Срещи София - предложения за ново място

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Среща=София-61 !!!!

Мнение от nasco2 »

Светльо-toxin34 написа:Не,че е лошо мястото "Златна есен" но при повече хора се пръскаме на 3 маси далеч една от друга.Мястото е добро но не е удобно за повече хора.В бистро "Златна есен" ще е доста трудно да го направим.

Това мнение е некоректно, дойдоха повече от записалите се хора и за това беше запазена по малка маса. Винаги се предвиждат няколко места повече но последният път трябваше да са с 10 повече, нямаше как да се предвиди. В същото време в разгара на сезона , не можеш да резервираш 30 места и да запълниш 10??? При 10 записани дойдоха 20, говоря по спомен не съм проверявал с точност.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Гласувах за офиса на Чапи,въпреки,че няма да присъствам защото съм на море.Но в Мусагеница не ми харесваше поради ред причини.Кухнята под всякаква критика,алкохола свърша,като пийнеш повече,за сервитиорките да не говорим..и много други :wink:
За лятно време офиса на Чап е супер за такива сбирки!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

За лятото при Чапи става,
Аз нали съм за "...живот без цигарен дим...",
иначе и двете заведения са еднотипни, като меню, цени и качество на храната, само дето "Златна есен" ми е в квартала, ама да се разнообразим :D !
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Абе я вземете си направете срещата в Сливен.:!:
Ей го дей.
Па недоволни май едва ли ще има :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Pooh

Мнение от Pooh »

nasco2 написа:
Светльо-toxin34 написа:Не,че е лошо мястото "Златна есен" но при повече хора
При 10 записани дойдоха 20, говоря по спомен не съм проверявал с точност.
Е, някои доведоха по двама приятели... ;)
ninastefanina написа:...като пийнеш повече...
Колко повече, че се чуха някакви .... невероятни цифри...?
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Pooh написа:
nasco2 написа:
Светльо-toxin34 написа:Не,че е лошо мястото "Златна есен" но при повече хора
При 10 записани дойдоха 20, говоря по спомен не съм проверявал с точност.
Е, някои доведоха по двама приятели... ;)

За да не говоря празни приказки, записани 9 додоха 22-ма. току що проверих. но това не е важно в случая.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Напълно подкрепям идеята за анкета с няколко предложения за кръчми, но такива, които могат да се ползват целогодишно.
Въпроса не е спешен, предстои ни и отпускарски сезон, ще имаме достатъчно време да обсъдим и проверим всички новопредложени заведения. Идеята е да се спре с чергарството.
Годините, през които се виждахме в Лозенец, показват че е е напълно възможно да се намери подходящо заведение.

Анкетата и темата в този и вид е напълно безполезна, затова ще променя заглавието на темата. Нека тук да саберем всички предложения, да ги обсъдим, ако трябва да се напием по веднъж във всяка кръчма и тогава да изберем заведение.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Срещи София - предложения за ново място

Мнение от chapara »

Зорлем правите нещата трудни :lol: ,за жалост не видях резултатите преди да се махне анкетата :shock: ,а те бяха :mrgreen: Не споря за офиса ,а по принцип,пак ми се струва че двама трима се опитват да налагат мнение ,па било то и модератори. Кой където ще да ходи ,на мен ми е все тая.Казвал съм го че аз не желая да се чувствам ангажиран ,да броя хора и да запазвам места.И с тази реплика : "Казаха ,че еди кво си...."Кой на кого го каза????????????????
Аз споделих ,че след преправяне на заведението е нецелесъобразно за зимния сезон да сме там,поради факта че се обособиха места за непушачи и пушачи.Моля да не се преекспонират нещата.Старата и главна идея бе ,срещите да са равно отдалечени за всички,Т.Е . около центъра,за което аз държа.А наистина можем да ги провеждаме и в Сливен,видяли сме че и там е доста добре. :D :D :D :D
Последно промяна от chapara на Пет Юли 22, 2011 10:43 am, променено общо 1 път.
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

В бирария при Кулата не беше лошо, като изключим слабото меню.
После се почна едно местене с цел угаждане на кой ли не. И не стана.

