Намерих си каравана

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Намерих си каравана

Мнение от HAZART »

Днес намерих (по случайност)каравана.Цената е супер 300 лева :roll: ,но иска поне седмица работа.Нее ползвана от няколко години.Няма регистрация и документ за внос(произход).Ако сте на мое място ,как ще постъпите?Ще я вземете ли?....Абе дайте мнения. :?:
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Бабето е вдовица ,мъжът и е бил тираджия и я вкарал преди "Х"-години.Ходих тази вечер да я гледам.Абе по-добре е от палатка(а и палатката е по-скъпа) :lol:
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Без регистрация и документи за произход ще е голям зор.Попитай вКАТ и виж нотариусите какво ще кажат, иначе през ТЕХНОТЕСТ ще ти установят модел,кг.,и т. н.,но и там дерат яко.Миналата година ми взеха 50-60лв.само за установяване на модел на новата каравана/нямали данни в КАТ,много била нова!/Виж и номера на рамата как е,защото вКАТ се углеждат яко.На старата беше ръждясал и при смяна на номера ме мотаха/добре че имаше табела вътре/Иначе не знам в какво състояние е,но ако ти се занимава...
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

цената е добра но се приготви за главоблъсканица с КАТ :lol: не се отказвай заслужава си
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

такава каравана има смисъл само, ако я закараш някъде да стои за постоянно... ако мислиш всяка седмица да я караш някъде, не си заслужава...
ПС: Ако някой си мисли, че проблема с опашките в КАТ-София е решен /както ни успокоиха кретените от БТВ/, да знае, че е в дълбока грешка - вчера в 20ч опашката беше до 4-ти км, сега в 9ч беше до сервиз Изток...
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Давай ,давай вземай я апък после ще му мислиш! :lol:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Намерих си каравана

Мнение от sampo »

HAZART написа:Ако сте на мое място ,как ще постъпите?Ще я вземете ли?
Взимам я , и я продавам на някоя строителна фирма , на тях регистрация не им требе , ще я купят , ползват ги за офиси по обектите /продавал съм/. Към тия кинти добавям до 3000 лв. , и отивам у Немачко , купувам си каравана ЗА ПОЛЗВАНЕ !! , нещо като тази
http://mobile.de/SIDkFqUbbfAm99q8wl.C-u ... l=GN&top=8&

и си решавам проблема за 10 години напред !
Лани бях до Холандия и си взех каравана /има я в галерията ми/ , излезе ми точно 3000 лв. , а състоянието и е перфектно , дори е със два нови форцелта .
И вместо да се бориш като прасе с тиква , си закачаш новата каравана и си бръмчиш на риба , а оная за 300лв. все ще я кърпиш , ще мирише на мухъл , и никога няма да е в ред . Препоръчвам ти тази търговска марка /Детлефс/ , защото е много здраво направена и няма да имаш проблеми в бъдеще !
На платено не одим !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе,човека ви пита за 300лв струва ли си :idea: ми що да не си струва?даже да не мине през кат,може да си я дьржи пред блока,като се скара с жена си да си праи там купона :lol: лошото е,че тия каравани вьпреки,че са добре на вьншен вид гният вьтре в стените и може перфектно да изглежда,а вьтре да е мьртвоч и мухьл,което сьответно нема оправяне,а ако се трьгне да се ремонтира-по добре нова...
мен ако питаш-купи си ...БУС :lol: :lol: :lol:
бе аз лично бих я взел :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

то като се замислиш за 300лв... и на колесар за лодка да я преправиш, пак е на сметка... лошото е, че без документи е кофти да се кара - затова написах, че ако стои някъде за постоянно си заслужава - иначе не...
това за продажбата на строителна фирма също е добра идея - миризмата на мухъл тях не им пречи, дори ще се радват, че им мирише на "дОма" :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”