Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Срещи София - предложения за ново място
Модератор: sapuna
Re: Среща=София-61 !!!!
Извинявам съ
, обърках улиците, че все на Екзарх-а паркирам, като съм с кола и за т'ва, така де, па в тоя вилает е-разлика 20-ина метра, ама крачките са си някъде толкоз 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гласувах за офиса на Чапи.
Мисля ,че имам право .Миналата година присъствах на няколко срещи и познавам мястото.
Па и тази година ,ако имам възможност бих наминал.
Ако сметнете ,че гласа ми не е валиден-->отменете го.
Наздраве на всички ,които ще прсисъстват и пийте едно за мен
Мисля ,че имам право .Миналата година присъствах на няколко срещи и познавам мястото.
Па и тази година ,ако имам възможност бих наминал.
Ако сметнете ,че гласа ми не е валиден-->отменете го.
Наздраве на всички ,които ще прсисъстват и пийте едно за мен

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- koda33
- разбира нещата
Мерси колеги!!!!
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Минуса на офиса на Чапи е лошата комуникация.. А тези, дето ходят на кръчма с кола...
Не съм гласувал, въпреки че метрото ми е на 100 м. от другото място. Вие решавате..

Не съм гласувал, въпреки че метрото ми е на 100 м. от другото място. Вие решавате..
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ми ако 10 мунити пеша от метрото до мястото ще те бутнат,значи си прав!Pooh написа:Минуса на офиса на Чапи е лошата комуникация.. А тези, дето ходят на кръчма с кола...![]()
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Не, но един добър воблер за прибиране ми се свиди. 

Чакай ся да посмятаме, офистта на Чапа е баш на центъра на всякаква комуникация, сиреч на "Дондуков" и "Раковска" спират сума тролеи, идващи от южните райони на София и двата трамвая №20 с №22, които обикалят кварталите, които нямат метро станции-Гара Искър, Дружба, Левски, Суха река, всичкото район около бул.Заимов, ул.Оборище,бул.Мадрид,същите пътуват и от другата страна от Красна поляна до центъра,а който живее в градовете Младост, Мусагеница, Люлин, Западен парк се мята на подземния железен кон, слиза на ЦУМ и, е, верно че ще походи с около три минути повечко пеша, спрямо т.нар."бистро" в Дървеница,ама ако три минути са неудобство, не знам вече....и на това, ако му казваш лоша комуникация, ся!?Pooh написа:Минуса на офиса на Чапи е лошата комуникация.. А тези, дето ходят на кръчма с кола...![]()

А за тези, които ходят с кола на кръчма(понякога), да упомена, предвид че визираш мен..., тъ, когато съм с кола, просто пия една малка бира, дразня видния всезнайко и съфорумник Марко Поло час-два и отлитам към родната стряха, или в най-лошия случай си оставям колата из уличките и на другия ден си я прибирам и те така.....във втория случай обаче, дразня малце по-дълго споменатия съфорумник, предвид количествените натрупвания на некои ферментирали, а понякога и отлежали напитъци , и вследствие на качествените(не рядко и злокачествени) изменения на съзнанието, но не водещи до трайна загуба на последното и тогава на тръгване си го целувам страстттно и му пожелавам сладки сънища, нещо като "Лека нощ Маре, ще си мисля за теб", или в този дух на дружба и сътрудничество и любоффф.....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Офиса на Чапи е много хубаво място, скъпо, неудобно за достъп с кола, не става за зимата и почти не са ни изхвърляли от там. Всичко друго му е супер.
След Лозенец сменихме 15 кръчми и все някой мрънкаше, едни бяха скъпи, други далече, трети мизерни, но пък само от една ни изгониха и само в една не ни даваха да сабираме масите, щото били правили ремонт.
Летни срещи остават две, в най-добрия случай три и пак влизаме на закрито.
Какво ще правиме за Септември, Октомври??
Като ще е смяна да опетаме нещо нова, а?

След Лозенец сменихме 15 кръчми и все някой мрънкаше, едни бяха скъпи, други далече, трети мизерни, но пък само от една ни изгониха и само в една не ни даваха да сабираме масите, щото били правили ремонт.
Летни срещи остават две, в най-добрия случай три и пак влизаме на закрито.
Какво ще правиме за Септември, Октомври??
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chapara
- ще става разбирач
Значи без да натискам нещата,защото и за мен е ангажимент ,да знам колко души ще дойдат и прочие да се чувствам неудобно за всеки мрънкащ,искам лично да те запитам кой теб лично изгони?chirusa_bg написа:Офиса на Чапи е много хубаво място, скъпо, неудобно за достъп с кола, не става за зимата и почти не са ни изхвърляли от там. Всичко друго му е супер.![]()
но пък само от една ни изгониха и само в една не ни даваха да сабираме масите, щото били правили ремонт.
Скъпо колко да е скъпо,точно толкова колкото на всякъде!