Бих предложил пак да си се върнат нещата в Кулата, но последно бяха забранили пушенето там сега не знам как е.
Иначе си има и градина за лятото и камина за зимата. И всички си я знаят.
Но найстина заведението трябва да е едно, да си знаят хората че рибарите се събират в еди коя си кръчма еди кога си.
Как сомаджийте си се събират толкова години подред в Борсалино и всички знаят и ходят там ако икат да се запознаят и т.н.

Срещите за мен са за запознанства и научаване на нови неща и актуална информация.
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Иваче,моите уважения,да мястото беше екстра ,но изключително некомуникативно .
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Съгласен, че не беше комуникативно.
Идеята ми беше да са сбирките на едно единствено място, през цялото време. Да се научат всички пак че в еди коя си кръчма се говори за риболов и се размятат въдици и се яде риба през последния четвъртък от месеца. Един вид рибарската кръчма.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

chirusa_bg написа: ако трябва да се напием по веднъж във всяка кръчма и тогава да изберем заведение.

Те това е точно за мен работа :D

Времето си върви, аз ще предложа нещо, но довечера ще мина от там за да проверя как стой въпросът с групиране на повечко маси там.

Имаме 6 дена. И за това имам още едно предложение ако и докато не се вземе конкретно решение мястото да остане същото.

И още едно предложение, да се съберем в четвъртак и да вземем решение на място, така ще се избегнат доста никому ненужни писаници и решението ще бъде на реалноидващите хора. Ако трябва и на място ще направим анкета.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ivak написа:В бирария при Кулата не беше лошо, като изключим слабото меню.
После се почна едно местене с цел угаждане на кой ли не. И не стана.

Бих предложил пак да си се върнат нещата в Кулата, но последно бяха забранили пушенето там сега не знам как е.
Иначе си има и градина за лятото и камина за зимата. И всички си я знаят.
Но найстина заведението трябва да е едно, да си знаят хората че рибарите се събират в еди коя си кръчма еди кога си.
Как сомаджийте си се събират толкова години подред в Борсалино и всички знаят и ходят там ако икат да се запознаят и т.н.

Срещите за мен са за запознанства и научаване на нови неща и актуална информация.

Ivak е един от първите участници на срещите и е запознат с идеята която искахме да остане като традиция. За съжаление всичко се разми във времето от нови хора. Идеята беше мястото да е едно и също, часът и денят от месеца също, хората всеки път повече. Ако традицията беше запазена всеки щеше да знае, че ако е последния четвъртък от месеца може да види приятели и съмишленици от форума на местото " При Кулата". Без значение дали има нет и PC в момента или не.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

barutchiata © написа: Ivak е един от първите участници на срещите и е запознат с идеята която искахме да остане като традиция. За съжаление всичко се разми във времето от нови хора.

Косьо, важно е кой е първи, но важното е и кои го съхраняват. С Ивака сме приятели, поне според мен. Но найстина го размихте във времето, направете си го отново. Мисля че това което направих аз и други от форумът за да го съхраниме заслужава уважение. Лесно е да направиш нещо, много по трудно е да го съхраниш. Мисля да мина друга тема, и понеже написах, че няма да спрат срещите и да ми повярвате. Сега категорично се отказвам от това си изкаване. Ивака официално заяви на една среща в Нови Хан че нещата се прехвърлят върху мен и аз да се занимавам, И Павката присъстваше и се разбрахме, че не може всеки постоянно да движи нещата, ще го правим кой когато може но няма да зарежем срещите и ще ги организираме кой когато може. Е аз Ви зарезвам. Срещите ще продължат но не тук. Ако новите Хора ви пречат защо ги допускате.? Ако не пречат, трябва да се съобразявате и с тях??? Когато дойдат и се видиме да. Ако не правете си срещи св тях и не ме питай на следващата среща защо не познаваш никои освен мен, както беше на последната на която се появи и беше направена благодарение на Павката и други хора който ама хич не познаваше до тогава.

п.п. Ако ти като един от баш шеф на форумът, или накой от ПОДЧИНЕНИТЕ ТИ не може да се оправите, трябваше просто да оставите на хората който могат и уважават форумът.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”