Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

тих бял дунав
Модератор: bobopeli
- MIR4EV
- ще става разбирач
тих бял дунав
моля за малко инфо за активноста на кьлването по дунава-мряна шаран бял амур сом ще ходя за два дни в района около оряхово обещавам инфо
-
- новобранец
Re: тих бял дунав
Колега, за съжаление продължават да пристигат лоши информации за местата около Оряхово, Видин, Козлодуй, Лом и т.н.MIR4EV написа:моля за малко инфо за активноста на кьлването по дунава-мряна шаран бял амур сом ще ходя за два дни в района около оряхово обещавам инфо

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- ceno cenov
- разбира нещата
Pi4ove az bqh za 10dena vuv botevo na 20 kilometra ot vidin.hranih sus carevica postoqnno i po4na da mi bie na 5-tiqt den.hvanah 6 amura i 2 6arana.2 ot udarite mi bqha na kombain drugite na carevica.nemoga da ka4a snimki neznam za6to.dava mi nqkva gre6ka.nai golemiqt be6e 24kilograma.drugata sedmica otivam pakako nqkoi go interesuva ne6to konkretno da pi6e
Здрасти Радко!! Другия петък ще се прибирам към Видин, че трябва да женим едно приятелче /Иван Бойков, може да го знаеш/. Дали да не те посетим с Боби /Блажев/ в съботаrados написа:Pi4ove az bqh za 10dena vuv botevo na 20 kilometra ot vidin.hranih sus carevica postoqnno i po4na da mi bie na 5-tiqt den.hvanah 6 amura i 2 6arana.2 ot udarite mi bqha na kombain drugite na carevica.nemoga da ka4a snimki neznam za6to.dava mi nqkva gre6ka.nai golemiqt be6e 24kilograma.drugata sedmica otivam pakako nqkoi go interesuva ne6to konkretno da pi6e

П.П. За пореден път ще те помоля: ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!!!!
- MIR4EV
- ще става разбирач
тих бял дунав
утре тръгвам на оряхово последни новини
Re: тих бял дунав
Аз лично нямамMIR4EV написа:утре тръгвам на оряхово последни новини

За снимките ще ти обясня, но на ЛС, че да не разводняваме тематаРадко написа:Здрасти бат Стефчо,извинявай за латиницата,познавам Иван Бойков-естествено,а Блажев още по-добре.Как да кача снимки на рибите дето съм хванал-дава ми постоянно някаква грешка.В събота ще съм на Ботево ,заповядайте ще се радвам

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ще има някакво съвместно военно учение по Дунав /БГ, Румъния и Сърбия/, вече 100 палатки на военните са дислоцирани на Ново село, ще трае до края на месеца.
Говори се, че за целта щели да изпуснат Дунава и да качи ниво с около 2 метра...това щяло да стане "тези дни".
Ако стане, ще е добре, че да се разкарат шибаните водорасли!!!
Вчера бях за риба зад безмитна зона - пълно с водорасли, повечето време прекарах в чистене на въдиците.
Резултат - 5-6 таранки на плувка и скъсана дънна.
За Рабиша чувам различни неща - от пребиване на бабушката, до никакво кълване.
На Кула са хванали обаче 70 кг. толстолоб.
На острова срещу къмпинга са хванали няколко амура...може би предвид водораслите човек трябва да се ориентира към островите, където зеленията е по-малко или въобще я няма.
Лично аз смятам да устроя бивак на голия остров заедно с Мариян.
Говори се, че за целта щели да изпуснат Дунава и да качи ниво с около 2 метра...това щяло да стане "тези дни".
Ако стане, ще е добре, че да се разкарат шибаните водорасли!!!
Вчера бях за риба зад безмитна зона - пълно с водорасли, повечето време прекарах в чистене на въдиците.
Резултат - 5-6 таранки на плувка и скъсана дънна.
За Рабиша чувам различни неща - от пребиване на бабушката, до никакво кълване.
На Кула са хванали обаче 70 кг. толстолоб.
На острова срещу къмпинга са хванали няколко амура...може би предвид водораслите човек трябва да се ориентира към островите, където зеленията е по-малко или въобще я няма.
Лично аз смятам да устроя бивак на голия остров заедно с Мариян.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...