Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КАРАГЬОЗ - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- 1000n
- разбира нещата
Re: КАРАГЬОЗ - 2011
А пък на морска гара нямаше много риба! Сутринта отидох в 02:00 и по тъмно на пръта хванах само 2-3 риби, колегите хванаха повечко, но чепарето на пръта ми беше кофти. Сутринта по светло до 10:00 хванах няколко риби на спининг и в крайна сметка се прибрах 11 харипчета и един сафрид!
Наслука!
Наслука!

колега и аз хванах толкова(за мен доволно)
[quote="vulko0"]колеги; днес в езерото от 5.30 до 8.30 ; хванахме това ...
Много приятна гледка! А на какво чепаре, ако не е тайна ги думкаш тез хубавци
Много приятна гледка! А на какво чепаре, ако не е тайна ги думкаш тез хубавци

- dobromir_bo
- новобранец
Вчера на режището в езерото 48 броя от 06.30 -09.00 часа на черно чепаре пети номер . То и всички които бяха там взимаха . На слука !
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Къде е това режището ??? аз бях в езерото от 5.00-10.00 и имам 6 риби , а някои лодки бяха пълно капо.dobromir_bo написа:Вчера на режището в езерото 48 броя от 06.30 -09.00 часа на черно чепаре пети номер . То и всички които бяха там взимаха . На слука !
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- dobromir_bo
- новобранец
Там където свършва старият канал и започва езерото . Всички които бяха там взеха добре .
- smel1968
- ще става разбирач
И аз взех 15 риби от брега-след Аспарухов мост,но много късно започна,чак след 20.00 ч.Но много доволен.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- 1000n
- разбира нещата
Здравейте!
Гледам, че няма мнения за улов от Морска гара, та да напиша как беше онзи ден(по-добре късно да се драсне някой ред отколкото никога). И така в събота от 20:00ч до около 03:00ч - четири броя харип и един сафрид. Викам си: "Карагьозът май поприключи за тази година, та я по-добре да отида за кефалови при изгрев слънце". Тук малко спам - купих си червеи и от около 05:20 до около 09:00, в неделя, само една илария на бомбарда от външната страна на вълнолома, но имаше колеги и с по 3 или 4 риби, а някои изкараха и по някоя зарганка. Минавам на връщане през Морска гара - казват ми сутринта нямало риба, но преди малко изкарали един харип - разпъвам сопата с чепарето, мятам половин-един час, но хванах само един сафрид, сгъвам байряците и ще си ходя, но колегите изкарват един харип, след това още два, отново разпъвам оборудването половин час ловене и нищо, пак сгъвам такъмите изкарват един сафрид, но вече си казвам - "стига толкова глупави действия от моя страна за днес"(сам станах жертва на неправилната тактика, за която написах преди няколко дни, а именно че трябва постоянство и да се лови без прекъсване, защото рибата е рядка, хващат се една-две за около 3-4 минути и после следва поне половин-един час затишие без да се хване и една риба от всички ловящи колеги въобще) и се върнах в къщи.
Наслука на всички!

Гледам, че няма мнения за улов от Морска гара, та да напиша как беше онзи ден(по-добре късно да се драсне някой ред отколкото никога). И така в събота от 20:00ч до около 03:00ч - четири броя харип и един сафрид. Викам си: "Карагьозът май поприключи за тази година, та я по-добре да отида за кефалови при изгрев слънце". Тук малко спам - купих си червеи и от около 05:20 до около 09:00, в неделя, само една илария на бомбарда от външната страна на вълнолома, но имаше колеги и с по 3 или 4 риби, а някои изкараха и по някоя зарганка. Минавам на връщане през Морска гара - казват ми сутринта нямало риба, но преди малко изкарали един харип - разпъвам сопата с чепарето, мятам половин-един час, но хванах само един сафрид, сгъвам байряците и ще си ходя, но колегите изкарват един харип, след това още два, отново разпъвам оборудването половин час ловене и нищо, пак сгъвам такъмите изкарват един сафрид, но вече си казвам - "стига толкова глупави действия от моя страна за днес"(сам станах жертва на неправилната тактика, за която написах преди няколко дни, а именно че трябва постоянство и да се лови без прекъсване, защото рибата е рядка, хващат се една-две за около 3-4 минути и после следва поне половин-един час затишие без да се хване и една риба от всички ловящи колеги въобще) и се върнах в къщи.
Наслука на всички!

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това се случи на част от моите рибки .

- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега а къде те споходи това щастие и на каква стръв (чепаре), ако не е тайна деkopoy_92 написа:Това се случи на част от моите рибки .
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В канала колега ,където почва вече езерото . За 4 ходения имам общо хванати 61 риби на черно чепаре със синьо ламе N5. Но май вече рибата си замина .
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
а чепарето го мяташ от брега с дънна тежест в края или с бомбарда (булдо) в началото на чепарето
те това ще е интересно да се видиmarto951005 написа: или с бомбарда (булдо) в началото на чепарето

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- smel1968
- ще става разбирач
От вчера на канала в Аспаерухово хариба изчезна.Тук там по една две рибки.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев