Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща № 18 на габровската риболовна общественост
Модератор: sapuna
Re: Среща № 18 на габровската риболовна общественост
Муня, да взема ли да се довлека, че скоро не си ми пял на ушенце... Не че ми се бие път, ама е срамота да сте толкова малко на среща.. 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
А неее, и аз ще дойда в сряда, нищо че ще бъда на работа.
И май по-добре Магнолия
И май по-добре Магнолия
Начи в сряда в "Магнолията". Към 7 и нещо часа предполагам?
п.с. О-о-о-о, мили ми приятелю, ако додеш, ще ти изпея "милион алени рози"!

п.с. О-о-о-о, мили ми приятелю, ако додеш, ще ти изпея "милион алени рози"!

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ще си събера малки камъчета от реката, обещавам!Мунчо написа:О-о-о-о, мили ми приятелю, ако додеш, ще ти изпея "милион алени рози"!![]()
![]()

Поне ги избери обли! 

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
-
- научил се да хвърля
Аз държа на консерватизмът.Мунчо написа:.... та може да вмесем и някакво разнообразие, ако желаете(иначе и старото място ме удовлетворява напълно).
Ша я караме по старият ред - Магнолия - бар черната дупка- храсталаци и пейки.
Ключове ,телефони и други дребни аксесоари ша ги дирим на другия ден....
Националният ни отбор по допинг беше заловен да вдига.... щанги !
Makaр и в обичайния тесен кръг, и тази вечер изкарахме отлично, в компанията на редовните присъстващи, уважили скромната ни сбирка. В края на купона, връхлетян от носталгични спомени по минали сърдечни трепети, се наложи дори и аз да запаля цигара...

Бъдете здрави и помнете, че общуването е същината на всичко, а другото е оскотяване!

Бъдете здрави и помнете, че общуването е същината на всичко, а другото е оскотяване!
-
- научил се да хвърля
Казват,че въглеродният двуокис, който се поглъща при горенето на цигарата довеждал до сгъстяването на кръвта в следствие увеличаването на броят на нам кви си кръвни телца.В края на купона, връхлетян от носталгични спомени по минали сърдечни трепети, се наложи дори и аз да запаля цигара...
Освен, че сгъстената кръв не може лесно да преминава през сърдечната област, тя трудно минава и през финните вени в органът намиращ се в слабините при нас мъжете.
... и ко следва ... !? Аре туй с инфаркта ще го преживееш някак си. Но не отнемай удоволствието на противоположният пол, да се наслаждава на мощна и дълготрайна ерекция.

А всички знаем,че само добре задоволената жена плете докато мъжът й е за риба .

Националният ни отбор по допинг беше заловен да вдига.... щанги !