Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Бьлгарско шаранджийско списание
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Бьлгарско шаранджийско списание
Това, което сте последва тук е за някои изненада, за други може би не чак толкова (особено посетителите и на http://www.carpbg.com), но:
След или същевременно с излизането на Книгата за модерен шаранджийски риболов очаквайте ПЪРВОТО БЪЛГАРСКО СПИСАНИЕ ЗА ШАРАНДЖИЙСКИ РИБОЛОВ!!! В момента се подготвят диzайна на списанието и материалите за първия брой!
Как сте изглежда списанието:
Сте излиза на всеки два месеца, с обем 80-100 стр., естествено с мнoгoбройни цветни снимки и илюстрации!
Списанието сте се занимава основно с шаранджииството в БГ, но няма да липсват и статии от известни европейски имена, лично предоставени за списанието, интервюта и т.н.
Освен БГ, очаквайте и всичко за шаранджииството в Европа на базата на вече договорена съвместна работа с чужди издания като немските Carp Мirror и Carp Connect, английските International Carper, Crafty Carper и Carpworld!
Сте се радвам на изпратени от вас статии и снимки към тях свързани с шаранджииството!!! Естествено, че за всяка отпечатана статия ще има хонорар за автора!
Стягайте се

След или същевременно с излизането на Книгата за модерен шаранджийски риболов очаквайте ПЪРВОТО БЪЛГАРСКО СПИСАНИЕ ЗА ШАРАНДЖИЙСКИ РИБОЛОВ!!! В момента се подготвят диzайна на списанието и материалите за първия брой!
Как сте изглежда списанието:
Сте излиза на всеки два месеца, с обем 80-100 стр., естествено с мнoгoбройни цветни снимки и илюстрации!
Списанието сте се занимава основно с шаранджииството в БГ, но няма да липсват и статии от известни европейски имена, лично предоставени за списанието, интервюта и т.н.
Освен БГ, очаквайте и всичко за шаранджииството в Европа на базата на вече договорена съвместна работа с чужди издания като немските Carp Мirror и Carp Connect, английските International Carper, Crafty Carper и Carpworld!
Сте се радвам на изпратени от вас статии и снимки към тях свързани с шаранджииството!!! Естествено, че за всяка отпечатана статия ще има хонорар за автора!
Стягайте се

-
- новобранец
Които има (или може да напише) статии или разкази свързани със шаранджийския риболов, било то за излети или по техническата част и други, да ми ги прaща придружени от хубави снимки. Още събираме материали от български автори за първия брой на списанието!
Снимките обаче трябва да отговарят на определени условия, които са като условията на http://www.carpbg.com:
1. Шаранът трябва да е жив;
2. Трябва да е подхванат отдолу, като едната ръка е под гръдните му перки, а другата под аналните;
3. Снимката да е на хубав фон, за предпочитане водоем
Или казано с други думи: Снимки на шарани направени на паркинги, зад blocka, пред blockа, на село в градината, на капака на колата, снимани риби на земята, провесени на въже, хванати за хрилете или очите, кървящи - НЯМА ДА БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ !!!
:лол:
Все пак мотото на съвременния шаранджия Catch & Release ( Хвани и Пусни) е мото и на списанието!!!!!!!!!!!!!!
Поздрави и наслука!!!
Снимките обаче трябва да отговарят на определени условия, които са като условията на http://www.carpbg.com:
1. Шаранът трябва да е жив;
2. Трябва да е подхванат отдолу, като едната ръка е под гръдните му перки, а другата под аналните;
3. Снимката да е на хубав фон, за предпочитане водоем
Или казано с други думи: Снимки на шарани направени на паркинги, зад blocka, пред blockа, на село в градината, на капака на колата, снимани риби на земята, провесени на въже, хванати за хрилете или очите, кървящи - НЯМА ДА БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ !!!
:лол:
Все пак мотото на съвременния шаранджия Catch & Release ( Хвани и Пусни) е мото и на списанието!!!!!!!!!!!!!!
Поздрави и наслука!!!
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец
БРАВОС !
НАЙ ПОСЛЕ КОЛЕГА НЕЩО ПО ИНТЕРЕСНО.
ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ ИЗПРАТЯ НЯКОЙ РАЗКАЗ И СНИМКА.
НЕ МИ ТРЯБВА ХОНОРАР. МИСЛЯ ЧЕ ЗА МНОГО КОЛЕГИ РИБОЛОВА НА
ШАРАН Е НЕЩО ПО ТАКА...
ЗА МЕН НЯМА НИЩО ПО ВЪЛНУВАЩО ОТ СМАЧКАНА ДО ВОДАТА
ВЪДИЦА И ПЕСЕНТА НА СВИРЕЩ АВАНС. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСЕ ПО
РАДКО ЧУВАНА ОТ ПОЧТИ ЦЯЛО ПОКОЛЕНИЕ РИБАРИ, АКО НЕ ПЛАТЕН
НАСЛУКА И УСПЕХ С ШАРКО !
ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ ИЗПРАТЯ НЯКОЙ РАЗКАЗ И СНИМКА.
НЕ МИ ТРЯБВА ХОНОРАР. МИСЛЯ ЧЕ ЗА МНОГО КОЛЕГИ РИБОЛОВА НА
ШАРАН Е НЕЩО ПО ТАКА...
ЗА МЕН НЯМА НИЩО ПО ВЪЛНУВАЩО ОТ СМАЧКАНА ДО ВОДАТА
ВЪДИЦА И ПЕСЕНТА НА СВИРЕЩ АВАНС. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСЕ ПО
РАДКО ЧУВАНА ОТ ПОЧТИ ЦЯЛО ПОКОЛЕНИЕ РИБАРИ, АКО НЕ ПЛАТЕН
НАСЛУКА И УСПЕХ С ШАРКО !
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец