Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въдици, макари или такъми закупени от Англия ???
Модератор: dantho.mihov
- dragonaz
- научил се да хвърля
Въдици, макари или такъми закупени от Англия ???
Здравейте, харесал съм си няколко въдици от английски сайтове, както и от amazon.co.uk.
Въпросът ми е, който е купувал да сподели дали си е получавал коректно стоките (здрав, не счупени), тъй като се опасявам при транспорта до България дали няма вариант да ми връчат счупена въдица.
Мола да споделите малко личен опит
Благодаря ви.
Въпросът ми е, който е купувал да сподели дали си е получавал коректно стоките (здрав, не счупени), тъй като се опасявам при транспорта до България дали няма вариант да ми връчат счупена въдица.
Мола да споделите малко личен опит

Благодаря ви.

Re: Въдици, макари или такъми закупени от Англия ???
Аз лично съм пазарувал много от ибей, никакви проблеми! Но съвета ми е, откъдето и да пазаруваш, плащането го прави през ПейПал
От Амазон не съм купувал, но не съм чувал досега някой да е "изгорял".

- mitiogt
- ще става разбирач
по спокоен съм като получавам стока от Англия отколкото като е с еконт , досега нямам никакви проблеми , и ако не си сигурен в сайта, от който пазаруваш задалжително пайпал 

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- hanks
- вече хвърля и на тежко
От Ибей имам около 40 50 пратки,от английския и от американския на стоки най вече от Англия,Китай и САЩ.Досега не съм имал никакви проблеми.От английския амазон съм поръчвал само веднъж за проба и всичко беше точно,но задължително ползвай Пейпал.