Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Въча бивш(Антон Ивановци)
Модератор: bobopeli
- belovodski
- новобранец
Тролинг на Въча бивш(Антон Ивановци)
Здравейте, от скоро имам възможност да ходя често на тоя водоем и съм решил да упражнявам тоя вид риболов!Разполагам с гумена лодка 4.5 коня моторче хубави пръчки Абу Гарсия плетени влакна и приличен набор от воблери Рапала,Салмо и Грозно пате!Но от 3 уикенда имам само 1 успешен-кленове по около килограм 2 сомчета по 2-3 кила и най големия трофей пъстърва 2.550!Целта ми е бялата риба ама нещо бъркам!Моля някой колега ако има наблюдения за там нека сподели!
Поздрави!!!
Поздрави!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Тролинг на Въча бивш(Антон Ивановци)
Здрасти колега.Като гледам набора от воблери,а имаш и улов на други риби ,според мен нищо не бъркаш.Просто бялата риба и на доста други места не е много активна на тролинг.Доста колеги все още нямаме улов на тролинг на яз.Искър примерно,но вече има хваната някоя друга риба,ще тръгне

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
Щом си успял да удариш пъстърва 2.5 кг няма какво да се оплакваш
Продължавай все така и не след дълго ще те зарадва някоя бяла зъбатка 

Пробвай Sliver-13см. цвят S,Shad Rap-7см. цвят BCF и Tail Dancer-7см. цвят BLT.На тези воблери съм имал добри бели на Въча,но както ти казва колегата още малко да се позатопли.Миналата седмица като бях водата беше 21градуса.Ходене на язовира му е майката и ще има резултати.
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
преди 2 дни бях на язовира
хварляхме от брега за платики в момента в който почна да настъпва мрак забелязах че хищника почна да гони адски много цяла вечер се чуваше плюкането на бялата
пробвай по късничко колега дано да имаш слука
хварляхме от брега за платики в момента в който почна да настъпва мрак забелязах че хищника почна да гони адски много цяла вечер се чуваше плюкането на бялата

- belovodski
- новобранец
На диип тйл денсър 9см се хвана пъстърва,а шад рап още нямам!valkata34 написа:Пробвай Sliver-13см. цвят S,Shad Rap-7см. цвят BCF и Tail Dancer-7см. цвят BLT.На тези воблери съм имал добри бели нQwа Въча,но както ти казва колегата още малко да се позатопли.Миналата седмица като бях водата беше 21градуса.Ходене на язовира му е майката и ще има резултати.
- belovodski
- новобранец
В вторник излиам отпуск и до неделя съм там,ще пробваме по късничко,мерси и а слука!batlar написа:преди 2 дни бях на язовира
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
С Беловодски сме си партнери и заедно се запалихме на тролинг та така както каза авера ходихме преди две седмици за около 5 дена на Въча и моите впечатления колеги са - имахме всяка сутрин и надвечер удари на сомове от 1.5 кг. макс 4 кг, два добри кефала към 1 кг. и най - накрая две бели риби но малки до кило пуснахме, ги естествено. Пробвахме да по влачим и вечерта обаче е много неудобно а и други лодки не влачиха за това се и отказахме дано следващите седмици да имаме късмет с бялата риба и ще помоля ако някой колега може да даде инфо за Кърджали и Ивайлов град. Мерси
- mario.vutov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На Ивайловгра същата работа за една седмица над 15 риби между 1.5 и 4 кгAshmodean8004 написа:С Беловодски сме си партнери и заедно се запалихме на тролинг та така както каза авера ходихме преди две седмици за около 5 дена на Въча и моите впечатления колеги са - имахме всяка сутрин и надвечер удари на сомове от 1.5 кг. макс 4 кг, два добри кефала към 1 кг. и най - накрая две бели риби но малки до кило пуснахме, ги естествено. Пробвахме да по влачим и вечерта обаче е много неудобно а и други лодки не влачиха за това се и отказахме дано следващите седмици да имаме късмет с бялата риба и ще помоля ако някой колега може да даде инфо за Кърджали и Ивайлов град. Мерси
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Тази Неделя - 31 ви ще сам на Въча и ще дам ново инфо за ситуацията, дани маме слука!!!
- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Ходихме и нямахме удар за цял ден, колегите около нас също.
Аз колеги бях на яз.Въча цяла седмица,Резултата не беше от най добрите, но като за първи път на този язовир и от информацията която получих съм много доволен.За седем нощувки на понтон и лодката до теб , влизаш тролиш ,правиш каквото си пойскаш и без да пребираш въдици и оборудване сядаш хапваш на вече приготвената маса ставаш и си пак в язовира на това освен РАЙ друго няма какво да се каже.Резултатът не е важен за мен важното какво следващия път трябва да се прави.
Който се интересува от телефони за връзка със собствениците на ПОНТОНИ за нощувки да звъни на 0877083838.

Този телефон за кой понтон е,ако може молко инфо колко човека могат да нощуват и добри ли са условията?Благодаря предварително!
На понтона има места за 10-12 човека условията са просто отлични , Хладилници , Фризер , Стайте са с по две и три , легла ,барбекю ,котлони, зала за лошото време, лодки под наем ,въдици също и най-важното собственика е отличе рибар и консултациите с него водят до по-добър резултат.Аз бях много доволен но отпуската свърши. Гарантирам ,че следващия път резултата в риболова там ще бъде много,много по-добър. Телефона е мой но имам телефоните на Илия Кольо и Ради.valkata34 написа:Този телефон за кой понтон е,ако може молко инфо колко човека могат да нощуват и добри ли са условията?Благодаря предварително!
Благодаря за информацията,изглежда чудесно за риболов и почивка.Ако може някой телефон на собственика на ЛС.