Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Риболов на Сом на Дунав
Модератор: sapuna
Риболов на Сом на Дунав
Здравейте колеги
Предстой ми риболов на р.Дунав до село Кривина община Ценово, където р.Янтра се влива в Дунав с моите приятели мислим да играем само за сом на попово прасе рибка и грозд червей както от брега така и от лодка може ли да ми дадете някаква информация дали рибата се обажда по тези места тази година ..... единственото което успях да намеря за регйона от тази година беше че на празника на река Дунав Кмета е завел 40 ученика да ловят риба там. Благодаря предварителто и съжалявам ако не съм писъл в правилната тема за първи път ми е.

Предстой ми риболов на р.Дунав до село Кривина община Ценово, където р.Янтра се влива в Дунав с моите приятели мислим да играем само за сом на попово прасе рибка и грозд червей както от брега така и от лодка може ли да ми дадете някаква информация дали рибата се обажда по тези места тази година ..... единственото което успях да намеря за регйона от тази година беше че на празника на река Дунав Кмета е завел 40 ученика да ловят риба там. Благодаря предварителто и съжалявам ако не съм писъл в правилната тема за първи път ми е.

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Риболов на Сом на Дунав
Добре дошъл колега по принцип ако те интересува нещо използвай търсачката.....сега питай в тая тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B0%D0%B2
- Whassup
- ще става разбирач
За там знам, че миналите години се е ловяла много риба, но тази година знаеш как е, навсякъде е зле положението по Дунава, че и по Янтрата.
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И много комари/professional/
подгответе се.късмет и да докладваш....

kasmet
- begleca_sv
- кандидат преподавател
комари тая година почти нема но и рибата я нема така е ако има комари и ириба ще има 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
Кви комари ве пич? объркал си рекатаvladimir1974 написа:И много комари/professional/подгответе се.късмет и да докладваш....

- Whassup
- ще става разбирач
Зависи от мястото, може пък и да е имало комари