яз.Лобош-с.Радибош 17.06-18.06

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

яз.Лобош-с.Радибош 17.06-18.06

Мнение от Николай Неделков »

Ами понеже доста хора искаха да кажа какво е излязло на Лобош като се върна-ето пускам тема,а и ако не се похвалиш или оплачеш след риболов,все едно не си ходил

Та така на 17.06.2007 станах рано сутринта и заедно с майка ми и баща ми отидохме на излет на Рила.Поседяхме малко там,скари,ракии,бири,е за някои,аз не пих щот някой трябваше да кара( ама па вечера си наваксах ).Прибрахме се в Перник към 16:30,събрахме багажа и тръгнахме за Радибош-аз,баща ми и един приятел.Отидохме там към 18:45 но навсякъде имаше народ,въпреки че беше неделя вечер,паркирахме на едно място,но 20 минути нито кълване.След около половин час,2ма човека си тръгнаха от едно добро място и ние отидохме там,но за 10мин и там нищо,и към 19:30 си тръгнаха една компания от едно екстра място,широко,без водорасли-прекрасно направо-и ние веднага там,защото все пак трябваше и палатка да разпъваме.
Изображение
След разпъване на багажа и изпиване на няколко бири аз хванах първата риба в 20:30 Изображение
До като се стъмни хванах още 1 костур и 1 червеноперка,а моя приятел 1 костур.До към 2 през ноща пихме ракия и бири,после баща ми остана на пост до към 5 и аз станах и се почна...

На дъно на рибка и на торен червей хванах десетина костура и една каракуда около половинка.По едно време на едната дънна нещо и се загледах че и играе влакното и ... БАММММММ въдицата потегли към водата точно хващам въдицата и тръгвам да будя другите и усетих че не е много голяма,а когата го извадих-що да видя-костур и то не повече от 400-500грама,но беше глътнал рибето до гъза и дърпа мама му После изведнъж спря да кълве нa дъно,незнам защо,Другите станаха към 10 без нещо и аз реших да хвърля с директния 6м на бял близо до едни водорасли,на не повече от 10м навътре и като се почна - каракуда след каракуда и 3мата вадехме.Към 11:30 спря да дава,май заради якото жега.Мислехме да седим до вечера,но изведнъж ни зацепи и 3мата глава и в 1 събрахме такъмите и хайде към Перник.Да вметна само че аз имах една тема че отивам на излет и питах дали има смисъл да зимам шаранджийските въдици-е да взех ги,но цяла нощ дори и не пипна на тях и ги прибрах,нито на косъм,нито на царевица на обикновенните дънни.А пък един до нас извади 2 шарана около кило-кило и половина на дъно на бял.И така равносметката от излета е 24 каракуди(доста едри,нямаше 1 малка ) 13 костура(също нямаше малки) и 7 червеноперки( но те за съжаление доста дребни,като бабушката дето даваше зимата на понтоните на Лобош) общо малко над 5кила риба и много,ама много весело изкарване,а и да кажа,на тоя излет си сефтосах палатката която си взех през януари,А да ми е честита Наслука на всички

Ето още снимки:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от Николай Неделков на Чет Юни 21, 2007 11:04 am, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.Лобош-с.Радибош 17.06-18.06

Мнение от Mitak »

Браво колега :smt038 и аз си падам по риболовно-алкохолическите маратони :lol:
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: яз.Лобош-с.Радибош 17.06-18.06

Мнение от AL KAPONE »

Mitak написа:Браво колега :smt038 и аз си падам по риболовно-алкохолическите маратони :lol:
:lol: Както се пее в една песен на Тодор Колев .... (по възрастните я знаят) "Долу алкохола, Пийте Кока Кола"

:lol: nikejo, твойте излети винаги са резултатни :wink: продължавай все така, много риба те чака :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Както се пее в една песен на Тодор Колев .... (по възрастните я знаят) "Долу алкохола, Пийте Кока Кола"

А аз бих казал: "Долу алкохола,пийте Кока Кола.Швепс,вода и сода,само гола вода" :lol: :lol: :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

А аз бих казал: "Долу алкохола,пийте Кока Кола.Швепс,вода и сода,само гола вода" :lol: :lol: :lol:[/quote]

:shock: :shock: :shock: Ееееееее барво! мислех че вече никой не ги помни тези тъпизми! от младоста на Баща ми! Решали пак да правя курс по Струма ще се уговорим nikejo за съвместен риболаф! И без това минавам през твоя град :lol: ще ми бъде приятно да се запознаем :wink:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

nikejo написа:
Както се пее в една песен на Тодор Колев .... (по възрастните я знаят) "Долу алкохола, Пийте Кока Кола"

А аз бих казал: "Долу алкохола,пийте Кока Кола.Швепс,вода и сода,само гола вода" :lol: :lol: :lol:

опа нещо се пообърках :roll: каса бира пийвахме ракийка и изведнъж "не на алкохола" ми като си враг на алкохола недей да пишеш за него да не оставам с грешно впечатление.... ми айде аз вече съм на бира НАЗДРАВЕ и НАСЛКА за следващите излет! ааа и да не забравиш следващия път моля те снимай се с каса кока-кола или швепс :lol:
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

ANGEL 123 написа:
:shock: :shock: :shock: Ееееееее барво! мислех че вече никой не ги помни тези тъпизми! от младоста на Баща ми! Решали пак да правя курс по Струма ще се уговорим nikejo за съвместен риболаф! И без това минавам през твоя град :lol: ще ми бъде приятно да се запознаем :wink:
Ами и на мен ще ми е много приятно да се запознаем,пък и доста одавна се глася да ходя някъде по Струма,ама тази година още не ми е вързало,ама има време,цяло лято пред мен :wink:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Mitak написа: опа нещо се пообърках :roll: каса бира пийвахме ракийка и изведнъж "не на алкохола" ми като си враг на алкохола недей да пишеш за него да не оставам с грешно впечатление.... ми айде аз вече съм на бира НАЗДРАВЕ и НАСЛКА за следващите излет! ааа и да не забравиш следващия път моля те снимай се с каса кока-кола или швепс :lol:

така се пее в песента :wink: а иначе наистина,много голям враг съм на алкохола,затова го унищожавам :lol: :lol: :lol:
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

Изображение
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

копираш URL,преди да пейстнеш снимката натискаш img,пействаш снимката и натискаш пак img за да затвориш тага и си готов!мисля,че има отделен пост за снимките!
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

nikejo написа:
Mitak написа: опа нещо се пообърках :roll: каса бира пийвахме ракийка и изведнъж "не на алкохола" ми като си враг на алкохола недей да пишеш за него да не оставам с грешно впечатление.... ми айде аз вече съм на бира НАЗДРАВЕ и НАСЛКА за следващите излет! ааа и да не забравиш следващия път моля те снимай се с каса кока-кола или швепс :lol:

така се пее в песента :wink: а иначе наистина,много голям враг съм на алкохола,затова го унищожавам :lol: :lol: :lol:

:smt030 :smt079 :smt030 :vom: :smt030 :smt079
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Изображение

Изображение

ето нищо не излезна,какво да правя,къде бъркам :cry:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: липсва ти .jpg накрая и браузара не разбира какъв файл му подаваш :shock:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

аааааааааааааа таккаааааааааааааааа :lol: сега всичко е о'кай :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”