Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от hristotihov »

akoto13 написа:Moмчета ще ме извинявате за въпроса,но дали работи пазара на подуене събота за да си взема царевица 20-тина кила.Ако не моля на лично ми кажете от къде в София да си взема.Мерси.В събота ще позаметна някаде и ще кажа какво съм направил.
В неделя сутрин, на Суходол има пазар за животни, фуражи, смески, царевици, кюспе и тн. Кюспето на плочки е 0,60 лева килото, имаше и царевица, но не помня цената.
нямам живарник
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Събота на Подуене също си работи, кюспето е 60ст. килограма и царевицата е толкова.
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Колеги кажете къде да ида на платено около софия до 50 км радиус. Някъде където дава наистина. Знам че много ще кажат да чета темата, но аз го направих, споко. Просто ви питам да си кажете мнението. Изключвам Богорв и Панчака
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

akoto13 написа:Moмчета ще ме извинявате за въпроса,но дали работи пазара на подуене събота за да си взема царевица 20-тина кила.Ако не моля на лично ми кажете от къде в София да си взема.Мерси.В събота ще позаметна някаде и ще кажа какво съм направил.
Работи! Кюспе - мляно - 0.65 лв./кг. Има и шаранска захранка - май 1 лв беше килото. Взимаш двете, бъркаш с некоя купешка от скъпите, некви аромати, царевица, жито бел и си цар :)
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от horgasz »

gogox1 написа:Колеги кажете къде да ида на платено около софия до 50 км радиус. Някъде където дава наистина. Знам че много ще кажат да чета темата, но аз го направих, споко. Просто ви питам да си кажете мнението. Изключвам Богорв и Панчака
Белопопци?
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

horgasz написа:
gogox1 написа:Колеги кажете къде да ида на платено около софия до 50 км радиус. Някъде където дава наистина. Знам че много ще кажат да чета темата, но аз го направих, споко. Просто ви питам да си кажете мнението. Изключвам Богорв и Панчака
Белопопци?
Там напоследък много добри отзиви има.

Някой ще ходили на Богров събота.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
BACARDI
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACARDI »

maikal3333 написа:
horgasz написа:
BACARDI написа::?: ... но не м истана ясно от езерото в дружба ли са или от реката до него . И все пак да попитам на какви риби може да се разчита в това езеро? Защото колкото и да е странно въпреки че съм от софия не съм ловил там ...:)
Колеги за кое езето в Дружба говорите и каква е тая река до него, че нещо съвсем се забърках? :?:
Зад теца в дружба има 2 водоема единия е по малък и обрасъл а другия е значително по голям и не е обрасъл ето снимка Изображение

А ето и как може да се стигне до там това е единия път
Изображение

Другия е през миленков автобус 10 минава от там
Мхм колега аз питах за езерото в самия квартал Дружба даже незнаех за този който си пуснал той явно се намира зад кв. Миленков ясно сме говорил иза 2 различни водоема и сега пак се надига любопитство в мен за водоема до миленков. Каква риба има там всякакво инфо за водоема до миленков е полезно а също и за езерото в кв дружба (в самия квартал )
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Днес на челопечене от 15:30 до 19:00ч. е тва е резултата - скимерчета на мач

Изображение

Рибите са си във водата, да ги хване някой гладен идиот да ги изяде!

п.с. Има много уклей докато чаках да ми изсъхне живарника се забавлявах с него
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

hristotihov написа:
yaata написа:п.п. Ще ми се да пробвам на Безден, ама незнам как е хавата в момента-ако някой колега има прясно инфо за там ще съм му благодарен. :D
Много е зле, напълнило се е с дребна каракуда, която пречи на риболова. Големите шарани не пипват от седмици, не им достига кислород. Има движение на толстолоб, но не взима на дъно, евентуално на тапи може да се пробва, ама при това количество дребна риба ще е трудно. Излизат случайни амурчета по 5-600 грама, които се връщат обратно. На плувка хванаха едно шаранче бебе, декоративно - от червените. Нямат хубави гранули, други години взимат от едрите, към 8-10 мм, а сега са дребни - 2-3 мм, с друга миризма и значително по-сухи. Това е, за сега риболов няма, мисля че и през август ще е така.
Много благодаря за бързото инфо колега. А ми се ходеше там, но нищо. По добре да си ходя на Богров-там поне рибите си ги има. :drinkers:
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

yaata написа:
hristotihov написа:
yaata написа:п.п. Ще ми се да пробвам на Безден, ама незнам как е хавата в момента-ако някой колега има прясно инфо за там ще съм му благодарен. :D
Много е зле, напълнило се е с дребна каракуда, която пречи на риболова. Големите шарани не пипват от седмици, не им достига кислород. Има движение на толстолоб, но не взима на дъно, евентуално на тапи може да се пробва, ама при това количество дребна риба ще е трудно. Излизат случайни амурчета по 5-600 грама, които се връщат обратно. На плувка хванаха едно шаранче бебе, декоративно - от червените. Нямат хубави гранули, други години взимат от едрите, към 8-10 мм, а сега са дребни - 2-3 мм, с друга миризма и значително по-сухи. Това е, за сега риболов няма, мисля че и през август ще е така.
Много благодаря за бързото инфо колега. А ми се ходеше там, но нищо. По добре да си ходя на Богров-там поне рибите си ги има. :drinkers:
Колега, утре един мащабен на богров да направиме, аз съм там да тестваме новите придобивки. :ANAL:

Изображение
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Сори Марияне - заминавам в провинцията, че не съм виждал дребния повече от 20 дни. А и много много не обичам да ходя през почивните дни там- през седмицата си е направо рахат. Иначе наслука утре и да ги изтрепеш. :drinkers:
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

yaata написа:Иначе наслука утре и да ги изтрепеш. :drinkers:
Съмнявашли се :mrgreen:

Изображение
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

qno_zloo написа:
yaata написа:Иначе наслука утре и да ги изтрепеш. :drinkers:
Съмнявашли се :mrgreen:
:D :D
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

Днес на Богров от 10:30ч. до 19:30ч. 3 шарана , 2 късания и 4 откачени.Всичко на щека.Основно влакно 0.18 повод 0.16 кука номер:10 , лових на пелети и царевица.
1-вият Шаран 3.22кг.
Изображение Изображение Изображение
2-рият Шаран 7кг.
Изображение Изображение Изображение
3-тият Шаран 3.44кг.
Изображение Изображение
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Браво пич - добре си ги надърпал тия торпеда, кефа е бил на макс. Поздрави. :drinkers:
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”