Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Намерих си каравана
Модератор: Ачо ♣
-
- сериозен играч
Намерих си каравана
Днес намерих (по случайност)каравана.Цената е супер 300 лева
,но иска поне седмица работа.Нее ползвана от няколко години.Няма регистрация и документ за внос(произход).Ако сте на мое място ,как ще постъпите?Ще я вземете ли?....Абе дайте мнения. 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Без регистрация и документи за произход ще е голям зор.Попитай вКАТ и виж нотариусите какво ще кажат, иначе през ТЕХНОТЕСТ ще ти установят модел,кг.,и т. н.,но и там дерат яко.Миналата година ми взеха 50-60лв.само за установяване на модел на новата каравана/нямали данни в КАТ,много била нова!/Виж и номера на рамата как е,защото вКАТ се углеждат яко.На старата беше ръждясал и при смяна на номера ме мотаха/добре че имаше табела вътре/Иначе не знам в какво състояние е,но ако ти се занимава...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
такава каравана има смисъл само, ако я закараш някъде да стои за постоянно... ако мислиш всяка седмица да я караш някъде, не си заслужава...
ПС: Ако някой си мисли, че проблема с опашките в КАТ-София е решен /както ни успокоиха кретените от БТВ/, да знае, че е в дълбока грешка - вчера в 20ч опашката беше до 4-ти км, сега в 9ч беше до сервиз Изток...
ПС: Ако някой си мисли, че проблема с опашките в КАТ-София е решен /както ни успокоиха кретените от БТВ/, да знае, че е в дълбока грешка - вчера в 20ч опашката беше до 4-ти км, сега в 9ч беше до сервиз Изток...
Re: Намерих си каравана
Взимам я , и я продавам на някоя строителна фирма , на тях регистрация не им требе , ще я купят , ползват ги за офиси по обектите /продавал съм/. Към тия кинти добавям до 3000 лв. , и отивам у Немачко , купувам си каравана ЗА ПОЛЗВАНЕ !! , нещо като тазиHAZART написа:Ако сте на мое място ,как ще постъпите?Ще я вземете ли?
http://mobile.de/SIDkFqUbbfAm99q8wl.C-u ... l=GN&top=8&
и си решавам проблема за 10 години напред !
Лани бях до Холандия и си взех каравана /има я в галерията ми/ , излезе ми точно 3000 лв. , а състоянието и е перфектно , дори е със два нови форцелта .
И вместо да се бориш като прасе с тиква , си закачаш новата каравана и си бръмчиш на риба , а оная за 300лв. все ще я кърпиш , ще мирише на мухъл , и никога няма да е в ред . Препоръчвам ти тази търговска марка /Детлефс/ , защото е много здраво направена и няма да имаш проблеми в бъдеще !
На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе,човека ви пита за 300лв струва ли си
ми що да не си струва?даже да не мине през кат,може да си я дьржи пред блока,като се скара с жена си да си праи там купона
лошото е,че тия каравани вьпреки,че са добре на вьншен вид гният вьтре в стените и може перфектно да изглежда,а вьтре да е мьртвоч и мухьл,което сьответно нема оправяне,а ако се трьгне да се ремонтира-по добре нова...
мен ако питаш-купи си ...БУС
бе аз лично бих я взел

мен ако питаш-купи си ...БУС

бе аз лично бих я взел

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
то като се замислиш за 300лв... и на колесар за лодка да я преправиш, пак е на сметка... лошото е, че без документи е кофти да се кара - затова написах, че ако стои някъде за постоянно си заслужава - иначе не...
това за продажбата на строителна фирма също е добра идея - миризмата на мухъл тях не им пречи, дори ще се радват, че им мирише на "дОма"
това за продажбата на строителна фирма също е добра идея - миризмата на мухъл тях не им пречи, дори ще се радват, че им мирише на "дОма"