Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Телемач съвет
Модератор: sapuna
Телемач съвет
колеги дайте ми съвети за телемачове до 200лв. 4.5м - 5м. да става за риболов на плувка за шаран и каракуда,харесах си тази http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... E-BX-TROUT ама тя е за пъстърва и незнам дали 6те ми върши работа ходя предимно на платено за шаран
-
- ще става разбирач
Re: Телемач съвет
Тва няма нищо общо с мач и тва е повече за река и за ко ще се харчиш толкова много за такъв скъп телемач земи си някъв по-евтин те са един дол дренки само дето са различни модели марки и единия бил с 10гр по лек и марков и дай да му увеличим цената и да правим обороти на магазинерите няма толкова голямо значение въдицата ако някой е с обикновен телескоп а ти си с марков мач това не означава че на тебе ще ти кълве повече.
сори за спама ти си решаваш кво ще се вземеш
И с това мение по какъв начин помогна на колегата...tisho_9610 написа:Тва няма нищо общо с мач и тва е повече за река и за ко ще се харчиш толкова много за такъв скъп телемач земи си някъв по-евтин те са един дол дренки само дето са различни модели марки и единия бил с 10гр по лек и марков и дай да му увеличим цената и да правим обороти на магазинерите няма толкова голямо значение въдицата ако някой е с обикновен телескоп а ти си с марков мач това не означава че на тебе ще ти кълве повече.

За кратко време всички ставате специалисти и ръсите акъл на воля. Или даваш обосновано мнение защо да си купя дадена въдица, или обосновано защо да не си я купя...
Човека има пари и иска хубава въдица...ако му харесва да си я взема.
Тук във този форум, така или иначе, много свестен отговор няма да прочете...

- jean11
- вече хвърля и на тежко
И аз да поръся мозък
,ама все си мислех,че мачове над4,5м.
.......То с такава дължина правят болонезите

Дърпай и не му отпускай!
http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=5
Виж това - FOCUS-VAMPIRE TELE MATCH на 4,50
Вече го пробвах и по Марица и на платено вадих шаранчета с него ,
доволен съм , добре балансиран , лек и не е лигав.
Виж това - FOCUS-VAMPIRE TELE MATCH на 4,50
Вече го пробвах и по Марица и на платено вадих шаранчета с него ,
доволен съм , добре балансиран , лек и не е лигав.
-
- научил се да хвърля
Пипни и го усети , и най вече премери разтоянието от макародържача до края на дръжката и виж дали пасва на твоята ръка, защото ако е прекалено дълго понякога малко пречи. Гледах наскоро телемач с прекалено дълга дръжка, вярно по мощно хвърляш с него но губиш маневреност.НАСЛУКА и избора в крайна сметка е твой, каквото си харесал на пръв поглед, обикновенно това е правилния избор. 

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е