яз.Расник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

яз.Расник

Мнение от инспектора »

Колеги що да не посетите този язовир. Има доста подводни храсти и точно по средата- ????
не знам защо.
Собственика яко вкарва рибаи и то добри шаранчета , както и амурчета/3-4кг./
За този малък водоем -удовоствието се заслужава- кеф ама яко.
Верно платен е -такса 8лв. на 12ч.- яко. Ама къде остана кеф човек да си прави.
И да пращам пари по различни идеи, и форуми за зарибяване- кай ще ми каже Видел ли е бай мангал с билет.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: яз.Расник

Мнение от chirusa_bg »

Тъй и тъй му направи реклам на гьола, дай поне пълна информация.

12лв добре, ами рибата кво я правим, взимаме ли, пускаме ли?
Това предполагам е малкия гьол в подножието на хълма, между хълма и пътя?
Има ли нещо за хапване, достъпа с кола как е, ей акива работи. :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Хаха верно рекламата добре я презентира :lol: , иначе и аз отскоро чух за това язовирче.
Пръчката е 8лв за 12 часа , рибата доколкото разбрах не се плаща , а язовирчето е малко и риба има (поне засега) то и на Враждебна Слаковци и още много язовири беше така в началото .
А нощен роболов разрешен ли е :?:
Изображение
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

къде е това гьолче че на ГООГЛЕ не ми излиза. :drinkers:
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Има си го бре, ей това малкото.

Изображение
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Благодаря колега. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
cArl0sm0Ya
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cArl0sm0Ya »

Преди 1-2 години,когато водоема беше свободен се ловяха шаранчета и каракуди максимум по педя.Кълвяха като обезумяли.Случваше се да изиграе и някое по-едро шаранче в шавара.Пътя не представлява проблем.Заведение нямаше,сега незнам как е.Иначе максималната дълбочина на гъолчето според мен не надвишава 3м (даже незнам и тези дали не са му много).
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

И аз на скоро чух за гьола и вчера го посетих. Пътувайки от божурище към мещица на 900м. преди табелата мещица в ляво, пътя се цепи през нивата без значение кой ще се хване. Има каракуда, шаран и костур друго не видях . Иначе чорбаджията като му казах че съм за сефте, го искара че едвали не всеки ден пускат тонове. Иначе каза че има още амур и щука, но аз не видях някои да извади такава риба. А аз лично съм мн. доволен начешах добре крастата, за половин ден хванах 100тина каракуди по около 10 до 15см. Но на плувка си бе гол след гол. :drinkers: Разговорих се с един местен, човека ми каза че това с постоянното зарибяване било доста пресилено.
Успех рибари и риболовци?!
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

