Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Водоеми около град Плевен
Модератор: Paublo_Eskobar
Водоеми около град Плевен
Здравейте колеги
случайно да знаете къде около плевен рибата кълве стабилно, защото ходих няколко пъти на най-различни водоеми и никакъв резултат... очаквам коментари по темата
случайно да знаете къде около плевен рибата кълве стабилно, защото ходих няколко пъти на най-различни водоеми и никакъв резултат... очаквам коментари по темата

- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Водоеми около град Плевен
тоя Дъбнишки язовир не е ли близко до Плевен добри отзиви чувам за там даже скоро може да го посетя и аз че на такива големи язовири не сам стъпвал все още 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
Добри добри колко да са добри миналата година колкото пъти ходих все дребни таранки и червеноперки на мен ми се ловят големи риби по половин 1 кг и по големиbegleca_sv написа:тоя Дъбнишки язовир не е ли близко до Плевен добри отзиви чувам за там даже скоро може да го посетя и аз че на такива големи язовири не сам стъпвал все още
-
- разбира нещата
Дунав....
И и и,потърси ,може причината да е в теб.........
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
на мен ми се ловят диви риби не големи по платени водоеми и да ги пускам нестава само да се влага в такъми трябва и да се консумира 

къде на Дунавmario67 написа:Дунав....
- begleca_sv
- кандидат преподавател
на 5 мин живея от дунава няма киорава риба не се лажи там да ходиш казват че рибата е тук но не е активна никои незнае защо 

-
- новобранец
Тази нощ бях на язовир Горни Дъбник получи се много добър риболов.Предимно преобладаваше платика и каракуда на бял червей и жито.Нямам снимки за съжаление да покажа но имаше доста дъжд 

БАТКО РИБАР
-
- научил се да хвърля
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=26482
(цитат от тема:Как да се от каракудата на дънен риболов ?!)
Боката 77 : Ми всяка година се провеждат минимум 3-4 състезания на Дъбника ка пъ един не хвана хубава мерна риба ?А и не сам чул някоѝ от нас всичките дето ходим от Плевен да имал хубава слука там-освен дребосък!Правилно причината не е в теб!
яз.Садина,яз.Тотлебен-трагедия пълна
яз.Кайлъка-големия се мрежи постояно от полицаѝте от затвора, и малкия-излизат некви рибки но много трудно!
яз.Мъртвата-от преди 5 год под аренда-пълна трагедия
р.Вит-краѝ Плевен -много редки риби до кило!
платения на Градина до с.Ясен-много префален почти никаква риба вече-имаше но в началото сега е обикновен гьол със кръчма!
Много си прав че,краѝ Плевен хубав водоен не остана-затова всички сме по р.Искър и р.Дунав!
[/quote]
(цитат от тема:Как да се от каракудата на дънен риболов ?!)
Боката 77 : Ми всяка година се провеждат минимум 3-4 състезания на Дъбника ка пъ един не хвана хубава мерна риба ?А и не сам чул някоѝ от нас всичките дето ходим от Плевен да имал хубава слука там-освен дребосък!Правилно причината не е в теб!
яз.Садина,яз.Тотлебен-трагедия пълна
яз.Кайлъка-големия се мрежи постояно от полицаѝте от затвора, и малкия-излизат некви рибки но много трудно!
яз.Мъртвата-от преди 5 год под аренда-пълна трагедия
р.Вит-краѝ Плевен -много редки риби до кило!
платения на Градина до с.Ясен-много префален почти никаква риба вече-имаше но в началото сега е обикновен гьол със кръчма!
Много си прав че,краѝ Плевен хубав водоен не остана-затова всички сме по р.Искър и р.Дунав!

- begleca_sv
- кандидат преподавател
eлате по Свищовско тук пак няма язовири големи само малки локви с дребни таранки и то платени 

там по свищов няма места по дунава само на крановетеbegleca_sv написа:eлате по Свищовско тук пак няма язовири големи само малки локви с дребни таранки и то платени
- lfcpordim
- научил се да хвърля
Село Одърне платено 2лв на пръчка.Шарани,каракуди,Амури може и някой Толстолоп
- begleca_sv
- кандидат преподавател
места краи Свищов бол не говори глупости цели като плажни ивици има на места само тибата неще а водоема с 2 та лв супер има големи риби ама кав е смисала да ги ловиш нз 

след като се хванат плащат ли се ?lfcpordim написа:Село Одърне платено 2лв на пръчка.Шарани,каракуди,Амури може и някой Толстолоп
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не съм съгласен колега, излизат не е трудно е не като миналата година, но пак си излизат :].... и малкия-излизат некви рибки но много трудно!.....
На Горни Дъбник вчера добре, днеска язовира пълен, а пък никой нищо не хвана. Имаше един колега сутринта хвана прилична бяла риба на разсъмване около килограм и малко.
Дано съм бил полезен.
Поздрави.
Match Fishing :]