За яз. Доспат?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ILIAN-64
новобранец
новобранец

Re: За яз. Доспат?

Мнение от ILIAN-64 »

Момци,помагайте.Петък,събота и неделя се точа да ходя на риба.Проблема е ,че и жената иска да ходи с мен. И се почва,да е чиста водата,да има бунгала до водата,да е прохладно и да има наблизо кафе и т. н. Абе какво да Ви кажа,май ще и набера и гъби от тия дето се ядат само веднаж.Та питането ми е за Доспат,има ли някакви сносни бунгала до язовира и да става естествено за риболов.Не съм ходил там и не знам нищо за водоема-бунгала,цени,риболов,бири.Ако някой е ходил скоро,нека сподели.
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

ILIAN-64 написа:Момци,помагайте.Петък,събота и неделя се точа да ходя на риба.Проблема е ,че и жената иска да ходи с мен. И се почва,да е чиста водата,да има бунгала до водата,да е прохладно и да има наблизо кафе и т. н. Абе какво да Ви кажа,май ще и набера и гъби от тия дето се ядат само веднаж.Та питането ми е за Доспат,има ли някакви сносни бунгала до язовира и да става естествено за риболов.Не съм ходил там и не знам нищо за водоема-бунгала,цени,риболов,бири.Ако някой е ходил скоро,нека сподели.
Всичко това го има на едни каравани след Сомат,условията са перфектни,срещу 10лв.на човек.Има две бани и две тоалетни поотделно,постоянно топла вода и кълве и риба.
Е за това става въпрос:http://www.dospat-alex.com/
тел:0893376331-Исмайл
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Колеги някой бил ли е скоро на Доспат, че в началото на август ще ходя в града на почивка. Та ме интересува дали има някакъв риболов или не си заслужава, че миналата година от три излета нямам нито една хваната риба. Пробвах на всички възможни методи без тролинг. Много съм разочарован. Ако и тази година е така няма смисъл да се ходи.
Аватар
valkata34
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valkata34 »

Тази година е същото,така ще е и догодина и следващата и така до като този прекрасен язовир не се зариби!А и мрежите да се изкарат от водата,защото те са си там искат и сланчака да го приберат.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

tegov86 написа:Колеги някой бил ли е скоро на Доспат, че в началото на август ще ходя в града на почивка. Та ме интересува дали има някакъв риболов или не си заслужава, че миналата година от три излета нямам нито една хваната риба. Пробвах на всички възможни методи без тролинг. Много съм разочарован. Ако и тази година е така няма смисъл да се ходи.
Колега,съветвам те да прочетеш ТОВА мнение на колегата INCUBUS,той е от района и познава добре язовира! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Благодаря за информацията колега :) . Аз миналата година лових в заливите след пожарната и от другия край преди Сомат, но не хванах нищо :evil: , а нивото си беше високо. Може би от към Сърница е по-добре, или пък да хвана да се преселя на Батак. Той ми се гледа по-надежден.
ribarq0
новобранец
новобранец

Мнение от ribarq0 »

Рибата в язовира е намаляла от последнидете 7-8 години , но да казвате че няма риба това е смешно. Аз ходя от 10 години в годината по 4-5 пъти и винаги си има риба ! Влизам с лодка и на влачене . От Брега няколко въдици на дъно . За пастърва бял червей ,а за кустур на рибе от царя . На плувка също излизат каракуди и кустури. Към 6-7 вечерта пробвайте на блесна от брега гарантирам ви упсех . Това ,че някои немогат да хванат не означава, че няма риба ! Ако неможете да хванете на язовира нищо не ви пречи на следващият ден да пробвате на река Сърница. На мамарец и торен червей излизат кефали и пастърви.
saiman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от saiman »

Колега рибата в язовира май вече е изчезнала напълно тук таме някой хване някоя заблодена американка и с това приключва всичко,мнго жалко за този красив язовир!
"Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата."
ribarq0
новобранец
новобранец

Мнение от ribarq0 »

Утре тръгвам ще видим какво ще става . Ще кача снимки !!
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Колеги,

Ама моля Ви, не отписвайте това райско кътче просто така....

Бях на Доспат за три дни 18-20 Юли и след като бързо се ориентирах от местните къде може да имам слука, три сутрини от 6 до 10 доволно хващах много добри червеноперки. Единия ден дори и шест каракуди.. Перките на царевица, каракудите на торен. Пъстърва сега няма хептен - много е топла водата. Лови се основно перка, каракудата още се крие и аз честно казано явно бях късметлия. Иска си и хранене...

Та така, до 10ч риболов, след това лежане по поляните със семейството и наслаждаване на природата и спокойствието - кво повече да чакам и да искам в РАЯ :drinkers:
plovdivv1912
новобранец
новобранец

Мнение от plovdivv1912 »

А дали има някой, който да може да даде прясно инфо дали въобще излиза някаква риба в момента на Доспат? :)
iodzhakov
новобранец
новобранец

Мнение от iodzhakov »

Да колеги и мен ме вълнува живо ,какво положението на Доспат! Защото последните дни какво ли не чух,нямало жив рибар с палатка,водата постоянно си променяла нивото,нямало кьорава риба!!!!! А бях решил да се качвам в събота на 06.08.2011,моля помагайте!!!
plovdivv1912
новобранец
новобранец

Мнение от plovdivv1912 »

Моля ви кажете , защото и аз мисля на 11(четвъртък) да се качвам.
fenmeraklia
новобранец
новобранец

Мнение от fenmeraklia »

Мой познат е там и ми каза днес да не се качвам, защото няма места вече за палатка, а и нищо не кълве, освен по някой друг костур
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

.............взимайте повече дамаджани, момчета :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”