Kъм яз.Кърджали

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

lukas65
ще става разбирач
ще става разбирач

Kъм яз.Кърджали

Мнение от lukas65 »

Здравейте,колеги!Жената реши да ме изненада и ми подари тридневна почивка в едно хотелче на брега на язовира.Та вдругиден /сряда/потегляме.Никога досега не съм ходил там.Знам,че държи много и всякаква риба,но други и то важни подробности не са ми ясни.Държа да подчертая,че практикувам основно два вида риболов - спинингов и плувкарски.Ще ви помоля за някакви инструкции в тази връзка,свързани най-вече с подходящо място и тънкости характерни за него.Изобщо отворен съм за всякакви съвети.На принципа съм 'хвани и пусни',но ми се ще да направя един незабравим риболов,който да документирам и споделя в последствие с вас.Благодаря ви предварително.
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Kъм яз.Кърджали

Мнение от Koleff »

И аз ще следя темата с интерес, защото след 20 дена и аз ще съм няколко дена предполагам на същото (Св.Константин в Главатарци ) хотелче. Двата вида риболов споменати от колегата ме устройват идеално ;) И аз никога не съм бил по тия места. И аз благодаря предварително :drinkers:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Нивото там продължава да спада,жегата е голяма и трудно,почти невъзможно е да може да се направи незабравим риболов.При тази обстановка не се наемам да давам никакви съвети и препоръки за плувкарския и спининговия риболов от брега.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Собственика на хотелчетоСВ.Константин /бате Коце/ е голям пич,пратете му поздрави и го попитайте какво и как да ловите,рибар е и му разбира.Има и лодка,може ако е свободен да ви разкара с нея за риба.Нищо не Ви коства да поговорите с него в ресторанта вечерта на по ракия.ако не му се лови,можете д го помолите да ви я даде да я ползвате и да мяткате костури от нея на блесна или чепаре до сатките :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Commander
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Commander »

Любо е много прав. Аз събота и неделя ще съм там, практикувам друг вид риболов за тролинг инфо мога да дам има наши момчета там. Но на главатарци нещата стоят различно.
Успех колеги...

п.с. От брега на това място където ще сте не очаквайт кой знае какво.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”