Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
днес бях на лилекдере само каракуда 200 до 300 гр на сладка царевица и на жито,на червеи мн.слънчевка.мн водорасли има в язовира. апък шаран въобще и не удари.M54 написа:Колеги някой да има инфо за язовира на село Овчи кладенец/Люлякдере/Разбрах че се вадело по някой шаран ама на какво и що не можах да разбера-някой ако знае нещо да драсне някой ред

уникат-без дубликат!!!
Значи и там нещата не са розови.Благодаря за информацията.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Той шарко си иска настояване и резултати ще имаM54 написа:Значи и там нещата не са розови.Благодаря за информацията.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Който иска да лови шарко на платено, Питово е местото.Има много добра популация на шаран и щука.В подходящите часове, със захранка и стръв замразена царевица резултатите са много добри.Рибите са до 2-3 кг.Там съм готов винаги да дам 3,50 лв за пръчка и да си направя една добра тренировка.ivelin_1976 написа:Той шарко си иска настояване и резултати ще имаM54 написа:Значи и там нещата не са розови.Благодаря за информацията.
Съгласен съм Иво ама нали знаеш че първо трябва да го има и тогава да му настяваш.Преди малко се видях с един приятел и ми каза че повече няма да стъпи там ,обърнали са го на къмпинг-плуване, къпане а през ноща се стигало и до заря.Само за каракуда не си заслужава, шарана там е вече легенда,и да го има ще се брой на пръстиivelin_1976 написа:Той шарко си иска настояване и резултати ще имаM54 написа:Значи и там нещата не са розови.Благодаря за информацията.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Прав си, но освен на платена любов, другаде май почти не останаха шарковциM54 написа: шарана там е вече легенда,и да го има ще се брой на пръсти

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

А бе да ти кажа все пак имам малка надежда,и се надявам ако не сега през горещите летни месеци то поне края на септември началото на октомври да изкарам някой друг шаран 

-
- ще става разбирач
Колеги някои знае ли как е реката при с.Срем и Устрем
- S.Koychev
- разбира нещата
Решихме да направим едно излетче с нощувка на Гаванките,резултата не беше никак зле
.
За цяла вечер 13 шарана от 0.5 кг до към 2 кг и една бака с каракуда
.
Шарана беше активен от 20 часа до 3 сутринта, като съмна шарана се покри и започна яко дърпане на каракуди като имаше и няколко прилични. За стръв царевица и торен.
До колкото разбрах от познати на Ханово запушеното излиза също доста каракуда,тук там някоя едра платичка+шаранче.

За цяла вечер 13 шарана от 0.5 кг до към 2 кг и една бака с каракуда

Шарана беше активен от 20 часа до 3 сутринта, като съмна шарана се покри и започна яко дърпане на каракуди като имаше и няколко прилични. За стръв царевица и торен.
До колкото разбрах от познати на Ханово запушеното излиза също доста каракуда,тук там някоя едра платичка+шаранче.
Ribarche
-
- ще става разбирач
къде е това място?
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На Ханово (Запушеното) две седмици подред ходя в неделя обаче риболов има само на маломерна каракуда ... хора има много , но риби се вадят супер малко ... направи ми впечатление , че скачат големи риби обаче не пипат ... дано тръгне риболова по реката , че е много отчайващо положението 

този язовир се намира след село търнава на около 3-4 км след него вдясно по един чакалиран пат после има табела ще се ориентираш колега
колеги някой няма ли скорошен излет на реката край ханово кво става никой не пише за реката миналата година по това време даваше доволно поне едри каракундели
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами в участъка от Ханово до Тенево спинингистите ловят по някой-друг хищник, но за мирна риба не знам как е положението (а и нямам възможност да проверя лично
)

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Имаше не малко хора на дъно, но никой не ловеше. Разбира се, с по 5-6 въдици на човек...mita4eto написа:Ами в участъка от Ханово до Тенево спинингистите ловят по някой-друг хищник, но за мирна риба не знам как е положението (а и нямам възможност да проверя лично)
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !