Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Добревци
Модератор: sapuna
яз. Добревци
Моля който знае нещо за яз.Добревци да напише .. дали е платен, дали не е , ако е платен какво е заплащането ,каква риба има и дали има необходимите условия за палатка там ?? Благодаря предварително..!
Настане вечер - месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен; гора зашуми, вятър повее, - Авансът пее рибарска песен..!
-
- фен клуб-скобар
Re: яз. Добревци ?? info.. ?
Платен е 3 лв на пръчка се плаща. Рибите вътре..... доста слабо като цяло, може на каракуда да разчиташ малко. Има и някакви шарани редки, но при целенасочени излети за шаран там без успехи. Може и ние да сме каръци
За палатка е много удобно бреговете са удобни има и сенки.
Това ако е за язовира до с.Добревци обл. Ловеч

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

да колега точно за там става на вапрос , мерсиvlado-fidera написа:Платен е 3 лв на пръчка се плаща. Рибите вътре..... доста слабо като цяло, може на каракуда да разчиташ малко. Има и някакви шарани редки, но при целенасочени излети за шаран там без успехи. Може и ние да сме каръциЗа палатка е много удобно бреговете са удобни има и сенки.

Настане вечер - месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен; гора зашуми, вятър повее, - Авансът пее рибарска песен..!
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Колега ходи ли да ги пробваш?skoti1991 написа:да колега точно за там става на вапрос , мерсиvlado-fidera написа:Платен е 3 лв на пръчка се плаща. Рибите вътре..... доста слабо като цяло, може на каракуда да разчиташ малко. Има и някакви шарани редки, но при целенасочени излети за шаран там без успехи. Може и ние да сме каръциЗа палатка е много удобно бреговете са удобни има и сенки.
Re: яз. Добревци
Наскоро ходихме.Да язовира е доста приятен.Излиза каракуда и тук/там някое кустурче, клен не сме докопвали(казаха че имало).За около 3 часа хванахме към кило каракуда и опуснахме един шаран.Тези дни пак ще ходим.Пък ще видим.Дано даде някой шаран.Поздрави.
Има ли прясно инфо ?
mclsdreal написа:Има ли прясно инфо ?
Събота 01.10.11 ще се проведе безплатен тур за хората които ще доидат , язовира има нови собственици които смятат да го развиват и зарибяват добре. Все още има доста неща за ореждане но на 01.10.11 Събота които доиде такса няма да има.След това като за начало ще бъде 5 лв. на пръчка а след зарибяването най-вероятно 7 лв. Излиза каракуда миналата седмица от снимката. Ако някои го види това съобщение ще помоля малките екземпляри да бъдат върнати обратно и при питане за такса да казват Нариба.ком
BigMaster написа:mclsdreal написа:Има ли прясно инфо ?
Събота 01.10.11 ще се проведе безплатен тур за хората които ще доидат , язовира има нови собственици които смятат да го развиват и зарибяват добре. Все още има доста неща за ореждане но на 01.10.11 Събота които доиде такса няма да има.След това като за начало ще бъде 5 лв. на пръчка а след зарибяването най-вероятно 7 лв. Излиза каракуда миналата седмица от снимката. Ако някои го види това съобщение ще помоля малките екземпляри да бъдат върнати обратно и при питане за такса да казват Нариба.ком
Снимката която исках да пратя е прекалено голяма и няма как да я намаля в момента но са около 2-3 кг. каракуди средно ниво.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Кога са се сменили собствениците,тия дни ли е станало?
Важно ли е толкова?hanks написа:Кога са се сменили собствениците,тия дни ли е станало?
- hanks
- вече хвърля и на тежко
ДаBigMaster написа:Важно ли е толкова?hanks написа:Кога са се сменили собствениците,тия дни ли е станало?
И за кои е толкова важно? За хората които ловят риба мисля, че не е ?hanks написа:ДаBigMaster написа:Важно ли е толкова?hanks написа:Кога са се сменили собствениците,тия дни ли е станало?
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Ми мисля,че и за хората е важно защото досегашните арендатори бяха малко шменти капели.
Шменти капели в какво се изразява, в товова че ще се зариби язовира и нямя да се позволява, на местни и околони както виждам местоположението Ви за, безпроблемно хвърляне на мрежи ? Или в това че ще има СОТ за охрана на язовира ?hanks написа:Ми мисля,че и за хората е важно защото досегашните арендатори бяха малко шменти капели.
-
- фен клуб-скобар
Питаме от кога са новите собственици защото преди 2 години дойдоха нови и да знаем дали става за същите хора или още по-нови. И да си правим сметка с "ще се зариби'' дали да го разбираме като зарибяване от предишните собственици или новите.
Виж ми местоположението, истината е, че ще помагам на колегата да пускаме мрежите заедно.
Виж ми местоположението, истината е, че ще помагам на колегата да пускаме мрежите заедно.

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D