Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Бебреш
Модератор: sapuna
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Язовир Бебреш
Днес имам още малко задачки , а по късно товаря колата и вторник сутринта съм там.
Ще те чакаме
Ще те чакаме

-
- вече хвърля и на тежко
Да ги разбиете!
На слука!!!
На слука!!!
- jasonsmith
- разбира нещата
пичове, как е положението? има вариант да изляза и аз малко отпуск, и може да се спусна към вас евентуално..
Току-що се връщам от Бебреш, бяхме там 3 дни.Имам чувството, че на тоя язовир освен клен и костур друга риба просто няма!Захранвахме доста - нито един уклей, нито една бабушка, нито една каракуда...Костура е маломерен и излиза на торен и бял, навътре.Хванах и на воблер, но пак супер дребосъци - всичките един и същ размер.Мятахме на пружини, царевица,рибка...най интересното е,че хванахме няколко едри клена на пружините, също и 3-4 малки, които пуснахме.
Имаше някакви покрай стената, вечер излизаха с лодките на кльонк.
Хубав е язовира, невероятно бистра вода.Вечер излиза вятър много силен обаче...
Ние бяхме откъм плитката страна и дълбочината беше към 2-3 метра максимум на 20-30 метра навътре, може би понеже язовира е невероятно спаднал...
Съдейки по размера на рибите обаче съм сигурен, че редовно някой дебил го филтрира с мрежи
Това от мен...
http://forum.nariba.com/gallery/album.php?album_id=1361
Имаше някакви покрай стената, вечер излизаха с лодките на кльонк.
Хубав е язовира, невероятно бистра вода.Вечер излиза вятър много силен обаче...
Ние бяхме откъм плитката страна и дълбочината беше към 2-3 метра максимум на 20-30 метра навътре, може би понеже язовира е невероятно спаднал...
Съдейки по размера на рибите обаче съм сигурен, че редовно някой дебил го филтрира с мрежи
Това от мен...
http://forum.nariba.com/gallery/album.php?album_id=1361