват се риболовни филми с тролинг на този язовир.
Ако някой е запознат нека сподели.
ГОЛ ШАРАН ...
-
- научил се да хвърля
Re: Тролинг на яз. Овчарица
Емииии как става.....С левове ако не с левове,С МНОГООО ЛЕВОВЕ 

-
- сериозен играч
Там само БОГ-о подобните се вреждат! Можеш да гледаш,от време на време да припсу............аш и толкоз!Пък ако имаш излишни пари,може и тебе да видим там! Жив и здрав 

Благодаря колеги. Нямам притенции за божествен произход тъй че явно ще пропусна.
Но все пак чудя се това е от към топлото, а овчарица е доста голям. В другия край има ли забрана и кой я прави. Не е ли държавен водоема?
Или като всичко в държавата държавно е малко ЧАСТНО?
Но все пак чудя се това е от към топлото, а овчарица е доста голям. В другия край има ли забрана и кой я прави. Не е ли държавен водоема?
Или като всичко в държавата държавно е малко ЧАСТНО?
ГОЛ ШАРАН ...
- dedeff
- разбира нещата
За филми да,но нямаш шанс,аз познавам един-единствен човек,който е тролил там,още когато Нончо лека му пръст беше жив,това е Иво Гюров-оперния певец.
Без жени можем,без риболов не можем!
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
И аз съм чувал,че не цяла Овчарица е частна,ама него познавам толкова.
-
- вече хвърля и на тежко
ЗДРАВЕЙТЕ !
Интересен вьпрос,интересни отговори .
Колега,един сьвет от мен-НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА !!
В БГ има язовири много,а ма много по добри за ТРОЛИНГ !
Говоря като човек, който е на ЯСНО С НЕЩАТА !
ПОЗДРАВИ !
Интересен вьпрос,интересни отговори .
Колега,един сьвет от мен-НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА !!
В БГ има язовири много,а ма много по добри за ТРОЛИНГ !
Говоря като човек, който е на ЯСНО С НЕЩАТА !
ПОЗДРАВИ !
-
- ще става разбирач
Ако се загледате внимателно във филма за Тролинг на Овчарица ,ще видите как Краси Върхара пуска всичи уловени риби обратно и това е заснето и показано достатъчно ясно и дори натъртено на моменти в ъв филма.Единствената причина за пускането на рибите обратно би трябвало да е Хвани и Пусни ,но има и друга която малцина запознати я знаят а тя е че в рибите от Овчарица има червей и тя не става за ядене.
п.п. Гледах едно филмче по Хобито за риболов на Джиг на бяла риба и костур със същия водещ .На Жребеца си мисля че беше .
И там се хванаха арни риби , но явно оператора спеше и не успя да заснеме пускането обратно на нито една риба . Или там няма червейчета, и стават за ядене?
п.п. Гледах едно филмче по Хобито за риболов на Джиг на бяла риба и костур със същия водещ .На Жребеца си мисля че беше .
И там се хванаха арни риби , но явно оператора спеше и не успя да заснеме пускането обратно на нито една риба . Или там няма червейчета, и стават за ядене?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Такива червеи мисля има само в костурите,наистина на Овчарица има,но като го чистиш и препържиш не е опасно,хич даже.ribohva6ta4 написа:Ако се загледате внимателно във филма за Тролинг на Овчарица ,ще видите как Краси Върхара пуска всичи уловени риби обратно и това е заснето и показано достатъчно ясно и дори натъртено на моменти в ъв филма.Единствената причина за пускането на рибите обратно би трябвало да е Хвани и Пусни ,но има и друга която малцина запознати я знаят а тя е че в рибите от Овчарица има червей и тя не става за ядене.

Влизал съм със лодка,отдавна с ЖОРО-А,и с ИВО-ГЮРОВ-певеца,не кълве сега на влачене,по добре на друг язовир-то и не дават с лодки,само на приятели.Преди месец,ми донесоха една бяла риба-няма от червеите,изядоха я децата с кеф 

Риболовци.