Не е пресилено, тъй като 2 пъти вече ходя в различни дни, и се пускат рибоци в бидони, един пич идва с едно vw шаран и почват да изсипват по 5-6-7 бидона.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=50279
Има риба...вече за щуката не знам, но едва ли я има....поне по лични наблюдения ! Рибата не се плаща ! Нощуването е позволено, все пак е за 12 часа 8) ....Пс
Утре заминавам за вилата в с.Мещица, мисля да намина за 12 часа, така че ако има колеги да знаете аз съм с пасат комби тъмно син със софийска регистрация :) и чадър на Кока Кола :lol: плюс палатката, че мисля да пробвам отново вечерта въпреки, че нищо не клъвна поне 3 часа...чак сутринта една едра каракуда беше уплела всички въдици :evil: ....Препоръчвам местата на които да ловите- Пред последните дървета ако идвате от Мещица и Брезник, и мятате на дъно почти до отсрешния бряг, там ловяха през 15-20-30 минутки добри парчоци. Ако идвате от Расник препоръчвам местата отсреща...верно няма къде да седнеш на сянка, но лично аз се кефех на едрите каракуди, и случайно 2та шарана които хванахме. А и е по-чисто въпреки, че от другата страна мина комбайната и събра треволяците. Може да се стигне и от сенчестата страна на язовира към слънчевата, но има много остър обратен завой в дясно....не препоръчвам ниски коли да го правят...аз за малко не закантарих пасатора :axe:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Кажете си на ум думата "гйол"......Да,това което изниква в представите ви е точно подобие на този водоем......Малка плитка локва,където с хубава дънна въдица можете да целите колегите отсреща като капачки на стрелбище...... :lol:
Просто-гола вода.... незнам опита на колегата но е напълнил форумите с хвалби за тая локва.
Тоновете зарибяване са пълен т_шак...... пускат риба в петък.Амур е пускано преди повече от 10дни.....
Сега за самия водоем-по дължината,в средата е пълно с заляти дървете-ама като ви казвам дървета-баш си дърва:със ствол,корона и т.н..Отделно дъното е покрито с растителност.
Фидер-мисията невъзможна... сумати закачки,късания докато намеря чисто петно(на 20м. дистанция)..Изкарах мача-няма подвижен,няма неподвижен ваглер.....независимо и от дистанцията(мятах м/у дърветата в средата)...резултата беше един=миниатюрни каракуди,броиш до 5 и каракудата е започнала да кълве-дори и на 3зърна царевица с кука 10 се хващаха...
Колегите същия резултат-колкото и да се захранваше резултата беше смешен :)
Втори път там-НЕ!!!
Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Ама ги виде ти днес и амурите и шараните и тоновете. :wink: А видя и каракудите който стват за стръв екстра. :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

misho kostura 55 написа:Ама ги виде ти днес и амурите и шараните и тоновете. :wink: А видя и каракудите който стват за стръв екстра. :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ама Мишо ти ли беше до нас..... :)
Братко при толкова захранване каде направихте,и само каракуда....нямам думи.
Но си прав-трябваше да задържа каракудките и в една кофа в нас в бидон.....като тръгна за хишник,перфектна стръв...... :lol:
п.п.-М/у другото пазача ме успокои-Чичката вика:Спокойно те каракудите до година ще са се наяли и ще спрат да кълват ..... :shock: :lol:
Изображение
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

Чак пресилено не знам....а и навсякъде във мненията съм писал, че е гьол :lol: ...Но на мен ми беше хубаво, и съм доволен от това което се хвана.....яд ме е, че не снимах и добрите парчета каракудки, но следващият път задължително. 8)
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

CERRUTI написа:
misho kostura 55 написа:Ама ги виде ти днес и амурите и шараните и тоновете. :wink: А видя и каракудите който стват за стръв екстра. :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ама Мишо ти ли беше до нас..... :)
Братко при толкова захранване каде направихте,и само каракуда....нямам думи.
Но си прав-трябваше да задържа каракудките и в една кофа в нас в бидон.....като тръгна за хишник,перфектна стръв...... :lol:
п.п.-М/у другото пазача ме успокои-Чичката вика:Спокойно те каракудите до година ще са се наяли и ще спрат да кълват ..... :shock: :lol:
Бате ти ми скъса сърцето, :lol: от смех и сълзи даже немога да пиша. :shock: Пазачо! верноли така ти каза? :shock: На мене каза в събота пуснааме 250кг. шурани. :shock: Е викам то се така или събота или вчера или като ни нема. :D А дядоми вика: абе дедо то тука тогава значи има мн. риба, щом тия хора така пускат :rolleyes: . Ама дядоми не знае човека как мишкуват арендаторите по тия платени локви. :wink: Дедо е стрец разбойник и си зне негован това ето. :D :drinkers: :drinkers: :drinkers: А у твое луево бех боднал една зелена дебелана леко на криво. :lol:
mario_855
новобранец
новобранец

Мнение от mario_855 »

Колеги,някои има ли актуално инфо за този водоем.Условия,видове риба и излиза ли по нещо???
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”