Язовири около Разград ?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Язовири около Разград ?

Мнение от Chester »

Колеги бихте ли казало някой хубави язовири около Разград ? Без Папаза(бялата пръст) Микрото Пчелина.. много ще съм ви благодарен.Питам главно за язовири които държат приличен шаран 8)
Хвани и Пусни !
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Не знам защо , колега , изключваш "Папаза" и "Пчелина" , но си го обеснявам само с това , че ги познаваш добре . Иначе всички други водоеми около Разград са платени , а шаран си има в тях , колкото до улова всичко е относително . Все пак ще ти изброя някои от тях : Липник , Ломци , Цар Калоян , Рачо Ковача , Каменово ( там е с билет ) , Билянката ( С. Дряновец ) и други такива .
Дано съм ти помогнал ...
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

dimitar_ написа:Не знам защо , колега , изключваш "Папаза" и "Пчелина" , но си го обеснявам само с това , че ги познаваш добре . Иначе всички други водоеми около Разград са платени , а шаран си има в тях , колкото до улова всичко е относително . Все пак ще ти изброя някои от тях : Липник , Ломци , Цар Калоян , Рачо Ковача , Каменово ( там е с билет ) , Билянката ( С. Дряновец ) и други такива .
Дано съм ти помогнал ...
Благодаря за инфото колега но тези ги знам доли горе на 30-40 км казстояние от Разград ако знаеш някой хубав няма да ти се разсърдя :wink:
Хвани и Пусни !
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Аз ти препоръчвам да излиташ на Бели лом там бъка но зависи от този ,който стои зад сопата! :):)
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

Gogata написа:Аз ти препоръчвам да излиташ на Бели лом там бъка но зависи от този ,който стои зад сопата! :):)
Жоро знам но там излиза само червеноперка :evil:
Хвани и Пусни !
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ами намери връзки , колега , и иди на язовира на с. Осенец , там може да бъдеш сигурен , че буквално ще хвърляш върху гърба на рибата ...
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

dimitar_ написа:Ами намери връзки , колега , и иди на язовира на с. Осенец , там може да бъдеш сигурен , че буквално ще хвърляш върху гърба на рибата ...
Много ме заинтересува с този пост.Може ли да ми обясниш подробно на ЛС :D
Хвани и Пусни !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”