Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За риба с преспиване.
Модератор: Кърцата
Re: За риба с преспиване.
Добри дестинации са също язовирите:INCUBUS написа:Да,при конкретизиране на питането ,няма място за бъзик......
Голям Беглик
и Широка поляна!
Там риболовът е на "приливи и отливи",но за сметка на това пък са невероятно красиви места!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Re: За риба с преспиване.
Преди два дена се върнах от доспат и широка и поляна, на доспат изобщо не ми хареса, всички хубави места за палатка са заети, а това което намерих беше хубаво да, но тъй като язовира е паднал доста се е открила една ивица от пясък с дължина около 30 метра и по цялата тази ивица има хиляди натрошени бутилки.Тоест отиването от тревата до самата вода се минава през нещо като килим с дължина 30 метра от натрошени стъкла все едно всички чалгаджии и пияници са били по брега на този язовир и след като са се напили и са изпаднали във възторг и възхищение от хубавата природа са решили да счупят амбалажа си там за да не може да отиде после никои друг и свободно да ходи по бреговата ивица без да се пореже.Просто отвратителна гледка.
На широка поляна обаче ми хареса въпреки че също беше преселение на народите особено в събота и неделя, но място за бивак се намира макар и трудно.Природата все още е чиста, а даже и риба извадих.
На широка поляна обаче ми хареса въпреки че също беше преселение на народите особено в събота и неделя, но място за бивак се намира макар и трудно.Природата все още е чиста, а даже и риба извадих.