Достъп за коли,че през центъра да не би да хвърчиме бре Владе?След 18.30 няма и синя зона,всички офис -цървули са си тръгнали и места за спиране има,нооооотова за идващите с кола!
Никой не е забранил да местиме маси,те просто са фиксирани за пода в часта която е зимна,и по изисквания ,които се налага да се спазват от всички,особено в центъра,единия салон е за пушачи ,а другия за непушачи.
За ново заведение в центъра ,о да няма проблем ,аз съм за

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Jechev написа:То е във вид на анкета от доста отдавна, но няма воля ........icokanev написа:Охоо! Вече във вид на анкета, ли е?
А, защо забравяме и за една заключена на 17.01.2011 год тема?
Не си представях една анкета по този начин! За сега са две заведения и споровете добиват злъчност! Когато стане дума за брой гласове, тогава ще дам и моя. Следя темата редовно -аз съм за самата среща! Обявявам присъствие, мястото ще науча впоследствие!
ПП: "Кокалянско ханче" също е добро заведение!
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Meне Перник по ме устройва
Гласувах си за Мусагеница,по вероятно е да се появя там някога отколкото у градо 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- petro_op
- ще става разбирач
И аз гласувах за Пицария Бари
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Присъствал съм на доста срещи, мога да твърдя, че на най много от всички Вас, което не означава нищо де. Досега с Павката се бяхме заели напоследък с организацията, защото старите организатори просто спряха и срещите нямаше да ги има ако не се бяхме заели. Организацията не е нищо сложно, пускаш тема, броиш хората и запазваш места, лесно е. Аз лично се отказвам да се занимавам повече, в една друга тема бях наречен какво ли не че съм се заел и диктувам нещата. Няма и да гласувам. На срещите ще си продължа да присъствам. Около нова година бях пуснал тема за предложения за място, нямаше нито едно, за това тогава се чух по телефона с повечето от редовно присъстващите и взехме някакво решение, естествено , че пак се оплю, но колкото и да е лошо или не, беше по добро от нищо. И срещите все още ги има благодарение на това. И ще ги има гарантирам Ви.
Темата според мен е пусната съвсем НЕ правилно, трябваше да има първо предложения за места и след това анкета.
Темата според мен е пусната съвсем НЕ правилно, трябваше да има първо предложения за места и след това анкета.
Нямам против,където кажете,ако имам възможност и желание ще дойда!
Но е тъпо да се менят кръчмите постоянно,именно и затова не идват много хора!
Зимата - тук,лятото-там,а пролет и есен-къде?
Като ще се сменя кръчмата,дайте да се ориентираме към анкета за кръчма,която да е за зиме,лете,пролет и есен.
После какво ще гласуваме за зимна кръчма ли?
По въпросът за вота,аз лично няма да гласувам и няма да присъствам където и да било докато не се вземе единно решение за "всесезонна"кръчма и срещите да си се провеждат вече в нея,а не да се местим през няколко месеца.
Още веднъж казвам-мястото за мен е без значение,но кръчмата,която изберете да е "константна" величина,а не след 2 месеца пак анкета!
Бъдете живи и здрави,но анкета предполага свобода на избора и поне няколко варианта!
А освен всичко във въпросният офис ни казаха,"вече не можете да събирате масите",което автоматично означава-"търсете си друго място"!
А сега да се върнем и да кажем:" Благодарим Ви,но сте незаменими и лятото ще сме тук,а после ще си търсим късмета нейде по София?"
Но е тъпо да се менят кръчмите постоянно,именно и затова не идват много хора!
Зимата - тук,лятото-там,а пролет и есен-къде?
Като ще се сменя кръчмата,дайте да се ориентираме към анкета за кръчма,която да е за зиме,лете,пролет и есен.
После какво ще гласуваме за зимна кръчма ли?
По въпросът за вота,аз лично няма да гласувам и няма да присъствам където и да било докато не се вземе единно решение за "всесезонна"кръчма и срещите да си се провеждат вече в нея,а не да се местим през няколко месеца.
Още веднъж казвам-мястото за мен е без значение,но кръчмата,която изберете да е "константна" величина,а не след 2 месеца пак анкета!
Бъдете живи и здрави,но анкета предполага свобода на избора и поне няколко варианта!
А освен всичко във въпросният офис ни казаха,"вече не можете да събирате масите",което автоматично означава-"търсете си друго място"!
А сега да се върнем и да кажем:" Благодарим Ви,но сте незаменими и лятото ще сме тук,а после ще си търсим късмета нейде по София?"